Паралелна връзка с години

• 16 891
  • 254
  •   1
Отговори
# 225
А вие сблъсквали ли сте с човек , които не може да разбере , че не му трябва паралелна връзка и мине се не мине ви занимава. Аз лично да. Колкото и да му обяснявате той си държи на мнението и не разбира. Нито вижда ,нито чува. Такъв човек както и дадените примери с години не може да прогледне , стои си в тези отношения , защото му е изгодно или намира изгода. Това явно е тристранно.

Начи, ти му обясняваш (предполагам, като човек Wink ) кво му трябва и кво - не, а оно рупа ли рупа зеье?

Simple Smile Simple Smile

# 226
Това някой да те занимава с нещо или не, си е лично твой избор какво допускаш да те занимава Wink

# 227
Моя близка пък, излизаше с разведен, който си обичаше бившата,  въпреки, че тя си имаше втори мъж и бебе.  Иначе е симпатяга и жените му се лепят, но той има очи само за бившата. Случаи всякакви....

# 228
  • София
Моя близка пък, излизаше с разведен, който си обичаше бившата,  въпреки, че тя си имаше втори мъж и бебе.  Иначе е симпатяга и жените му се лепят, но той има очи само за бившата. Случаи всякакви....
Аз съм стигала до разговори с такива мъже и усетя ли накъде му отиват емоциите, прекратявам контакт.

# 229
Днес, докато преглеждах пресата  на свекърва ми, която не ми е свекърва, защото не съм омъжена за сина ѝ, но съм официално призната 😀, попаднах на колонка с обяви за запознанства.  Ясно, точно - търся жена за срещи, без ангажименти; търся жена да живее при мен за цял живот; търся жена с апартамент, да живея при нея; търся жена за брак и деца (разведените нямат шанс). Едно таквоз, приятно ми стана. Като едно време в Адрес 4000 Simple Smile

# 230
  • там, където ми харесва
Още ли ги има? Преди интернета и сановете за запознанства бяха тези обяви.

# 231
  • По света и у нас
Ако мрази бившата и все я споменава това също е лош знак…
Омразата си е вид любов…
Роки, живота е кратък, разкарай го тоя моля ти се. Няма смисъл да протакаш.

# 232
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Не я бил харесвал…не съм съгласна с такова твърдение. Може и да я харесва, просто не отвръща на момента на очакванията ѝ.
Дяволът е в детайлите. Като не среща очакванията и нуждите й, каква полза, че я харесва?

Секса не е ли полза ?

Иначе няма по-голям убиец на връзки от ежедневните разпити с едни и същи въпроси:
- Обичаш ли ме ?  
- Каква е връзката ни ?
- Как мислиш да продължим в бъдеще ?

и т.н.

# 233
  • София

Иначе няма по-голям убиец на връзки от ежедневните разпити с едни и същи въпроси:
- Обичаш ли ме ?  
- Каква е връзката ни ?

и т.н.
Подкрепям, но ще допълня, че първия въпрос не трябва да се задава никога, а следващите да се преформулират и да се зададат веднъж, ако отговорът не е очевиден, и като не го устройва човек да се изнася.

# 234
  • София
Подобен разговор проведох веднъж. В смисъл аз мрънках като идиот опитвайки се да питам " имаме ли връзка". Отсреща получих само обичайните небрежни усмивки.  Туй то.
Впрочем вчера го отрязах.

# 235
  • Обран бостан ;)
А, честито. Wink

# 236
Скрит текст:
Не я бил харесвал…не съм съгласна с такова твърдение. Може и да я харесва, просто не отвръща на момента на очакванията ѝ.
Дяволът е в детайлите. Като не среща очакванията и нуждите й, каква полза, че я харесва?

Секса не е ли полза ?

- Обичаш ли ме ?  
- Каква е връзката ни ?

и т.н.
Теоретично е полза, но каква и чия полза е, ако не може да задържи жената в отношенията? Ти ми отговори.

Относно въпросите: кога питаш, при това често? Когато нещо ти е важно, но не знаеш отговора, а от него зависят твои решения. Липсата на отговор също е отговор, обаче шикалкавенето е неприятно, но пък така присъщо за някои.

# 237
  • София
Аз съм човек на точните отговори, ясни отношения. И много се дразня някой да се възползва от "мистерията на любовта", за да шикалкави и да не уточни никога какво, по дяволите, се случва. Има стотици теми и тук - единия си мисли едно, другия си съчинява друго...

# 238
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:

Секса не е ли полза ?

- Обичаш ли ме ?  
- Каква е връзката ни ?

и т.н.
Теоретично е полза, но каква и чия полза е, ако не може да задържи жената в отношенията? Ти ми отговори.

Трудно ще ме разбереш за "ползата" от секса, защото ако един мъж получава от жената "един гол секс", на него не му трябва нищо повече.
За жената "единия гол секс" никога не е достатъчен и винаги иска нещо повече.
От тук идва разликата.

# 239
  • София
Напротив, Бънди.
И в други теми съм го казвала - ако още от началото се уговорим, че е "само за секса", аз съм напълно готова да спазвам сделката, тъй като е ясна и чиста.
Ама егото на някои мъже не им позволява да го кажат ясно. Държат да има някаква "фалшива украса", нещо като отношения или нещо като нищо...
Същото важи и за паралелните връзки.

Общи условия

Активация на акаунт