Следродилна депресия или проблем със свекървата?

• 4 710
  • 111
  •   1
Отговори
# 60
Аааа, тя ли е? Значи положението е неспасяемо. След цяла безумна тема за спането в едно легло, авторката нищо не е разбрала. Сега обаче горкото бебе го тормози някаква луда, а тя вместо да го защити, хленчи по форумите. Никакво съчувствие нямам към такива майки, които гледат отстрани как децата им са в опасност и нищо не предприемат. Виновни са.

# 61
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ми изтеглете тоя заем дето споменаваш, че сте били готови да го изтеглите, върнете й парите и да миряса.
Такива финансови услуги с тежка възвръщаемост после - НЕ.

Вие обаче не сте готови за родители изобщо, защото нямате емоционалната интелигентност и зрялост да застанете като възрастни хора (и вече и РОДИТЕЛИ на човек) и да изпратите чуждия човек в къщата ви да си ходи в нейната.

Вие не сте дорасли да имате дете.
Желая здраве и късмет на детенцето, последното особено ще му трябва много.

Вземете заем, дайте ѝ парите и я изпратете в нейния дом.
Или продайте жилището, дайте ѝ нейната част и идете в друго.При всички положения трябва да намерите начин да запазите спокойствие и да гледате семейството си както умеете.
После Ви съветвам да не я каните у дома си, а само Вие да ходите в нейния дом и то за няколко
часа на гости.
Когато ѝ кажете да напусне дома какво отговаря?
Мъжа ми директно я гони
Започват натяквания за апартамента че тя била помогнала
Щяла да остане още малко да дръпне малката
Ама защо като самата тя вижда че никой не се нуждае от помощта и

# 62
Силно се съмнявам, че майката на авторката е лекар. И за доста други неща от написаното от нея се съмнявам, че са истина.

# 63
  • на село
Абе как ще храни 2 месечно бебе с мед и масло 😶
Че и моята баба, която беше родена 1917г не е давала на бебета мед, че и масло... Без думи съм, това не може да е истина и как пък го нахрани двумесечното, то милото инстинкта му е да засуква.

И аз с тези писания си мисля, че се търси провокация.

# 64
Мда и аз се надявам да е фалшив профил и някой да се киска и възхищава в момента на собствените си лъжи.

# 65
  • Далечният изток
Казах вече, че имаше тема за нагла свекърва, майка педиатър, осоляване и т.н., но не е тази авторката.

# 66
Силно се съмнявам, че майката на авторката е лекар. И за доста други неща от написаното от нея се съмнявам, че са истина.
За мен е невъзможно баба-педиатърка да научи за меда и маслото и да остане безучастна. Честно.
Ако аз съм майка на момичето, без да съм педиатърка, отивам и гоня лудата баба, която застрашава живота на внучето МИ. А на щерката и зетЯ ще им вдигна луд скандал, че допускат някой да застрашава новороденото им бебе.
По спомен от предната тема свекървата живее в чужбина. Затова стягам багажа й, връчвам й самолетен билет и я изнасям за ден-два на хотел. Ако зетят се запъне - събирам багажа на дъщеря си и бебето. Ако дъщерята се дърпа, вземам само бебето с мен. Някой трябва да се погрижи за бебка.

За останалото съм в общия хор - гонене, смяна на ключалка, заем, връщане на парите по банков път.

# 67
Лекарите и особено лекарките са много амбициозни. Не биха допуснали децата им да пишат някоЙ неща и също 40 хиляди коЙто не ни стигнаха Така че абсурд майката на авторката да е лекарка, това ми направи веднага впечатление.
Всичко останало, ако е вярно е много неприятно, но чак пък мед и масло на двумесечно....
Ако има и процент истина, върнете парите на бабата и се дистанцирайте от нея, поне в началото.

# 68
Имам
познати, деца на начална учителка, пишат безобразно.Така че…
Пък днешните и лекари масово не умеят да пишат правилно.

# 69
Не, тя е една, която пускаше тема че свеки й е казала че ще иде да живее с нея и ще гледа тя детето след раждането.

Казах вече, че имаше тема за нагла свекърва, майка педиатър, осоляване и т.н., но не е тази авторката.

# 70
Тази тема истинска ли е? Аз съм на 60 години и през ум не ми минава, че на бебе на 2 м може да се дава масло и мед. Тази свекърва на колко е, не мисля, че и в затънтените краища са останали жени около моята възраст, които ще решат да дават на бебе мед и масло.
Иначе на свекърва, която си въобразява, че като е дала пари, апартамента е нейна собственост и може да се държи като господарка, й се събира багажа и се съпровожда моментално до автобуса или влака, а парите се връщат веднага със заем, който си изплаща младото семейство.
Пп Апартамента на чие име е? Да не сте я включили в нотариалния акт?

# 71
  • София
Авторката влиза във форума, но не отговаря на въпросите.

# 72
  • Варна
Заради това рейтинги и лоялната програма има бум на абсурдни теми. Гледан е народа...

# 73
Говориш с мъжа ти.
Обясняваш му в прав текст, че ако не я изпрати да си ходи ти с детето отиваш при вашите, докато тя е тук.
Да се опарвя с нея, майка му.
Предложи да теглите кредит и да й върнете парите.

Желая то успех, защото това наистина е една от най-хубавите части на родителството.

# 74
  • София
Може да е с остарели разбирания жената. Мен на 3 месеца са ме тъпчели с кисело мляко, струвало им се е приемливо.
Но детето си има майка, която да парира опитите да се налагат практики от миналия и по-миналия век. Има си и баща, който според майката я подкрепя.
Ако това с подкрепата е вярно, а то май не е - не би трябвало да е чак такава дилема да се изпъди свекървичката.

Общи условия

Активация на акаунт