Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 38 587
  • 501
  •   2
Отговори
# 480
Дух, коментара се отнася за болднатия текст от цитата. Препоръка съм дала.
Четете избирателно. Непрекъснато не е равно на "навсякъде". Естествено, че е Непрекъснато. Има четири хранения на ден. И още две на голямото дете преди и след градина. Дори в лигавника, като го нося от хола към банята, за да го измия падат трохи, а не го махам, за да не му мокря дрехите, докато го мия.

Мерси за препоръките на всички.

# 481
Това клапанче при мен е гумирано и при включен уред от въздушната струя се отваря, за да влизат в контейнера боклуците. Не се затваря само при препълнен контейнер.
Възможно е да се поизметне, поизкриви, проверете го.

# 482
Знам за кое клапа че говорете, но за съжаление не е то причината за проблема с моята Бош. Проблемът се появява дори и ако е напълно чиста и с празен контейнер и той най вече ако се ползва голямата дълга дръжка. При покъсите дръжки или ако директно я ползвам с друг накрайник е ок. Но извинете няма да полза по пода да чиста с 20 см накрайник.. Бих казала че събира трохите някъде в самата четка долу и не ги всмуква. Когато за първи път се появи проблемът я дадох на ремонт.. какво и не и смениха но ефект нямаше. Междудругото аз четох за този проблем при Бош тук в темата преди да я купя..ама кой да слуша. Нали всичко друго ми е Бош вкъщи и съм супер доволна си казах..е късмет..после като се случи и на мен попаднах на такива мнение и в чужди форуми..но ..но късно.. както и да е ..всеки си решава..може и “късмет” да е..

# 483
В такъв случай е с намалена всмукателна  сила, за да не може да ги издърпа горе. С монети, нещо метално, и при мен ги изсипва обратно.
А щом и други потребители са имали този проблем, може да е дефект на цялата серия.
Аз не бих си купила уред на марката след като се опарих с дефектна тяхна  пералня.

# 484
Аз не бих рискувала вече с Бош. ...

И вашата ли е  7 серия?

Чудех се между Ровента 15'60 и Бош 7 серия, след като прегледах темата се насочих към Бош , а сега тези негативни коментари ме разколебаха и пак съм в изходна позиция.

# 485
Доколкото разбрах, обсъждат се съвсем различен клас и модели безжични прахосмукачки на Бош на последните страници. Аз съм с безжична Бош, 8-ма серия, втора година я ползвам, засега нямам забележки.  По-назад в темата съм давала модела с линк, сега не е при мен, че да видя как точно беше.   

# 486
Аз съм се насочила къв bosch unlimited 7 prohygienic aqua . Прочетох тази тема,май само една потребителка я има. Не знам колко пъти ще доливам вода в миещата приставка за 200 кв.м. и дано ми стигат две батерии. Най-вече ме блазни да измивам с мопа без да прахосмуча преди това теракот и ламинат като едновременно ще мие и ще смукне някоя случайна троха. А с другата приставка ще почиствам само килимите-четири малки и пътека.
Някой ако я има моля да сподели отзиви.

# 487
Доколкото разбрах, обсъждат се съвсем различен клас и модели безжични прахосмукачки на Бош на последните страници. Аз съм с безжична Бош, 8-ма серия, втора година я ползвам, засега нямам забележки.  По-назад в темата съм давала модела с линк, сега не е при мен, че да видя как точно беше.  

Затова и питам , защото не ми стана ясно точно от кои модели са оплакванията.
п.п редактирам - разбрах,че едното оплакване е от прахосмукачка подобна на моята.
В момента съм с тази ,мисля ,че за 250 лв я взех
Ползвам я от три години , всяка сутрин на 100кв.м + всяка вечер по 2-3 пъти диван и 10кв, зависи детето какво е яло( зрънчо, солети, фъстъци) в какво настроение е било , колко е мачкало и хвърляло и колко пъти е вадил пръст от саксията. Със всичко изброено се справя без проблем. От 1-2 месеца я зареждам след сутрешното почистване на третия ден , а преди изкарваше 4 дни.
Но и счупих зъбчето на контейнера,с което се захваща и сега го лепим с тиксо. Работи си без проблем, но ме дразни и ми се прииска нещо ново.
Затова се насочих пак към Бош, но ще е много неприятно да дам толкова пари и да не може да се справи с  ежедневните поразии от детето.
Нямам килими и домашни любимци и затова се спрях на този модел

В Зора е на много добра цена.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 23:34 от Vayallete

# 488
Това от немския Амазон ли, с включена доставка или отделно доставка? Не съм срещала такава цена в България. Гаранцията международна ли е?
На черния петък Емаг я бяха пуснали на същата цена, но при мен дойде с дефектна батерия.. върнах я и после изчаках черния петък на немския амазон и сега ми е първа приятелка, и килими почиства с лекота... абе повече от доволна съм от дайсън V8

# 489
А не ви ли дразни, че копчето трябва да се държи постоянно натиснато? Мен основно това ме спира. Хората пишат, че не им е проблем, но мен би ме дразнило сякаш. Два пъти това ме спира да я поръчам. Първия път в Емаг на черния им петък и след това по време на намаленията в Амазон.

# 490
А не ви ли дразни, че копчето трябва да се държи постоянно натиснато? Мен основно това ме спира. Хората пишат, че не им е проблем, но мен би ме дразнило сякаш. Два пъти това ме спира да я поръчам. Първия път в Емаг на черния им петък и след това по време на намаленията в Амазон.
Звучи стряскащо, но на мен изобщо не ми прави впечатление. Даже си купих притурка от Тему, с която не се налага да държиш копчето постоянно, но ми е неудобно с нея. То е сложено така, че естествено си идва да се държи натиснато

# 491
Не, реално с ръката си трябва да хвана дръжката и без това, просто там е и бутона и не се усеща като нещо досадно или неприятно, иначе в началото като четох коменари и характеристики и мен малко ме смути това, но като получих развалената от емаг и усетих колко е лека и я хванах да усетя и дали ще ми е удобна.. ами да удобна ми беше и се запънах, че искам точно тази и само тази, старата ни е тежка и тромава и не засмукваше добре, много исках нещо леко и маневрено, а и почистването на контейнера е много лесно, само с един бутон и се отваря контейнера и падат мръсотиите, на предната виждах доста зор докато стигна до контейнерчето, което беше захването с едни неудобни щипки, дето после нямаха наместване.

# 492
На моята копчето не се държи натиснато непрекъснато.

# 493
Може ли съвет, че с тези трохи вече полудявам. Основно сме с паркет и теракот + един късокосмест килим, който не държа да чистя с вертикална прахосмукачка. Имам си кабелен Керхер, който си е супер, просто искам нещо за бързо и удобно почистване.
Имам си и парочистачка, тоест не държа и на мокро да чисти.
Единствено искам да е бюджетен вариант, до 450 лв максимално и да има лед лампа, с която да виждам по-добре прахта и трохите. Имала съм жична ровента, от която бях меко казано разочарована, голям боклук се оказа, така че тази марка, както и Бош отпада по сходни причини. Дайсън също заради цената..
Като гледам варианти са Керхер (но кой модел) или някакви по-незнайни марки. Може ли някакви конкретни модели? Благодаря предварително!

# 494
Керхер имат вертикална и със светлина (не знам дали е лазер). Би трябвало да ти влезе в бюджета. Майка ми е с такава. Вкъщи сме с Дайсън и за мен Керхера е много немощен и слаб сравнявайки ги, но пък на теб може и да ти покрие изискванията.

Общи условия

Активация на акаунт