Отговори
# 120
  • Mediterraneo
Абсолютно по никакъв начин не ме вълнуват звезди, камъни и нива. Ама хич. Че да им следя процентното развитие, боже. Същото като ранговете от преди. Никакви ползи, общо взето, ама луд на шаренко се радва.

# 121
модераторите няколко пъти писаха в темата за въпроси към модератори и администратори, че нямат връзка към лоялната програма

# 122
  • в сърцето на един мъж...
Не че нещо, ама много е досадно това с рейтинга - от злато паднах до бронз Simple Smile Изобщо е безумно това мотане насам натам за това и онова.
Аз не мисля, че хората, които пишат тук, отдавна, ще се засилят да движат теми, които са застояли само за точки. Аз например не бих се мръднала извън разделите, в които пиша нормално, ако ще да ми дадат една камара звезди, точки, кредити и рейтинги. И изобщо форума се превърна в досадно място, в което се брои кой какво ще получи и защо и дали ще си плати данъците или не...

# 123
Някой пазарувал от озон с точките може ли да каже ако върна това което съм купила, парите по б.сметка ли ги възстановяват, или се зареждат в портфейла там?

# 124
Тета, аз първата поръчка я отказах, но беше веднага, защото не бях приложила ваучерите. Направих втора с ваучерите и анулирах първата като дублирана. Не помня, обаче дали не я бях пуснала с наложен платеж.
Най-добре питай бота.

# 125
Аз питам за връщане. Не за отказ и анулиране.

# 126
На теория би следвало сумата да я върнат в портфейла на сайта на озон, но за всеки случай попитайте в чата им. Вече два пъти са ми връщали така пари за вече платени поръчки и винаги отиват в портфейла, откъдето мога да ги ползвам отново.

# 127
На теория връщат по б.сметка ако е върнато до 14 дни.
Тряцва ми личен опит..на практика как е.

# 128
Здравейте,

Работи се по отстраняване на технически проблем, причина за промяната в рейтинг нивата. Скоро те ще бъдат възстановени.

# 129
  • София
Все пак пише, че с всяко следващо ниво, ще се отключват "нови функционалности на форума". Така, че дали имам розова или жълта звездичка ми е все едно, но ако жълтата ще ми носи удобства като някои от описаните в анкетата (да си имаш папка със запазени мнения или да можеш да видиш в резюме най-полезните мнения от една тема), ще предпочитам по-високото ниво. Сега отделен въпрос е коя функционалност, колко ще е удобна и полезна на отделния потребител, но по-добре да имаш избор, отколкото да нямаш.

# 130
Към организаторите:
Много се чудих дали е по-добре да обявявате или не разделите, в които ще се печелят двойно точки от предизвикателството: От една страна е добре да е прозрачно и ясно, но от друга… следя тема за фотография може би от 2-3 години, от време на време участвам, но в момента е залята от постове на почти само един потребител, който не е бил в нея преди. Еми да ви кажа, досадно е и някак си дори не ми се стои в тази тема повече. Не знам дали по този начин желаете да стимулирате по-замряли теми, но с идеята за печеленето, атмосферата рязко се сменя.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 08:59 от second

# 131
Разделите са обявени. Вече самата тема колко е популярна зависи на каква тема е, как е оформена и дали предизвиква дискусия. За писане на мнения в посочените раздели също се получават точки. Като цяло се получават точки във всички раздели, стига мнението да бъде оценено като полезно (от ИИ, не от другите потребителите). Просто в обявените раздели ще се печелят двоен брой точки.

# 132
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Печелят се звезди, рейтинг, не точки. Точките после са само за първите 1000 човека.

# 133
  • Бургас
Проблема с нивата е отстранен ! Поне при мен!

# 134
Печелят се звезди, рейтинг, не точки. Точките после са само за първите 1000 човека.

Да. Правилна поправка.

Общи условия

Активация на акаунт