За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 239
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
  • Замък сред облаците
По повод зачеването: https://www.instagram.com/reel/DEZgdTWo7pE/?igsh=aXc0M251a3NhbnA4 Нещо подобно се случва и в женското тяло 😅

# 421
АА, коет' е така - така си е Simple Smile

Лорейн, изпращам кураж, другото само ще се покаже.

Минах преглед, "перфектна лигавица", взеха микробиология, кръвни за вирусология и прогестерон - 0.9 nmol/L. Прибрах се с една торба утрогестан и пролутекс и довечера се чуваме със Станулов за план на база изследванията Simple Smile С М се прегърнахме, въздъхна като му казах за инжекциите (да ми е жив и здрав, той ми ги слага, защото ми пада кръвното, ако аз се бода) и си продължихме деня Simple Smile Спокойни сме, усмихнати сме, пък каквото сабя покаже Simple Smile

Няма нищо сигурно, медицината не е точна наука и е толкова нож с две остриета, че няма на къде. Особено пък що се отнася до хормонални терапии. Всичко опира до това от коя страна на статистиката си.

# 422
Lorrain, дай шанс и тази седмица, че и другата Heart Стискам палци да се похвалиш, че всичко е наред!

Bubble Heart

# 423
Момичета, някой случайно да е преминал лапароскопия при д-р Калчев или като цяло лапароскопия? Днес звънях за следващи стъпки и очаквам обратен отговор другата седмица. Поразпитах жената от рецепция, но тя каза, че не е запозната с процедурата и ако желая да се обадя на клиника Малинов и да разпитам тях, защото Калчев там оперира.

# 424
бъстед, какво конкретно те интересува? Аз имам 2 лапароскопски операции - една за премахване на жлъчка и една за отстраняване на извънматочна бременност. Ако мислиш, че мога да съм ти полезна съм насреща да споделя опит.

# 425
И аз съм минавала лапароскопска, за махане на киста и сраствания + хистероскопия заедно с нея. Има и отделна тема, но и тук ще ударим рамо Simple Smile

# 426
Благодаря, момичета! Ще драсна на лично, за да не спамя темата. Heart

# 427
Аз съм правила лапароскопия във Вита за киста, ако искаш ми пиши. Hug

# 428
  • На изток от Ада
Я черпя ви за именен ден!
Инферия честит рожден ден на твоето дете!

# 429
Жива и здрава да си Наси! Всичко да ти се получва с лекота!И нека светеца, на когото си кръстена да те пази и закриля! Heart

# 430
Честит имен ден и от мен! С пожелания за много здраве най-вече и много сбъднати мечти! Gift

# 431
  • Замък сред облаците
Честита да си, Наси, с добро да те споменават!

# 432
Много ви изпуснах последните седмици, ама имах ужасно много работа и никакво време. Пък и така малко си починах от репродуктивните мисли и терзания, не беше лошо.
Билайвче, надявам се да си имаш едно малко чудо! Моят съвет е в понеделник да пуснеш все пак изследвания, за да знаеш накъде вървят нещата.
Лорейн, нищо не отписвай още, докато не сте сигурни, че не се развива и е проследено във времето, всичко е възможно.
Наси, да си честита! Бъди здрава, смела и животът да ти носи само хубави моменти!

# 433
Наси, честит имен ден! Бъди здрава и нека всички твои мечти станат реалност! 💐

# 434
Наси, да си жива и здрава, а за годишнината следващата седмица да имате и добра новина за споделяне! Tada

Общи условия

Активация на акаунт