ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 37 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Invisible,
Като фенове на Варна,отсядаме в едни апартаменти Гранд Каравел. На улица, която излиза срещу х. Черно море,върви покрай оградата на Хепи. Много сме доволни от локация и  от самите апартаменти. Виж ги в букинг.
За Евксиноград не мога да помогна.

# 421
Invisible,
Като фенове на Варна,отсядаме в едни апартаменти Гранд Каравел. На улица, която излиза срещу х. Черно море,върви покрай оградата на Хепи. Много сме доволни от локация и  от самите апартаменти. Виж ги в букинг.
За Евксиноград не мога да помогна.
Благодаря JiD , заети са, но ще потърся в района
Евксиноград не работи, така че ще търся други неща за гледане

# 422
  • Варна
Инвизибъл, не препоръчвам района на Колхозния пазар, както и този около мола може да е доста компромисен (зависи от коя страна на мола). ТУ е далечко от центъра, но пък има транспорт. Ако искаш, пиши ми на лично за колко време и с какви идеи идвате и ще търсим варианти Simple Smile

# 423
Благодаря много Dive Heartpulse

# 424
  • София
Аз се занимавам с училищни проблеми. Обещавам, че като наборът завърши училище, ще разкажа и за форми на училищно насилие, и за непедагогическия подход на разни преподаватели ... Имам ресурса директно медии да викна, но детето ме възпира, защото се страхува от реваншизъм.

Олеле...
Успех и... сили желая...

# 425
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, имам въпрос. Къде има публикуван  проект с някакви таблици за  защитени специалности в университетите  за 2025/2026г.? Разгледах случайно някои от минали години и не съм наясно въобще.

# 426
Да се похваля и аз тихичко. Моят изкара към една сертифицирана от МОН огранизация тип платен университет курсове за 2DАнимация... и на изпита има 100 от 100. Единственият беше на тази възраст. Всички други са вече завършили и нещо като студенти. Ако и той беше завършил 12 клас и имаше вече диплома по МОН, щеше да получи приложение към дипломата с най-висока квалификационна степен по професия аниматор за среднист. Но той все още не е среднист даже , Simple Smile така че се радваме на успеха и той продължава нататък.

# 427
  • В центъра на моретата
Момичета, имам въпрос. Къде има публикуван  проект с някакви таблици за  защитени специалности в университетите  за 2025/2026г.? Разгледах случайно някои от минали години и не съм наясно въобще.
  Разгледай тук.  https://www.strategy.bg/publicconsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=8965.

# 428
  • София
_re_ge, поздравления за успеха на младежа. А догодина няма ли да му предоставят това приложение ?

Ползвам поста на _re_ge, за да повдигна въпрос.
Мами на деца артисти, дали бихте споделили какви са плановете на децата?
Аз тайничко надничам в художествената тема на кандидат гимназистите.

# 429
  • Пловдив
Desem, много болна тема вкъщи. Желанията са NABA и IED, компромсино два университета в Германия.
Планът е да кандидатства за стипендия за графичен дизайн в IED и ако не стане/ 2 стипендии има - по една в Рим и Милано -  50% отстъпка от таксата/ да направи gap year и да пробва пак ...
Стиснете палчета за мойта девойка. В момента е на изпит за С1 на Кеймбридж. Вчера беше спийкинга, днес останалото. Каза, че толкова се е притеснила, че като излязла, нямала никакъв спомен какво е говорила и другите от залата са и разказали какво е  коментирала по ситуациите и снимките 😞

# 430
  • София
Аз тайничко надничам в художествената тема на кандидат гимназистите.
Може ли да да пуснеш линк, че рових, рових и не я откривам тази тема.
Иначе, моето момче си е харесало няколко специалности в НБУ. Разглеждахме с месеци чужди университети и възможностите навън като цяло, но в крайна сметка той си избра сам. Евентуално ще кара и някакви дистанционни курсове паралелно със следването, както и летни кампове в чужбина по различни предмети. Магистратура със сигурност зад граница, но това е твърде далече.

# 431
  • София
avia, силно стиснати палчета от мен Flowers Four Leaf Clover Пожелавам късмет и увереност на девойката Kissing Heart

_re_ge, браво на младежа ти, все такъв успешен да бъде! А ти си се похвалвай тук шумничко, заслужаваш го Kissing Heart

Наближава и завършването И на тази глава от живота на наборите, все едно беше вчера вълнението ни покрай НВО след 7.клас. Дано са станали уверени, отговорни и целеустремени децата ни, пожелавам им късмет от сърце!

# 432
  • София
Кали, заповядай: https://m.bg-mamma.com/?topic=1672118.435

avia, силно стиснати палчета и от мен.

# 433
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Това е от днес.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/mon-predvizhda-blizo-2000-po-mal … htata-godina.html

Намаляват се бройките държавна поръчка за право, икономика и още някои, но се увеличават бройките за платено за същите специалности.
Уж е заради ирационалното учене за диплома и неотчитане на реалните потребности на пазара.
Пропуснала съм някои кавички, но се разбира кое е цитат, надявам се.

Другата седмица започват изпитите.
Аз съм се спекла яко.
Човекът...учи корейски и не забелязвам да се е трогнал.
Joy

# 434
Стиснете палчета за мойта девойка. В момента е на изпит за С1 на Кеймбридж. Вчера беше спийкинга, днес останалото. Каза, че толкова се е притеснила, че като излязла, нямала никакъв спомен какво е говорила и другите от залата са и разказали какво е  коментирала по ситуациите и снимките 😞
Avia, сигурна съм, че девойката ще се представи отлично. Супер , че ви са толкова рано изпитите, но не знаех, че са в два дни Frowning  При нас са 5 и 25 юли. Юни и юли ще е и на стаж , та то лятото мина.

Добри, успех и на твоето момче.
Дам, много бързо минаха тези години. Още отсега ми е мъчно.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 15:40 от The Invisible

Общи условия

Активация на акаунт