Предстои ми ИНВИТРО/ ИКСИ - Да поговорим - тема 90

• 34 967
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Днес ми е 10-ия ден след ембриотрансфера и вече направих два уринарни теста и двата са отрицателни без всякакви други черти... В понделеник ще пусна и кръвен, но направо ме смаза възможността да не е станало... Толкова много го почувствах, че ще стане, толкова позитивна бях този път, и знаци си намирах, които ме успокояваха, че ще се получи...

# 421
Dragonfly,
На колко дена беше ембриончето в деня на трансфера? Може да е рано за пиклив тест, кръвният със сигурност ще покаже достоверен резултат.

# 422
MERA, 5 дневен беше. Все си мисля, че поне една бледа чертичка щеше да се покаже, ако има нещо.

# 423
.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 12:19 от Winter^^

# 424
Пусни си кръвен!!

# 425
Dragonfly_94, бъди спокойна, разбирам те, но така не си помагаш, а само си тормозиш психиката.
Ако това поне малко ще те успокои, имали сте ембрионче и сте стигнали до тронсфер ❤
Ние дори нямахме ембрионче, от 8 фоликула имаше само 2 яйцеклетки, от които само едната беше зряла, но дори не се оплоди. Аз тогава се успокоявах, че има случаи, при които стимулацията не дава резултати, няма нарастващи фоликули и лекарите прекратяват стимулацията. Давах си сметка, че може да е много по-зле. Прескочили сте няколко критични стъпки 🍀
Имали сте добре развит ембрион, това е голямо постижение! Сега си дай още малко време и си направи кръвен тест. Дори и до е отрицателен, продължавате, разбира се, че ще ти е трудно и мъчно, но ще събереш нова вяра и сили! ❤
Успех, стискам палци за кръвния тест!

# 426
Днес ми е 10-ия ден след ембриотрансфера и вече направих два уринарни теста и двата са отрицателни без всякакви други черти... В понделеник ще пусна и кръвен, но направо ме смаза възможността да не е станало... Толкова много го почувствах, че ще стане, толкова позитивна бях този път, и знаци си намирах, които ме успокояваха, че ще се получи...
До колкото знам трябва на ден 12 да се направи кръвен тест. При някои жени ЧХГ се покачва много бавно в началото. При моите последни две бременности, които бяха извънматочни положителен тест така и не видях. Тогава четох много и разбрах, че понякога и при нормално протичащи бременности се получава бавно нарастване на ЧХГ. Така че, пуснете в понеделник кръвен и се надявам да ни зарадвате с добри новини! Ако ли не - така е било писано ❤️

# 427
По повод последни коментари тук, да, в България почват стимулация и на 3ти и на 4ти ден. В Турция държат да е втори ден. Не искам да плаша никой, предполагам не е страшно и да е 3ти ден, просто в Турция са по-изрядни и дори да се пада неделя 2рия ден гледат да намерят начин да те прегледат и да започнете. Сигурна съм, че не е фатално да е 3ти ден наистина, но в идеалния случай сякаш се започва на втори.

# 428
Здравейте! Бих искала да се допитам за мнение до вас, това бяха резултатите ми на 2ри ден от мц: LH 6.29, Progesterone 0.35 ng, Estradiol 51.29 pg. Поставиха ми 1 инжекция Elonva.
Днес на 5ти ден от мц: LH 3.01, Progesterone 1.40 ng, Estradiol 407 pg. Прогестеронът притеснително висок ли е? Днес съм на Puregon 200, а утре 250.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 15:19 от astrostrive11

# 429
Здравейте,момичета! В петък бях на преглед при лекаря, каза,че всичко е наред. Естрадиолът  му се стори нисък и затова реши да остави пункцията за вторник. В петък вечерта обаче ме стегнаха мускулите и имах температура, в събота пак,само че се появи и разстройство. Не знам сега настинка ли е ,страничен ефект ли е от стимулацията. Може ли да е хиперстимулация? Коремът ми не е поддут,даже от разстройството ми се е слепнал за гърба. За съжаление нямам контакт с лекаря извън работно време, живея и в друг град и се чудя дали да не потърся спешен кабинет да ме погледнат. Дали сте имали подобен проблем?

# 430
Здравейте! Не ми звучи като хиперстимулация, но е най-добре да се свържете с Вашия лекар.

Ходенето до лекар във вашия град (освен ако не смятате, че е вирус и искате преглед за това) няма много смисъл, освен ако нямате клиника за ин витро със спешен кабинет. Повечето лекари, които не правят инвитро представа си нямат от организъм, който е подложен на това и нито могат да разпознаят хиперстимулация, нито да я третират.

# 431
Ще трябва явно утре да се обадя в болницата да попитам 😩

# 432
Здравейте, момичета. От известно време не съм се включвала в никакви теми, но ще съм ви благодарна за всякакви съвети. Поради различни причини, с ММ решихме да направим пауза след първият ни (неуспешен) ин витро опит, който беше през ноември 2024г.
Поради насрочено PGD изследване, докато излязоха резултатите бяха ми изписани противозачатачни, които пих през първите дни на декември. След като ги спрях, ми дойде. Но следващият цикъл ми дойде чак в края на януари (след около 50 дни). Очаквах следващият да се нормализира, да ми дойде към края на февруари, но до днешна дата не ми е дошъл. Когато ми закъсня първият път, наивно си направих тест за бременност, сега не съм. Всеки път когато съм си правила, е бил отрицателен, но даже и да си направя такъв по-късно днес, чудя се на какво може да се дължи това закъснение на цикъла.
Не съм ходила при лекарият ми от декември насам, обмислям да го сменя, но не искам повече да пиша тук тъй като разбрах, че клиниките имат практика да четат и пишат по темите тук, а светът е малък.
Някоя от вас да се е сблъсквала с подобна ситуация? Нормално ли е два цикъла след пункция (без трансфер) да закъсняват по 50+ дни? Предварително благодаря на всички отзовали се Heart

# 433
Здравейте! На 7ми ден от мц имам следните резултати: Lh 12, progesterone 0.9, estradiol 1020pg. Стимулация с Puregon. Притеснителни ли са стойностите според вас, много се тревожа

# 434
Здравейте! От днес стартирам с Мериоферт 225, веднъж на ден. Забравих да попитам, но инжекциите мускулно или подкожно се слагат?

Общи условия

Активация на акаунт