Предстои ми ИНВИТРО/ ИКСИ - Да поговорим - тема 90

• 35 379
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте. Някоя правила ли е офис хистероскопия във Вита при др. Цветков. Интересуваме чисто организационно как се случват нещата в деня на процедурата.

Здравей. Правила съм офис хистероскопия, но при д-р Калчев. Не знам колко може да се различава организационно, но до колкото си спомням (това беше преди почти 3г.), изписа ми хапчета за вечерта преди процедурата, а самата процедура мина без упойка и сравнително бързо. Отидох сутринта, започна процедурата, докато обясняваше какво прави итн. Почти веднага след това можах да си тръгна (ММ дойде да ме вземе), и горе долу това беше.

# 46
Здравейте, момичета Simple Smile
С ендометриоза съм и пристъпваме към ин витро, като преди това предстои ендометриална биопсия и хистероскопия. Имам 1 инсеминация при д-р Станулов, при него ще правим и ин витрото, но за момента даваме пауза, за да овладеем ендото. Някой кандидатствал ли е по фонда само с доказана ендометриоза (3та степен по епикриза от операцията + нагънати тръби, видяни на ЦС) или за по-сигурен шанс за одобрение да направя още 3 инсеминации и тогава да кандидатстваме ?
Благодаря ви.

# 47
Има ли още някой в очакване на тест? Моят кръвен е за 27ми. Аз съм 5ти ден след връщане на 2 5-дневни (единствените ми)и съм в стрес. Бях много спокойна от самото начало на процедурата до вчера, а сега стоя и чета по цял ден форумите. Изчетох всички теми. 😁
Имах болки ниско долу на ден 2 и 3, но после спряха и започнах да се стресирам.
Утре мисля да си направя един тест сутринта, ей така, съвсем да се стресирам.

# 48
Alex1357, аз се водих по тази диаграма след трансфера на 5 дневни . Показва, че след 6 + дни може да отчете имплантация. Успех и пухкав финал ти желая 🍀

# 49
Здравейте! Записвам се в темата. Аз вчера стартирах моята първа стимулация и първи опит по фонда. Искам да попитам има ли тук момичета с аденомиоза? Успех на всички! 🍀

# 50
За съжаление първият свободен  който има при доктор Калчев е чак на 30.07……..Не знам какво да правя.. вече се побърквам. Сега ми потвърдиха диагноза аденомиоза, а не ендометриоза. Задължително ми трябва второ професионално мнение, но за съжаление не знам къде…

# 51
За съжаление първият свободен  който има при доктор Калчев е чак на 30.07……..Не знам какво да правя.. вече се побърквам. Сега ми потвърдиха диагноза аденомиоза, а не ендометриоза. Задължително ми трябва второ професионално мнение, но за съжаление не знам къде…

Обадете се на Калчев пак и кажете да ви звъннат веднага ако някой се откаже. Обяснете случая. Ще ви впишат в отделен лист с чакащи за по-ранен час.

# 52

Как Ви я потвърдиха тая диагноза аденомиоза?

# 53
Здравейте. Имам вече едно детенце от инвитро през 2020г. Сега се борим за второ и съм в стимулация. Започнахме с Елонва и на 6ти ден преди да включим цитротид LH беше скочило до 13. Знам, че това не е добре, защото води до презряване на яйцеклетките и некачествени ембриони после. Четох разни изследвания, някой доказват, че не е добре, други, че няма значение. Аз съответно се притесних. Има около 10 или малко над фоликули, които са тръгнали. Има ли някое момиче с опит с тръгнало нагоре LH преди цитротид и после да са станали добри ембриони? Може би опитът ми е обречен с този скок в LH. Знам, че след цитротида в паднал, но все пак покачване е имало някакво.
Ще питам и лекаря, но ако има някой да сподели опит, ще ми е от полза.

# 54
Ден 6 след 5 дневен трансфер - ранен тест (5hcg) - отрицателен. Чета че при много хора показва на ден 6. Утре пак ще пробвам, но малко ми се изпари надеждата. ☹

# 55
Ден 6 след 5 дневен трансфер - ранен тест (5hcg) - отрицателен. Чета че при много хора показва на ден 6. Утре пак ще пробвам, но малко ми се изпари надеждата. ☹

Писах ти по-горе и диаграма ти прикачих да видиш , че ти е рано за тест . Повтори след два дена. Чхг тепърва ще навлиза в кръвта ако е успешен трансфера. Успех 🍀 и пухкав финал 🍀

# 56
При доктор Калчев се освобождават доста често часове и те издърпват пациентките си с по- спешни случаи. Обадете се на регистратура и обяснете случая. Сигурна съм, че ще ви вместят по- рано.

# 57

Как Ви я потвърдиха тая диагноза аденомиоза?
Направиха ми преди два дни хистероскопия. След това ми го съобщиха.

# 58
И при мен се видя на хистероскопия и диагнозата се потвърди хистологично .

# 59
Здравейте, мога ли да ви помоля за коментар на стойностите на хормоните, които пуснах на 3ти ден и в същия ден стартирах стимулацията. Имам притеснения, че ЛХ и ФСХ за високи.

- Естрадиол - 32.92  pg/ml
- LH - 8.56 m[IU]/ml
- FSH - 6.72 m[IU]/ml

Ако има значение, стимулацията я стартирах с Пурегон 300. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт