Имам нужда от съвет...

• 5 701
  • 172
  •   1
Отговори
# 30
И какво точно му обичаш? И защо да не тръгнеш да правиш такива опити, той реално не ти е мъж от десет години.

# 31
Той знае,че аз няма нито на кого да се оплача,нито с кого да споделя.
Човек с две лица-пред хората е мил,галантен,кавалер.
Но вкъщи аз съм нетърпима явно.
На Коледа бях болна,и му се оплаках.Той ми каза,че съм искала всички да ми знаят страданията,той не бил като мен...не можел да споделя.А аз само му се оплаках,че не съм добре.Той така кипна,каза че съм го напрегнала.Много съм била говорила,и много съм се била оплаквала.Стана вербално-агресивен.Замълчах си,защото малкото ни дете се разстрои много.В момента мълчанието ми е проблем.За мен проблемът е друг...

# 32
А защо седиш с него ?

# 33
Търпи те само заради децата. Иначе не може да те понася и изобщо не го интересуваш.
Напълняла ли си много след двете деца?

# 34
Оо, вие даже приятели не сте.
Жена, хващай си пътя.Избави се от тази емоционална тежест и имаш и шанс да си с добър човек, който да те обича.

# 35
Търпи те само заради децата. Иначе не може да те понася и изобщо не го интересуваш.
Напълняла ли си много след двете деца?
[/quote
Не.Много съм прилична даже.Поне така си мисля.

# 36
На Коледа бях болна,и му се оплаках.Той ми каза,че съм искала всички да ми знаят страданията,той не бил като мен...не можел да споделя.А аз само му се оплаках,че не съм добре.Той така кипна,каза че съм го напрегнала.Много съм била говорила,и много съм се била оплаквала.Стана вербално-агресивен.Замълчах си,защото малкото ни дете се разстрои много.В момента мълчанието ми е проблем.За мен проблемът е друг...
Оо, явно нещата са по-дълбоки. Не е така хармоничен този брак във всяко отношение, без едно.
И той ти е подкрепата в добро и зло, болест и здраве? Едва ли.

# 37
И на мен изглежда пързалка..

# 38
Темата е тотална пързалка.
Не че няма такива жени, които да търпят подобно поведение и унижение.
Но тая тема е тотална пързалка.

На Коледа бях болна,и му се оплаках.Той ми каза,че съм искала всички да ми знаят страданията,той не бил като мен...не можел да споделя.А аз само му се оплаках,че не съм добре.Той така кипна,каза че съм го напрегнала.Много съм била говорила,и много съм се била оплаквала.Стана вербално-агресивен.Замълчах си, защото малкото ни дете се разстрои много.В момента мълчанието ми е проблем.За мен проблемът е друг...

Сериозно.
Значи сте се оженили на 25 години. На 35 спира да те оправя. И детето още е малко.
Що не се гръмнеш.

# 39
Темата не е пързалка.Ожених се на 21 години.Сега съм на 46.имаме 25 години брак.Едно голямо дете,и едно по-малко,което живее с нас.Не казвам ,че е малко.Не е пързалка темата.Де да беше...

# 40
Какво значи малко дете?
Joy

Ясно си написала малко дете.
Айде да ти видим представите за малко детенце Joy

# 41
  • Някъде там
Тя е достатъчно унижена и сега.
Просто на шега дори с усмивка може да го пита.
Според мен ти си ок с това да сте съквартиранти явно. Иначе не виждам защо още стоиш с него.

# 42
Секс няма, комуникация няма, уважение няма, децата са големи...
Освен да ти е удобно да си делите разходите, други плюсове няма. Жилището може би не е твое и се страхуваш да го напуснеш.

# 43
  • София
Намери си любовник и го информирай за графика ти на заетост с него.

Срамота, толкова жени вехнат зорлем без секс.

# 44
Жилището е на моите родители.
Голямото ни дете е на 20 години,първа година студентка.Второто ни дете-не е малко.На 14 години е,но е със СОП.

Общи условия

Активация на акаунт