Отговори
# 60
  • Сливен
Здравейте. Искам да попитам, освен "звезди" /"точки за лоялност", обмисляте ли и  други варианти за потребителите, които участват активно във Предизвикателствата, а именно подаръци , подобни на тези от Форумните игри. Благодаря.

# 61
Подаръците по принцип са от партньори с цел реклама. Според мен по-добре да си останат в игрите. А и тук не получаваш нещо ненужно, а точки срещу ваучер и вече си избираш, от каквото имаш нужда.

# 62

Какво вече сме споменавали, при следващи предизвикателства условията може да бъдат различни и ние ще ви уведомяваме винаги в общите условия на всяка кампания и в темата.

А защо различни? Не разбирам ...

# 63
Здравейте. Искам да попитам, освен "звезди" /"точки за лоялност", обмисляте ли и  други варианти за потребителите, които участват активно във Предизвикателствата, а именно подаръци , подобни на тези от Форумните игри. Благодаря.

Възможно е да има в бъдеще и такива награди.

teta75, програмата се развива и търпи промени. Може да се добавят нови условия или да се опростят съществуващи, за да се подобрява потребителското преживяване и добавената стойност на лоялната програма за всички участващи в нея.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 12:45 от Лоялна програма

# 64
Пфу, мен пък ме е яд, че на 6.01 пуснах 2 теми и явно съм се прецакала и няма да намажа. Simple Smile)) Шегувам се, правилата са си правила!

# 65
На 06.12.24г. аз задавам въпрос и получавам отговор.

На същата дата задавам втори въпрос - "Защо няма опция за отказ от Лоялната програма?", който въпрос е изтрит от организаторите (защо?), но отговора са пропуснали да изтрият.

Сега аз пак задавам въпроси - Защо няма опция за отказ от Лоялната програма и защо без мое съгласие съм включена в така нареченото предизвикателство?

# 66
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Включването става в момента, в който си дадеш личната информация и съответно се съгласиш да получиш точки/ваучер/хонорар/пари,както искате го наречете.
До преди този момент си просто потребител,който пише в Бг мамма.

Никой не кара потребителите да споделят личните си данни,което от моя гледна точка е рисково с оглед това,че сме във виртуалното пространство и знаем за куп измами,свързани с продажбата и злоупотребата на ЕГН-а.
Затова, потребителите хубаво да си помислят преди да дават каквото и да е било.
От друга страна Бг Мамма са институция с дългогодишна практика и ми е много трудно да ги свържа с виртуални измами.

# 67
  • София/Севлиево
Попълних анкетата още при самото стартиране на темата.Обаче в полето E-mail написах този, който ползвам, защото не помня с кой съм регистрирана във форума (помня че ми хакнаха пощата и смених мейла,но т.к. имам няколко не помня точно кой написах).Предполагам че в случай че имам начислени точки ще мога да си ги получа...

# 68
Попълних анкетата още при самото стартиране на темата.Обаче в полето E-mail написах този, който ползвам, защото не помня с кой съм регистрирана във форума (помня че ми хакнаха пощата и смених мейла,но т.к. имам няколко не помня точно кой написах).Предполагам че в случай че имам начислени точки ще мога да си ги получа...
При мен снощи ми излезе като реклама, попълних всичко, но изобщо не знам дали ще получа тези 500 точки....

# 69
Елислава, ние използваме вписания в анкетата от вас мейл за справка кой профил е попълнил. Ако сте вписали мейл, различен от мейла на профила ви, то няма как да го свържем с вашия профил и да ви начилим звездите.
Мейла си можете да видите долу в ляво като влезете в профила си в таб Преглед.

# 70
gen4eto, нама да получите точки за попълване на анкетата, а звезди. Ако сте сред 1000-та потребители с най-много звезди, ще получите и точки.

Тук използваме случая да уточним нещо важно - звезди за попълване на анкетата се получават еднократно, независимо от това колко пъти сте я попълнили.

# 71
Ок, но ако мейлът, с който сме се регистрирали по една или друга причина не е активен, как се процедира?

# 72
ами променете си имейла в настройките на профила тук с такъв, който е активен и си го поддържайте

# 73
Може да се смени в профила с друг, активен.Поне аз съм го правила.

# 74
Ок, но ако мейлът, с който сме се регистрирали по една или друга причина не е активен, как се процедира?

Важно е мейлът в профила ви да е актуален не само заради лоялната програма - https://www.bg-mamma.com/?topic=1665133

Общи условия

Активация на акаунт