С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 31 625
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
С положителен тест съм от вчера, все още ми е рано да отида на гинеколог за установяване, но следващата седмица може би..

# 61
Момичета днес ми излезе резултата от второ чхг което направих резултата Мин сряда беше 2265, а сега е:

Пия утрогестан 3х1т. Зацапването продължава, но не е това което беше когато пих дуфастон. Но сега като отидох до тоалетна и по тоалетната хартия имаше малко кръв и се притесних, нямам болки беше моментно. Незнам дали това че бях навън на разходка може да е повлияло, тъй като още откакто разбрах че съм бременна само лежа. Утре съм на преглед.. Доста си ме е страх какво ще стане и защо това зацапване не спира...

Как си ти? Има ли още кървене?
Сещам се за една позната, която влачи такова кървене буквално до 9тия месец и всичко беше наред. Така че стискам палци при теб всичко да мине!

# 62
Момичета днес ми излезе резултата от второ чхг което направих резултата Мин сряда беше 2265, а сега е:

Пия утрогестан 3х1т. Зацапването продължава, но не е това което беше когато пих дуфастон. Но сега като отидох до тоалетна и по тоалетната хартия имаше малко кръв и се притесних, нямам болки беше моментно. Незнам дали това че бях навън на разходка може да е повлияло, тъй като още откакто разбрах че съм бременна само лежа. Утре съм на преглед.. Доста си ме е страх какво ще стане и защо това зацапване не спира...

Как си ти? Има ли още кървене?
Сещам се за една позната, която влачи такова кървене буквално до 9тия месец и всичко беше наред. Така че стискам палци при теб всичко да мине!

Здравей, добре съм, кървене не имаше моментно, сега ми продължава леко зацапване. Днес съм на преглед, ще ми взема секрет и ще ми пуска изследвания.

# 63
Хей здравейте на всички септемврийски мами ❤❤
От два дена съм с положителен тест.Изтеглих си приложение,което по последни данни на менструацията ми трябва септември да гушкам бебчо.Имам притеснение защото около датата на менструацията ми имам някакво кафяво зацапване. 🤔

# 64
Здравейте, аз съм в 5г.с. и ми казаха, да изчакам за преглед, видя се сакче, но съм на следващ на 25.01. Много се притеснявам.
Нормално ли е да нямам повръщане?

# 65
Разбира се аз нямам също само ми се вие свят от време на време,но помня с първата ми бременност също нямах повръщане бях като кон хахаха

# 66
Здравейте, аз съм в 5г.с. и ми казаха, да изчакам за преглед, видя се сакче, но съм на следващ на 25.01. Много се притеснявам.

Напълно нормално е. Аз също нямам гадене и като цяло почти никакви симптоми, освен болезнени гърди и леко придърпване ниско долу.

# 67
На колко години сте Alexandra.

# 68
С предната бременност се скъсах да повръщам, даже от вода, не знам как оцелях първите месеци. С тази не повръщам, само веднъж ми се случи и то защото станахме късно и не бях закусила, тоест трябва да ям по-често, за да не започне да ми се гади. С напредването започва да се появява неприязън към някои храни, към месо за момента, но дори такова успявам да ям без да ми е гадно. С предната бременност просто си помислях за някоя храна и повръщах веднага, ужас беше. Така че всяка бременност е различна, може на по-късен етап да се появи някакво гадене, нищо не е задължително. Аз от 2 дена и придърпване в корема нямам, та някак не се чувствам бременна, особено като сравнявам с предната бременност, с нея всички симптоми бяха на макс. Тогава съм изследвала чхг в същите дни, в които и сега и със сегашната то ми е доста по-високо, като за близнаци е направо, но е едно бебе, тестовете сега също ми отчитаха доста преди закъснение, сега знаех, че може да се е случило нещо и проверявах. С предната разбрах късно, защото според мен нямаше шанс за бебе тогава.

