За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 244
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
Много ви благодаря са позитивните думи, момичета, вдъхнахте ми кураж! 🥰🤗
Ще си изчакам прегледа другата събота и ще се надявам, пък дано е писано.

# 406
Bubble, колко хубава история! Бъдете здрави ти и цялото ти семейство! Lorrain, стискам палци да видите ембрионче и да чуете сърчице!

# 407
Лорейн, при мен се чу пулс в 7+3, така че имаш време.  Зареди се с търпение и вярвай 🤞

# 408
Лорейн, пожелавам ти нещата да се развият по най-добрия начин 🩷

# 409
Lorrain, стискам палци след седмица да видите и чуете всичко, което се очаква!

# 410
  • На изток от Ада
Аз също бях с идея за КЯ , понеже бях с късна О на другият преглед се видя ембриона.

# 411
Lorrain Стискам палци всичко да се развие по най-добрият начин.

Билийв Как си? Реши ли да пускаш отново кръвен. Извинявам се, ако си писала и съм пропуснала.

# 412
Не, не съм пускала. Ще си изчакам прегледа следващата седмица.
Иначе съм добре, свиквам с идеята, че нещата не са ок и че и този път няма да го бъде. Ок съм с това. Надявам се в най-скоро време тялото да си свърши само работата и да не се налага кюртаж отново.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 14:25 от BeLive1211

# 413
Благодаря за препоръката за филма за IVF!
Не забравяйте, че не само създателите са герои, а и всички жени, минаващи през това! Имам приятелка, която работи в сектора, точно в Кеймбридж и ми казва, че никога не би се подложила на процедурата, а по-скоро би осиновила.

# 414
Благодаря за препоръката за филма за IVF!
Не забравяйте, че не само създателите са герои, а и всички жени, минаващи през това! Имам приятелка, която работи в сектора, точно в Кеймбридж и ми казва, че никога не би се подложила на процедурата, а по-скоро би осиновила.
Класика. Като споделих с близък, медицинско лице накъде отиват нещата при нас каза “да пази Господ, съжалявам”
Hands Ok Hand

# 415
Моят коментар е изчезнал, но изпращам прегръдки за Раус, Белийв! Heart

Лорейн, успешно развитие и на теб! Хайде да счупиш каръка на тази темичка!

# 416
Лорейн, аз също съм на мнение, че рано я отписваш тази бременност. Не е лесно, но имай търпение. Ако все пак си много нетърпелива средата на другата седмица потърси второ мнение, а събота си отиди отново при твоето АГ на уговорения преглед. Аз бих постъпила така.
Белийв, извинявам се, че се намесвам, но според мен е задължително да си проследиш ЧХГ и прогестерон, не толкова дали има шанс, а заради бавното покачване. Не е късно и днес да го направиш, особено ако има възможност да е в една от двете лаборатории, които използва до момента.

# 417
Включвам се и аз, имах нужда от почивка от всякакви мисли, които са свързани с бебеправенето, но вече се завръщам и аз към вас

На тези с положителни резултати пожелавам всичко да бъде наред до щастливия край! 🙏

На тези, които се чувстват разочаровани - момичета не сте сами, всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин, в правилния момент!

При мен новото е, че минах ендометриален микробиом и сега чакам резултат. Очаквам това да е моята година и нещата да ни се получат 🙏

Стискам палци на всяка една от вас ❤

# 418
  • На изток от Ада
Съгласна съм с Ангелчето за Белив , трябва да се проследи, защото нараства!

Сиси , добри резултати!

# 419
Вече не съм в София, тези резултати ги пуснах там в Геника. Живея в малък град и тук вече по това време на деня няма къде да пусна. Варианта ми е чак в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт