Как да започна комуникация с него?

• 10 450
  • 241
  •   1
Отговори
# 210
Е, Ривоукър, чак пък "бутиков". Това, че подробно не изброявам как ползвам възможностите на съвременните технологии, не означава, че са ми тера инкогнита. Означава само, че не ми е необходимо да се хваля. Нито в тази тема, нито в други.

# 211
Да, все още е възможно всякакви плащания да не са онлайн.
Не искам и да си помислям да се връщам към опашките в енерго, ВиК, кабелна и т.н. Брррр. Отделно всички останали операции, за които си спестявам търчане до физически офис и излизане по-рано от работа.
EasyPay веднъж месечно. Навсякъде ги има. За сметките това.

Значи толкова да не сме по темата... Joy

# 212
  • Out of the Mix
Елифф, шегувам се, естествено...

С Лорето сме от една "порода", отдавна констатирано. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 213
  • По света и у нас
Аз разчитам на това да ме следят, защото ако нещо стане с теб ще те намерят по телефона най малкото.

# 214
Не искам и да си помислям да се връщам към опашките в енерго, ВиК, кабелна и т.н. Брррр. Отделно всички останали операции, за които си спестявам търчане до физически офис и излизане по-рано от работа.
Всичко това се плаща на едно гише на Изипей, каквото има в повечето големи магазини и във всеки МОЛ, без никакви опашки.

Спомням си преди години, като излезе Windows 10 в началото, много роптаеха, че супер много инфо започва да се събира, и се изискват все повече данни, като цяло, верификации и т.н.
За Win 10/11 в самото лицензионно споразумение пише, че записват и изпращат всеки натиснат клавиш, т.е. всеки въведен URL, потребителско име и парола. Затова тези версии на Window се ползват само offline (просто въвеждаш невалидна IP конфигурация, а за всеки случай можеш да забраниш и трафика на LAN картата си по MAC адрес в рутера).  След това си пускаш една виртуалка с Линукс и LAN карта в bridged mode (която има различни IP и MAC) и си работиш нормално, без да ти наднича "големия брат" през рамото.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 17:18 от atravel

# 215
На авторката, ако се съди по всичките ѝ теми, никой не ѝ връзва, макар че тя само страстни нощи иска от тях - нито професорът, нито този 35-годишният, който очевидно няма как да е професор, но тя крее ли, крее по тях.

Много разминавания има в различните теми. За няколко месеца по едно и също време лудо влюбена в професор, преследвана от преследвач и се опитва да накара трети да излезе на кафе с нея. Не съвпадат и нещата с учене и докторантури с друг град, същевременно живеейки при родителите, нито з работата при преследвача. Ама поне е ясно, че кандидати и за нещо несериозно с авторката липсват.
Ето последния коментар, който беше по темата.
По въпроса как да се започне комуникация със задръстения ухажор, който има телефон с копчета, според мен директния подход е единствено възможен. Щом човекът те привлича, действай и ще се разбере.

# 216
  • По света и у нас
Joy на времето и аз имах едно гадже което нямаше Фейсбук. Аз бях на 26, той на 38… човек за мен той беше динозавър - как така нямало да има Фейсбук, от кого се крие!!!! Там беше купона!

А сега аз нямам Фейсбук.
Та как да се започне комуникация с такъв задръстеняк…
Ти ще започнеш комуникацията то е лесно - обаче после ще се видиш в чудо че той е непоправим задръстеняк. Че е много по - сериозно отколкото си си мислела.
Не може ли да се преориентираш?

# 217
Защо да се ходи на гише в EasyPay, след като имат опция през телефона?

# 218
Е, как защо?
Да не ти източат ботовете и световната конспирация личната данна.😁

# 219
А защо да не се ходи? Нали трябва да правим по 10 000 крачки дневно?

# 220
Защото времето след работа е ограничено и аз лично гледам да го ползвам ефективно и приятно. По същата причина увеличих онлайн шопинга за сметка на офлайн. Крачките ги правя на чист въздух и на зелено Simple Smile

# 221
  • Out of the Mix
А защо да не се ходи? Нали трябва да правим по 10 000 крачки дневно?
Точно така, това ми е част от разходките. Joy

Елифф, и обувки ли купуваш онлайн, и после връщаш, ако не са твоите...Rolling Eyes

Не, бе, няма лошо, говорим си просто.

# 222
  • Пловдив
Елифф, и обувки ли купуваш онлайн, и после връщаш, ако не са твоите...
Що за въпрос!?!?! Не съм Елиф, но естествено, че да. Всяка жена наоколо си купува обувки от интернет.

# 223
  • Somewhere far away
Ходенето не ми пречи, пречи ми плащането в брой!
Мразя да плащам в брой, мразя да нося много пари в брой в себе си и не го правя, мразя кеш. Всичко и навсякъде където може си плащам с карта или през банкирането, или по друг начин онлайн.

# 224
Знам, знам как звучат любителите на плащанията с карти: "Ау, на тия не им работи пос-терминалът, как може!", "Тук не приемат карти, как може!", "Ама аз нямам пари в мен, а тук не приемат карти, как може!"
Не мога тъй да се стресирам.

Усещате ли, че основният казус стана досаден? Авторката, моля те, направи нещо. Пиши му смс. Blush Раздвижи нещата.

Общи условия

Активация на акаунт