# 69
И аз съм вече в 7гс и някой симптоми ми се проявиха съвсем от скоро. Например гаденето.. не повръщам, но в някой дни доста ми се гади и за каквато и храна да си помисля ми става кофти, таа доста трудно намирам нещо подходящо за хапване. Гърдите си ме болят, като някой дни е по-силна болка, други дни по-лека. И вечер забелязвам, че доста рано заспивам, може да не съм правила абсолютно нищо през деня но в 21.30 си заспивам.

# 70
Същото е при мен, само да имах лукса да заспя толкова рано, но с по-голямо дете са други нещата. До скоро заспиваше в 21:30, но от скоро има проблеми със съня и все към 22 и малко заспива, а аз трябва да разтребя след това, но последните дни не успявам и заспивам с него, та сме доста разхвърляни вкъщи в момента. С него умора ми се появи по-късно, сега се надявам да мине по някое време това и да влезем в ритъм с напредването на бременността, че в момента сме бъркотия отвсякъде.
И аз съм вече в 7гс и някой симптоми ми се проявиха съвсем от скоро. Например гаденето.. не повръщам, но в някой дни доста ми се гади и за каквато и храна да си помисля ми става кофти, таа доста трудно намирам нещо подходящо за хапване. Гърдите си ме болят, като някой дни е по-силна болка, други дни по-лека. И вечер забелязвам, че доста рано заспивам, може да не съм правила абсолютно нищо през деня но в 21.30 си заспивам.

# 71
Нормално е да не ви се повръща. Даже си е благословия 😅 С първия ми син нямах никакви симптоми до 4-ти месец 😁 Стискам палци и сега да е така.

# 72
Момичета, при мен нещата май не вървят на добре. Днес ходих на преглед в 6+3 и не се видя ембрион. Имам едно кухо яйце от преди 6м. и май и сегашния случай ще се окаже такъв. Лекарката се опита да ми вдъхне кураж, каза че сакчето и жълтъчното мехурче били много добре като форма, размер и позиция, и че имало вероятност все пак за положително развитие. Записа ми час за след седмица да видим какво ще излезе. Честно казано, не храня големи надежди, защото овулацията ми беше ранна (следях я с лентички), цикълът ми е редовен, ехографа на докторката също беше добър. Та общо взето, вероятностите в случая не са големи. А така се надявах този път нещата да са наред и всичко да върви добре…. Много ми е мъчно. След първото кухо яйце с мъжа ми правихме изследвания, той есента почна да пие добавки по назначение от андролог за подобряване качеството на сперматозоидите…. Но явно и този път е имало някакъв дефект в оплождането.

# 73
Момичета, при мен нещата май не вървят на добре. Днес ходих на преглед в 6+3 и не се видя ембрион. Имам едно кухо яйце от преди 6м. и май и сегашния случай ще се окаже такъв. Лекарката се опита да ми вдъхне кураж, каза че сакчето и жълтъчното мехурче били много добре като форма, размер и позиция, и че имало вероятност все пак за положително развитие. Записа ми час за след седмица да видим какво ще излезе. Честно казано, не храня големи надежди, защото овулацията ми беше ранна (следях я с лентички), цикълът ми е редовен, ехографа на докторката също беше добър. Та общо взето, вероятностите в случая не са големи. А така се надявах този път нещата да са наред и всичко да върви добре…. Много ми е мъчно. След първото кухо яйце с мъжа ми правихме изследвания, той есента почна да пие добавки по назначение от андролог за подобряване качеството на сперматозоидите…. Но явно и този път е имало някакъв дефект в оплождането.

Според мен изобщо не се отчайвай! Толкова много жени са видели ембрион чак около 7гс, нищо не е загубено! Аз съм чувала че доста рядко може да се получи кухо яйце, няколко пъти подред, така че не се настройвай негативно, шанс винаги има. Следенето на овулация с лентички, не е най-сигурното средство, така че това нищо не може да означава. Вярвам, че всичко ще е наред!

# 74
С предната ми бременност видяхме ембриона точно към 8г.с., преди това беше набеден за кухо яйце. Вече е голямо момче. Дано има добър изход и при вас!

Общи условия

Активация на акаунт