За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 191
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, момичета Heart
Следобед зацапването доста намаля, ще си действам с циклогеста и се надявам хормоните да се балансират и кистата да изчезне, за да си действаме по план...

V_sS, най-важно е сега да овладеете положението. Нямам представа конкретно от приеманите от теб кортикостероиди, но не е задължително да пречат.
Например на мен при трансфер винаги ми изписват кортикостероид (преднизолон) за подтискане на имунитета.
Отделно заради хронично заболяване приемам кортикостероиди от 100 години всеки ден (които уж са леки и насочени локално, но все пак).

А и нали знаеш - ако има да се случва чудо, нищо няма да го спре (имаме си тук примери). Стискам ти палци Heart

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 17:09 от vanesa_georg

# 646
Ванеса, и мен това ме успокои, че ги изписват след трансфер така или иначе, а аз ги пих след овулация, даже съм си увеличила шансовете 😀
Стискам палци бързо да се върнете в играта и вие ❤

# 647
  • На изток от Ада
Вики има прах за дрехи за хора с алергии. Прим бебешките са такива ... Ако си с течен е добре да минеш на прах , течният не се изплаква добре....

# 648
Е, минах .... учудващо за мен сака си е още на място и според АГ изобщо не става дума за кухо яйце, както предполагаше предишния. Няма пулсации, каза, че не дава никаква гаранция, но до понеделник да карам на Дуфастон и но-шпа. В понеделник пак ме вика следобед да ме погледне иииии да решим какво правим.... дали ще се случи някакво невиждано чудо 🤣 дали медикаментозен А или кюртаж.

# 649
  • На изток от Ада
В коя седмица се видиш според късната О, белив?

# 650
Белийв,  а чхг и прогестерон? За това се проследява? И този дуфастон е слаб. Каза ли ти от какво може да е кървенето? Не знам от кой град си обаче и двамата доктори ... Стискам палци за най-добрия развой🤞
Инферия , пропуснах те, чакаме хубаво чхг❤️

# 651
Момичета, аз вече не знам какво става с моя цикъл. На 17-ти и 18-ти ден от МЦ имах положителни тестове за О. Предположих че О е била на 18-ти ден, защото тогава беше по-силен теста. Нямах болки като другите месеци, но пък имах ЦС около 3 дни преди О., което за мен си е почти сигурен знак за О. Не съм ходила на УЗ, не съм пускала хормони. Правихме опити. По принцип аз съм с късна О, около 24-ти ден, но има и месеци в които е на 18-ти ден и това бих казала ми е "ранната О". Израдвах се, защото миналия месец ми дойде на 40 ден и си викам айде един нормален цикъл. И....изненада, днес 10 ДНИ след О ....ми дойде. Не е силно, но си е кръв. Все е било за има зацапване 1-2-3 дни, ама 5 дни вече ми се струва ненормално. А и лутеалната фаза ми е 14 дни, какво е сега това 10 дни. Може ли да дойде толкова рано, ако не е имало овулация? Все си мисля ,че ако е бил ановулаторен и с киста, ще закъснее, а не да идва по-рано. Няма да ходя на АГ, ще си изчакам да видя, ако е цикъл да минава и заминава. Поне няма да го чакам цяла вечност.
П.С. Поръчах си от Англия ( ако не се лъжа) Мира фертилити. Това е устройство, което на принципа на пикливи тестове измерва нивата на ЛХ, ФСХ, Естрадиол и Прогестерон и показва кога ще е овулацията, както и пиковете и спадовете на ЛХ и Прогестерон. Вместо да ходя да се боцкам всеки месец, пикаеш на тестове. Видях го в Тик Ток и Инстаграм, че много го ползват по чужбина. Скъпо е, ама то и тестовете по лаборатории на са евтини.

Инферия, чакаме те с + тест Simple Smile
Белийв, в коя г.с. се водиш? Само сак се вижда или сак и ембрион? Ако има сак и ембрион, не трябва ли да има някакво развитие за тези седмици, сака расте ли? Пусна ли ЧХГ? Не искам да те плаша, но понякога при съмнения за ИМБ може да има силно кървене и да се вижда псевдо сак. За мен задължително трябва да се проследи ЧХГ докато не падне съвсем.

# 652
  • Замък сред облаците
Билайв, пусни си прогестерон поне. Така ще знаеш тялото ти в момента опитва ли да го отхвърли. Дуфастонът няма да завиши много резултата, ако прогестеронът е тръгнал да пада, така че пак ще е меродавно изследването.

