Бихте ли приели жена с дете?

• 19 737
  • 960
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Ох, сега латиноси в темата.

# 931
  • Paris, France
Е, в темата не пречат. На улицата и без едно песо в джоба гепват мацките. Латиноси, не чикано.

Най-хубавите ми спомени от ученическите години са ми фиестите с африканци и латиноси в Студентски град. Тогава имаше доста.

# 932
  • Out of the Mix
Съгласен съм, че българинът е мега разглезен, дори не го и осъзнава, приел за даденост какво ли не, въпреки "разградения двор".
Леснотия е тук от всякакво естество, мързел, готованство.

# 933
Леснотия голяма, направо магия как маса народ живее с около 500 eвро на месец срещу 8 часово робство на ден. То затова толкова хора отидоха в чужбина да живеят, защото искат да им е трудно и да се доказват колко са работливи. Joy

# 934
anonymiss, като цяло в момента почти няма място на света, където обикновения човек да живее ларж. Дори много от местните в градовете по света със силна икономика са принудени да живеят като в Дядовата ръкавичка с цялата фамилия. Тук поне 8 часовото робство е поносимо за разлика от Източна Азия и САЩ, където 8 часа на ден ти стигат само за храна и подслон.

# 935
  • София
В София средната заплата е над 3000.
Къде са тези семейства, които живеят с по 1000 лв, те и на ромите социалните помощи са повече.

# 936
Статистиката за средна заплата не потвърждава, че средностатистическия жител на София взема 3000лв. Ако един директор на болница взема 50,000 на месец, сметни колко хора работят за 1000лв, за да излезе сметката. Само се разходи по центъра да видиш, че всеки втори срещнат е с клошарски вайб, а пенсионерите дори няма да ги коментирам. Да не говорим колко хора обслужват кредитите си месец за месец.

# 937
  • София
В кой център да се разходя, казваш?
Майка ми е пенсионер, пенсията и е 2400.
Иначе клошарите и просяците, обичайно се разхождат в заможните райони, такава им е професията, от населението в Надежда и Обеля няма да изкарат пари.

# 938
  • Out of the Mix
Годз, центърът принципно има доста кофти райони и е мега мръсно, за моите представи, Витошка ми е вече противна, и почти не ходя.
НДК с дъха на соца и нереновирани фонтани, и наоколо, ме отблъсква, като отраснал там.
Често прекарвам време около Докторската и Янко Сакъзов, ми не ме кефи, сори.
Не знам какво имаш предвид под "клошари".
Ще кажеш, че ти 24/7/365 си Wear Mans ShoeWear BriefcaseWear NecktieSmile.

# 939
Не, и аз обичам да се обличам удобно, но в случая имам предвид хора, които изглеждат така, сякаш са били затрупани в мина - шуба/анцуг, окъсани, мръсни, миришещи лошо. А дори там около истерията със сирийските мигранти не бях виждал толкова окаяни хора.

# 940
  • Out of the Mix
Защо казваш "и", ти не знаеш аз как се обличам, как ходя на среща, как ходя на пазар, и в парка на разходка и фитнес на лоста. Smile
И ми е удобно винаги, защото съм си подбирал гардероба.
На 37 години ли си наистина?

# 941
Аз ти пиша, че центърът е превзет от мордоски орки и карибски пирати, а ти ми разправяш за гардероба ти. Ако се къпеш поне веднъж дневно и не ти излиза пръст от обувките, не визирам теб. Smile

# 942
Годзи, описа хубавата ни София, като някакво бунище населено с клошари.
Не че, слизам често до центъра, ама, чак така ли е?

# 943
Аз си го обяснявам с това, че беше много студено и нормалните хората се бяха покрили по заведения, та затова се открояваха тези субекти. Но наистина беше малко тегава разходката НДК-Джамията-СУ.

# 944
  • София
Зависи какво наричате център. Живея на Витошка, тук винаги е имало просяци. Карат ги сутрин с Мерцедеси и вечер си ги прибират. Не са много, уикенда има гастрольори, иначе са даже по-малко от преди 20-30 години.
Спокойно е, осветено, нормално.

Общи условия

Активация на акаунт