Имам нужда от съвет...

• 5 671
  • 172
  •   1
Отговори
# 90
Говорите като жертва. Това дотяга на партньора. Но той пък такава ви е харесал навремето. А и живеете във вашето жилище. Явно и той не иска да се развежда. Ако ви каже, че го влудявате с характера си, по-добре ли ще ви стане? Ще го приемете ли спокойно? Ще промените ли нещо? Има някаква искреност в признанието ви, че мислите, че сама няма да се справите. Много хора са така. Щом сте преценили, че не искате развод, може да пробвате да спрете да се натягате за романтични ласки, може пък и вашите нерви да се пощадят и отношенията ви да се подобрят.
Въпреки че по-скоро звучи като скрита хомосексуалност. Колкото и да не ви харесва един мъж, като спите в едно легло, все ще поиска секс. Вие може да сте си съвсем търпима и сгодна жена.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 21:28 от Linda*kiss

# 91
Ако не става въпрос за заболяване, то мъжът е на другия бряг и според мен. Дори да има любовница, след като спят в едно легло, е невъзможно да не я подхване от време на време, дори и да е рядко.

Авторке, не мога да си го представя, в най-силните си години, когато женствеността разцъфва, ти стоиш при този човек и той не те докосва с пръст.... Трябва  разговор с твоя човек по темата, не го оставяй само да мълчи. Това е сериозен тормоз спрямо теб, вече си го разбрала, предполагам.

# 92
  • Далечният изток
По всичко описано мъжът нещо не може да я диша поради някаква причина. Как да я пожелае за секс?!
Странното ми е, че авторката, при това отношение към нея, продължава да иска тя пък секс точно с този мъж...

# 93
Тя казва, че иначе я прегръща и целува, явно не става въпрос за "не може да я диша".

# 94
  • Далечният изток
Прегръща и целува ли?!

# 95
Определено или си има друга жена, или е гей. Въпреки че, има мъже с физически проблеми. А може и да е асексоален 😅. Възможности много. Постави му ултиматум или да говорите и да казва какво му е, или си тръгваш с децата. Разбира се, ако си съгласна с това положение винаги можеш да си продължиш така живота, а може и да си намериш любовник. Дори и да разбере мъжът ти не мисля, че ще стане скандал, все пак той не иска да спи с теб. Пишейки всичко това, стигнах до заключението, че ако аз бях с мъж, който е добър и искам да живея с него, но не правим секс, щях да си намеря любовник 🤔

# 96
Тъй пишеше май.

# 97
  • Някъде там
Прегръща и целува ли?!
Това беше написала в първи пост :
Съпругът ми е добър и грижовен,но иска да бъдем само приятели..тоест не желае да имаме физически контакт и не правим секс.
Целува ме,прегръща ме и до там.

Но после друго написа :
Човек с две лица-пред хората е мил,галантен,кавалер.
Но вкъщи аз съм нетърпима явно.
На Коледа бях болна,и му се оплаках.Той ми каза,че съм искала всички да ми знаят страданията,той не бил като мен...не можел да споделя.А аз само му се оплаках,че не съм добре.Той така кипна,каза че съм го напрегнала.Много съм била говорила,и много съм се била оплаквала.Стана вербално-агресивен.Замълчах си,защото малкото ни дете се разстрои много.В момента мълчанието ми е проблем.За мен проблемът е друг...

Та не се знае кое е вярното от всичко.😬

# 98
  • Далечният изток
Именно.
Първият пост противоречи на останалите.
Мъжът е станал агресивен, когато се е оплакала от някакво неразположение. Кога целува и прегръща не се сещам...

# 99
Явно си мени настроенията човека.
Авторката се отказа да пише.
Не можахме да накараме мъжът и да почне да прави секс с нея.

# 100

Само аз ли прочетох  че второто им дете е със СОП
Хората работят на смени
Прочетох по диагонал
Май и двамата са уморени от грижите по това дете
Някой попита ли я как се грижат за това дете

И двамата имат нужда от помощ
Имат ли  средства
В някои градове има дневни  центрове  за такива деца

Оставяш го сутринта и си го прибираш  след работа
Тия хора имат нужда  от помощ

# 101
  • Някъде там

Само аз ли прочетох  че второто им дете е със СОП
Хората работят на смени
Прочетох по диагонал
Май и двамата са уморени от грижите по това дете
Някой попита ли я как се грижат за това дете

И двамата имат нужда от помощ
Имат ли  средства
В някои градове има дневни  центрове  за такива деца

Оставяш го сутринта и си го прибираш  след работа
Тия хора имат нужда  от помощ
Ако се нуждаеше от друг вид помощ не е това подфорума и нямаше да е озаглавена така темата.
Единственото което тя искаше като помощ е да и кажем как да накара мъжа си да прави секс с нея.

# 102
Ами отиди и им помогни щом имаш желание.
Аз не нося отговорност. Ти ако искаш, отивай.
Темата е по определен проблем.
Ако искаш детето им гледай, пари им дай. Де да знам.

# 103
  • Поморие
Той знае,че аз няма нито на кого да се оплача,нито с кого да споделя.
Човек с две лица-пред хората е мил,галантен,кавалер.
Но вкъщи аз съм нетърпима явно.
На Коледа бях болна,и му се оплаках.Той ми каза,че съм искала всички да ми знаят страданията,той не бил като мен...не можел да споделя.А аз само му се оплаках,че не съм добре.Той така кипна,каза че съм го напрегнала.Много съм била говорила,и много съм се била оплаквала.Стана вербално-агресивен.Замълчах си,защото малкото ни дете се разстрои много.В момента мълчанието ми е проблем.За мен проблемът е друг...
Аз съм търпяла много чудесии, но подобни думи (тоест да се омаловажава здравето на един човек)+ 10г. отношение като към съквартирантка и аз не бих търпяла, честно. Май връзката е изчерпана отвсякъде..

# 104
Гей е 1000%. Бях свидетел на подобен случай

Общи условия

Активация на акаунт