Паралелна връзка с години

• 16 913
  • 254
  •   1
Отговори
# 105
  • Обран бостан ;)
Не знам защо смятате, че развода е "лекарство", което рвшава проблема с паралелната връзка.
Мислите, че свободните мъже нямат паралелни връзки ?

Ееех, мечтиии Wink

# 106
  • София
Не знам защо смятате, че развода е "лекарство", което рвшава проблема с паралелната връзка.

Ееех, мечтиии Wink
Връзки паралелни на кое? Свободните мъже нямат връзки, нали това е да си свободен.

# 107
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ееех, мечтиии Wink
  Според мен, в такава ситуация, развода дава възможност на изневеряващия да бъде свободен да си "движи" връзката.

# 108

Ееех, мечтиии Wink
Връзки паралелни на кое? Свободните мъже нямат връзки, нали това е да си свободен.
Joy ох, смея се с глас
свободни мъже СЪС паралелни връзки

# 109
  • Обран бостан ;)

Тоест, според вас, мъж с гадже вече не е свободен. Trollface

Като пораснете ще разберете Wink

# 110
  • София

Тоест, според вас, мъж с гадже вече не е свободен. Trollface

Като пораснете ще разберете Wink
Мъж с връзка не е свободен, брак, гадже, все едно. На 48 години явно няма надежда да порасна повече.
Иначе мъж може да има отворени връзки, отворен брак, същото и за жена, както са се разбрали.

# 111
  • Обран бостан ;)
Мъж с връзка не е свободен, брак, гадже, все едно.

Аха. За в бъдеще ще знам. Trollface

# 112
  • София
Мъж с връзка не е свободен, брак, гадже, все едно.

Аха. За в бъдеще ще знам. Trollface
Ако сте се разбрали с гаджето, че сте ексклузивни, значи не си свободен. Ако просто се виждаш с някакви жени и правите секс, това не са връзки, още по-малко паралелни. Сега го наричат сичуейшъншип, а аз ги делях преди на афери и аварии.

# 113
  • Обран бостан ;)
Ако просто се виждаш с някакви жени и правите секс, това не са връзки, още по-малко паралелни. Сега го наричат сичуейшъншип, а аз ги делях преди на афери и аварии.

Аха, аха. Благодаря, успокоих се. Sunglasses

Като във вица - не съм к*рва, феномен съм. Trollface

# 114
  • София
Ако просто се виждаш с някакви жени и правите секс, това не са връзки, още по-малко паралелни. Сега го наричат сичуейшъншип, а аз ги делях преди на афери и аварии.

Аха, аха. Благодаря, успокоих се. Sunglasses

Като във вица - не съм к*рва, феномен съм. Trollface
За мъж не знам какво е определението, иначе следя кое как се нарича, нови думи, нови определения на стари практики Wink

# 115
  • Обран бостан ;)
За мъж не знам какво е определението, иначе следя кое как се нарича, нови думи, нови определения на стари практики Wink

Мултитаскер Wink (мултитаск- да вършиш няколко неща паралелно)

# 116
Логиката напълно отсъства
Ако седнем да се правим, че измисляме нов смисъл на думите, ок.

Свободен мъж с паралелни връзки Grinning , още се смея
Мислете малко, бе, има кавички, има синоними

# 117
  • Обран бостан ;)
ОК !
Женкар по-добре ли звучи ?

# 118
Като определение да Simple Smile.

# 119
Нали затова във социалните  мрежи се обозначават "обвързан". И току изреве някоя, че не я е добавил, не публикува снимки е се води необвързан. То си има защо жените да натискат за това.

Общи условия

Активация на акаунт