За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 238
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
Наси, честит имен ден! Късмет и щастие покрай името ти!

# 436
Наси, честита да си, здрава и с бебе на ръце! Hug

# 437
  • София
Честита да си Наси!
Аз този месец го отписвам, пак препоръчителният най-добър момент го изтервахме и имам един единствен опит.... поне с чиста съвест ще се топя на топлите басейни другата седмица Grinning

# 438
Честит имен ден, Наси! Бъди здрава и нека да се сбъдват мечтите ти!

# 439
  • На изток от Ада
Благодаря  момичета!

# 440
  • София
Какво е това затишие?
Давам отчет за хистерото, Вецев каза, че всичко се е получило супер и ме чака бременна.

# 441
Може ли мнение за доктор Вецев? Мисля и аз да го посетя за консултация.

# 442
kukumiavka, супер новини за хистерото. Хайде, скоро да си пак при него за следене!

edelV, Вецев не е репродуктивен. За оперативни интервенции и проследяване на бременност - ок. Вероятно и с профилактика се занимава. Но за проблемно забременяване аз винаги препоръчвам репродуктивен.

Аз днес минах преглед. Почвам естрофем, след 10-тина дни на преглед и ако няма проблем с кървене/зацапване действаме с биопсии.
Но явно и гклюкофажа ще трябва да спра. Пия го от 8 дни, от 6 съм с целодневно гадене. Единствено вчера не ми се гадеше, защото предната вечер не го пих. Ще се помъча още малко, но ако не привикна оставам само на инозитол. Че наистина е супер неприятно, чак треперя от дискомфорт.

# 443
  • Замък сред облаците
Аз чакам да свърши МЦ да подновя лактобацилите.

Дими, а почна ли го там по схемата с най-малката доза, или само такава ти изписаха. Иначе май трябва да минат към 10 дни, за да нинат тия ефекти съм чела.

# 444
kukumiavka, супер новини за хистерото. Хайде, скоро да си пак при него за следене!

edelV, Вецев не е репродуктивен. За оперативни интервенции и проследяване на бременност - ок. Вероятно и с профилактика се занимава. Но за проблемно забременяване аз винаги препоръчвам репродуктивен.

Аз днес минах преглед. Почвам естрофем, след 10-тина дни на преглед и ако няма проблем с кървене/зацапване действаме с биопсии.
Но явно и гклюкофажа ще трябва да спра. Пия го от 8 дни, от 6 съм с целодневно гадене. Единствено вчера не ми се гадеше, защото предната вечер не го пих. Ще се помъча още малко, но ако не привикна оставам само на инозитол. Че наистина е супер неприятно, чак треперя от дискомфорт.
Аз почнах да го пия с храната, а не след. Втори месец така, нямам драми с него, а буквално имах чувството че ми разлага вътрешностите в началото.

Скрит текст:
На който му е интересно и важно, топ пичетата ембриоложки от Вита са се преместили в Афродита, на тяхно място има нови, свръх-млади лекарки. Не знам това каква новина е - добра или лоша.

# 445
Метфогамата я почнах по 500, после по 850, така и не стигнах назначената ми доза от 2х850. За 2 седмици само се влошаваха симптомите.
Гклюкофажа е с бавно освобождаване от 1000. Освен ако не пробвам да деля таблетката няма как по-малка доза. Нямам болки като с метфогамата, само гадането е. Ама е достатъчно, че да си прекарвам деня легнала и без да мога да ям, в петък дори отпуска си взех по средата на деня, защото не издръжах. Смуках днес антиметил, ефект имаше докато го смуча и 10 мин след това. После наново.

Задължително го пия по време на хранене, с достатъчно вода.

Нямам идея защо така се получи. Никакви проблеми нямах и с двата препарата преди 4 години. И малко ме яд, защото наистина се надявах да успея да регулирам малко цикъла така. Ще стискам зъби още 2-3 дни, освен ако не стане някакво комбо от симптоми с естрофема. Пък ако няма подобрение спирам и каквото такова. Опитах поне Grinning

# 446
  • На изток от Ада
Успешни биопсии 2402! Кои ще правиш точно?

# 447
2402, за какво пиеш Метфогама и Глюкофаж? На мен преди години една загубена докторка ми го беше дала за ИР ( при нормална захар, само инсулина беше висок) и не ми каза, че трябва да се почне от ниска доза. Ударих едно цяло хапче от 850 и след половин час сестра ми ме беше намерила припаднала на плочките. Тогава не знаех че при ИР глюкозата няколко часа след хранене спада драстично, аз не бях яла, а и тогава си ми бяха нормални нивата на глюкоза и бях припаднала от ниска захар. Да не говорим за проблемите с червата, които ми нанесе. Болки, диария, гадене, повръщане ( аз съм с СРДЧ). Треперех дори и след храна като го пия, отвратителен препарат. После се оказа, че съм алергична към Метформин и го спрях. Сигурно знаеш, НО Метформина води до рязко изчерпване на В12 и вит Д, моите бяха критично ниски. Ама това никой доктор не ни го казва. Най-доброто средство за регулиране на ИР си остава режима на хранене и движението. А ако е за овулацията, аз тогава си реших проблема с хомеопатия по д-р Михайлов.

# 448
  • 🌊
Сега трябва да съм в О, та се предполага какво првим, но се притеснявам, защото бях на зъболекар и ми направиха 3 рентгенови снимки, отделно вероятно ще се налагат още заради забравени инструменти във венеца.
Колко би навредило? Sad

# 449
Не се тревожи, при снимки на зъби облъчването е мееега слабо, общо взето навън получаваш същото. Обачеее … забравени инструменти във венеца? 😳

2402, аз даже не знам как си изкарала толкова време с такива оплаквания. Яначкова какво казва? Аз много искам да измислят начин да си мериш инсулина, както можеш да мериш КЗ, ама дотам не сме стигнали още явно. Пожелавам хубави резултати на биопсиите!

Общи условия

Активация на акаунт