За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 222
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Честита Нова Година. Здрава и успешна да е на всички.
Аз съм в дните преди овулация, така че с "рисков секс" или не, ще видим към 28.01 каква сме я сътворили.

Чудя се да пиша ли за конкретно нещо или да бъда мила и добра и отново да замълча. Май ще прехапя езика и този път.
На новите момичета добре дошли и бързо да се изнасяте от тази тема.
Пожелавам ни скоро време поне една тема да е с мега бум на положителни тестове за бременност, че май имаме нужда от това. Струва ми се, че нещо зациклихме тук. Вярно приятна и уютна ни е в повечето време темата, ама няма да имаме нищо против да си налягаме парцалите и в отчетната.

# 121
  • На изток от Ада
Успех Ангелче!
Аз чакам МЦ около 24 01 . На 23 януари имаме годишнина, 9г от сватбата.
Иначе за отчетна тема, няма да бързам

# 122
Честита Нова Година. Здрава и успешна да е на всички.
Аз съм в дните преди овулация, така че с "рисков секс" или не, ще видим към 28.01 каква сме я сътворили.

Чудя се да пиша ли за конкретно нещо или да бъда мила и добра и отново да замълча. Май ще прехапя езика и този път.
На новите момичета добре дошли и бързо да се изнасяте от тази тема.
Пожелавам ни скоро време поне една тема да е с мега бум на положителни тестове за бременност, че май имаме нужда от това. Струва ми се, че нещо зациклихме тук. Вярно приятна и уютна ни е в повечето време темата, ама няма да имаме нищо против да си налягаме парцалите и в отчетната.

Ангелче, с теб явно вървим кажи-речи заедно. И при нас около 28.01-29.01 ще стане ясно какво сме сътворили. Flowers Four Leaf Clover
Аз съм на вълна добавки - чета в момента темата за добавките, но ако някой ми каже коя вечерна иглика препоръчва, ще бъда много благодарна.
По-горе някой беше питал за имплантационно зацапване - мисля, че и преди съм го писала, но да си кажа - февруари като забременях, по същия начин имах зацапване около 11-12 дни след предполагаема О. И даже си мислех, че заради смяна на климат, часова разлика и т.н. ми подранява. Е, да ама 2 дни продължи и след това нищо. След като се върнах - 3 положителни уринарни теста и 114 ЧХГ. Simple Smile

# 123
mamabear , пия на прим ойл вечерната иглика и от нея имам доста обилна ЦС и като по учебник. Намаля ми и симптомите на ПМС, но изрично пише, че се пие от М до О.

# 124
mamabear , пия на прим ойл вечерната иглика и от нея имам доста обилна ЦС и като по учебник. Намаля ми и симптомите на ПМС, но изрично пише, че се пие от М до О.

Anigo, благодаря! Сега обаче продължавам да чета и то доста противоречива информация за МВИ и май леко съм разколебана. Явно засега само информативно ще си проучвам.

# 125
Аз също съм пила преди време МВИ, но от форума наскоро разбрах, че влияе на естрогена (повишава го). Така че, прочетете хубаво за нея преди прием.

# 126
АА или някой от запознатите момичета с хормоните на щитовидната може ли да ми припомнят ФТ4 ли трябваше да е около 17?
Имам някакъв спомен, че се е коментирало...

# 127
Еми, над средата, по-към горна граница мисля.

# 128
Мисля,че оптимално трябва да е в горната третина на референтните стойности. 17 би следвало да е добре. Гледа се и съотношението с фТ3, но не помня колко точно… 3 или 4 към 1, нещо от сорта.

# 129
  • Замък сред облаците
Фт4 оптимално 17-20пмол. Фт4:фт3 да е около 3:1. Ако е драстично ниско, да се видят вит Д, желязо, чернодробни…

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 22:12 от АА

# 130
Значи хормоните не са много добре.
ФТ4:фт3 се пада толкова 3:1.
Обаче това ФТ4 не е оптимално, а ТСХ как ви се струва? Имам Хашимото според ендокринолог и стари изследвания, но нямам назначена терапия.
Имам час за друг ендокринолог в края на месеца...

# 131
  • Замък сред облаците
Виж и желязото. Иначе си за хормон щом ти предстои трансфер. Ако е успешен трябва да има хормон за бебето.

# 132

А защо само до О? Аз си го пиех постоянно, с какво съм си навредила 🥶

# 133
Ниско ми е желязото и приемам. Там колко време трябва пауза за контрола? Около 14 дни?

# 134
  • Замък сред облаците
Седмица.

]
Ниско ми е желязото и приемам. Там колко време трябва пауза за контрола? Около 14 дни?

Общи условия

Активация на акаунт