Предстои ми ИНВИТРО/ ИКСИ - Да поговорим - тема 90

• 36 178
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Ще се опитам да походя, ще изтърпя и днес и утре вече ако няма подобрение ще  звъна на Акушерката да отида до клиниката , аз мисля че е от тези инжекци за разреждане на кръвта.

# 406
Ще се опитам да походя, ще изтърпя и днес и утре вече ако няма подобрение ще  звъна на Акушерката да отида до клиниката , аз мисля че е от тези инжекци за разреждане на кръвта.
Няма как да е от инжекциите за разреждане на кръвта, все пак някои жени ги използват до края на бременността си. Аз също съм с кръворазреждащи след трансфер, но никога не съм имала болки или дискомфорт освен зачервяване около мястото на поставяне. Причината със сигурност е друга. Пожелавам бързо възстановяване и много хубави ембриончета! 🍀

# 407
С тази бройка извадени яйцеклетки със сигурност трябва да се изключи вероятността за хиперстимулация. Ако са наистина силни болки отивайте още днес на преглед.

# 408
Подкрепям 2402!
Още днес трябваше да направиш преглед и да се отхвърли хиперстимулация. Ситуацията не е никак безобидна!
Дано всичко бъде наред Hands Pray

# 409
Утре ще отида вече и за мое успокоение ..
Акушерката казва няма нищо страшно ..
Утре е Събота най вероятна няма да има никой във клиниката ще звъна на лекарката направо .. Вече втори ден пия наш па, и няма никакъв резултата . Поне ми съобщиха добра новина има 15 оплодени ембрион чета . Желая на всички,много успех и най вече търпение 🫶🏻

# 410
Утре е петък, Vanq. Simple Smile

# 411
Minni.Maise
Напров загубих представа за времето ..
Като не съм на работа, и все мисля че е Събота или Неделя 😀

# 412
Аз и след двете ми пункции имах болки в стомаха (не в корема ниско), но беше много странна - като се поизпънех или ходех. Първия път се бях наплашила и ходих при лекаря да ме прегледа,той твърдеше,че тази болка няма общо с пункцията. Но след като и втория път се случи,вече си знаех,че е от това. Горе долу 4-5 дни продължи и двата пъти.

Аз да ви питам,момичета,спазвате ли някакъв определен начин на хранене по време на стимулация? То ясно,че не е идеята  да се храниш 10 месеца с боклуци и после за 2 седмици да си супер стриктен 😀. Но все пак аз си позволявам сладко (въпреки че все си казвам,че трябва да го намаля генерално) ,пия чат-пак кафе,хапна и някой дюнер. Ии после ми става гузно,че не мога да си наложа по-стриктно и здравословно хранене и се филмирам,че това би провалило нещата.

# 413
Nona, аз си се храня както по принцип - не съм намаляла кафето, но то пия по 1 на ден с доста мляко. Хапвам си стандартните неща - месо, зеленчуци, паста, ориз, ядки, млечни продукти, сладко (ако ми се хапва, но без да прекалявам). Дюнер, пица и такива неща гледам да си правя вкъщи, защото така или иначе съм капризна откъм ядене. Grinning По принцип не ям пържено, хляб и т.н, не пия газирано. Общо взето всичко в разумни граници.

# 414
Момичета, поставям утрогестсн вагинално 3х2 , имали ли сте странични ефекти ? Мен ме смазва(предполагам че е от него) , имам световъртеж на моменти , леко гадене , умора..

# 415
Момичета, поставям утрогестсн вагинално 3х2 , имали ли сте странични ефекти ? Мен ме смазва(предполагам че е от него) , имам световъртеж на моменти , леко гадене , умора..
Беше преди година последо и нямам много спомен. Само си спомням,че се чувствах изморена, имах тъмни кръгове под очите и първия път имах и лека температура - било нормално при прогестеронови препарати да се повиши леко телесната температура.

# 416
При стимулация и няколко дни след пункция наблягайте на протеини - помагат за по-малко подуване. Аз дори си бях купила протеин на прах за бременни, за да съм сигурна, че приемам достатъчно.

Аз и след двете ми пункции имах болки в стомаха (не в корема ниско), но беше много странна - като се поизпънех или ходех. Първия път се бях наплашила и ходих при лекаря да ме прегледа,той твърдеше,че тази болка няма общо с пункцията. Но след като и втория път се случи,вече си знаех,че е от това. Горе долу 4-5 дни продължи и двата пъти.

Аз да ви питам,момичета,спазвате ли някакъв определен начин на хранене по време на стимулация? То ясно,че не е идеята  да се храниш 10 месеца с боклуци и после за 2 седмици да си супер стриктен 😀. Но все пак аз си позволявам сладко (въпреки че все си казвам,че трябва да го намаля генерално) ,пия чат-пак кафе,хапна и някой дюнер. Ии после ми става гузно,че не мога да си наложа по-стриктно и здравословно хранене и се филмирам,че това би провалило нещата.

# 417
Здравейте! От кой ден се започва стимулация? Масово чета от ден 2.
С лекарката се разбрахме да отида на 2-ри или 3-ти ден от Ц и ако всичко е наред да започнем стимулация. Трябваше да ми дойде събота/неделя, а ми дойде тази вечер.
Притеснявам се, ако отида в понеделник сутринта дали няма да е късно.

# 418
Няма да е късно, щом ви е дошло след обед, за първи ден се брои следващият. В понеделник ще ви е трети ден.

# 419
Няма да е късно, първи ден го бройте от утре .

Здравейте! От кой ден се започва стимулация? Масово чета от ден 2.
С лекарката се разбрахме да отида на 2-ри или 3-ти ден от Ц и ако всичко е наред да започнем стимулация. Трябваше да ми дойде събота/неделя, а ми дойде тази вечер.
Притеснявам се, ако отида в понеделник сутринта дали няма да е късно.

Общи условия

Активация на акаунт