Едит: Такъв ми е съветът, за да си спестиш нервите и напрежението. Ако имаш куража да седиш и да чакаш ден за ден какво ще се случи, супер.

# 653
Вики, дано всичко е наред и не се налага да отменяте трансфера!
Белийв, не знам какво да кажа, най-благоприятния развой пожелавам още веднъж!

Салсера, на мен приятелка ми е пращала подобно устройство. Ще чакаме да споделиш отзиви, бих си поръчала и аз за проба.

Аз май пак се разболявам. Вчера ми се доспа на обяд, но мислех че не съм се наспала (натрадиционно е за мен да искам да подремна следобед, обикновено само като съм болна). Вечерта ме боля главата, а днес ми е доста отпаднало, боли ме гърло, нямам температура за сега. Странно е, че ми се случва за трети път след поставяне на Овитрел да се "склякам". Според вас има ли шанс да ми пада имунитета под някаква форма от нея, или просто съвпадение. През останалата година не съм боледувала изобщо и ми се струва твърде голямо съвпадение три пъти така да се случи. Предните два пъти обаче беше много по-близко до поставянето, сега е минала вече повече от седмица.

# 654
  • На изток от Ада
Абе и аз се чудя вече на този док дето ходи Белив! Без изследвания ей тъй пий дуфастон.. той е толкова слаб.

# 655
Момичета, имам нужда от малко помощ. Наси ми беше изпратила една тема за тестове за овулация, но не мога да я открия и за това си позволявам да пиша тук. Та бях на лекар в понеделник и каза, че всичко изглежда наред и се виждат 3 фоликула в ляв яйчник, и за това реших да започна веднага с тестове за овулация. Да ама нещо ме притесняват тези резултати (ще приложа снимка), защото по приложението уж утре ще съм в овулация, а чертата избледнява все повече вместо да става по-тъмна…

# 656
Кенди праща поздрави от 4-то легло.

Скрит текст:
Хистероскопията мина, аз съм като блъсната от влак с още един влак в него. Последното, което помня е, че доктор Ц се появи с толкова мушами и найлони по себе си, че все едно ще транжира теле. Казах си “брейй” и заспах.
На клипчето се видя доста септум за махане, каза че много внимателно е кълцал. Другото интересно, че баш до септума се вижда пожълтяване на лигавицата, което било типично, когато е имало имплантиране някакво, задържан аборт, спонтанен аборт, някаква започната бременност. Аз подозирам октомврийското преживяване, защото първата Б беше доста ниско захваната.
Та пооформил е кухината, ще се видим на преглед как се възстановявам другата седмица и ще мислим какво да следва.

# 657
Бих съветвала да правиш тестове 2 пъти на ден примерно в 11 и 17 и само на 1 марка. За мен овю са доста "слаби ", никога не са давали ярка втора черта. Но динамиката не е особен показател. Може както е low low изведнъж да хване пик. И прави поне до 18 ден не се отказвай.

# 658
Аз съм доста боса все още с тестовете в интерес на истината. Първото ми детенце стана от раз, както се казва, а преди втората бременност ги ползвах 2 месеца, но малко колкото да се каже, че съм ползвала тестове за овулация. Сега започнахме да правим опити след аборта от миналия месец, но първия опит беше несполучлив и покрай Наси се надъхах да я проследя тази овулация с лентички, но май повече ме стресират предвид резултатите…

Бих съветвала да правиш тестове 2 пъти на ден примерно в 11 и 17 и само на 1 марка. За мен овю са доста "слаби ", никога не са давали ярка втора черта. Но динамиката не е особен показател. Може както е low low изведнъж да хване пик. И прави поне до 18 ден не се отказвай.

# 659
Белийв, в тази тема толкова чудеса са се случили, вярвам и в твоето! Но и аз подкрепям мнението за изследване за прогестерон, защото може въпреки приемът да е нисък и да е необходима друга доза! Палци!

Салсера, тук някой беше писал, че при ЗФ цикълът може да подрани.

Кенди, бързо възстановяване!

За тестовете за ову, нормално е да избледняват преди ову, после ще се оцветят рязко за ден, два. При мен поне винаги е така, на 12ти ден почти няма черта (а предните дни е имало) и след това на 13ти ден доста ясна и на 14ти положителен.

Общи условия

Активация на акаунт