Какво мислите...

• 2 627
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да, аз имам предвид ако не скача да показва на всеки срещнат и да натяква.

# 61
  • София
Оооо, Стаменка - да е жива и здрава, ако ще и 22 чанти да си купи, нейна си работа Simple Smile А ако иска и към слънцеядство да се насочи с цел спестяване - нейна си работа.

Иво Сиромахов, в книгата си "У майкини" постоянно се шегува с една черта - да не ни помислят, че сме прости, бедни и т.н. Има много такива хора в България, за които е много важно да се представят колко са велики, успешни и какъв са хайлайф (справка ССФ). А ако теглим чертата, всъщност на никого не му пука с чанта на Фурла или на Мурла си, повечето хора си гледат себе си.

# 62
Също така на хората, които гладуват, не вярвам да им е до чанти и марки. Даже е тъпо че го спрягаме тук в тази тема.

# 63
Отговарям на първия пост - прилича ми на баснята за лисицата и киселото грозде. Гледам, че темата се люшна в посока парадиране, според мен не е това в случая.

# 64
  • София
Отговарям на първия пост - прилича ми на баснята за лисицата и киселото грозде. Гледам, че темата се люшна в посока парадиране, според мен не е това в случая.

И на мен на това ми напомни.

# 65
Сентенцията не е формулирана правилно или по-точно се разбира погрешно.Поне аз така го разбирам. Това един от многото цитати,отличаващи се в книгата   "Поривите на плътта" от  Силвия Кристъл  ''Евтините хора се впечатляват от скъпи неща. Стойностните - от безценни'' и още един цитат ''Ние сме това, което мислим, а не онова, за което ни мислят''.

# 66
  • София
Препоръчвам горещо да не си вадите житейските постулати от такива книжки…

# 67
Има един аспект, в който е вярно казаното в първи постинг.
Евтини са тези, които се "продават" за скъпи вещи. В смисъл, че толкова се оценват. Много ги коментират из компроматите и точно тези коментираните парадират, за да се види как са се похарчили.

# 68
Всеки от нас цял живот продава нещо свое и нещо от себе си за нещо. Не си продава време , сили и соц. и семеен живот за по-голя,а заялата, по-хубава кола, къща, облекло . Всеки продава каквото има и каквото може. И в крайна сметка заменяме. Всички.
Какво значи в същност израза "се продава" ? Кой не "се продава" ?

# 69
Именно тук идва въпросът кога се продаваме евтино и кога скъпо?
И скъпо ли е евтиното? И колко скъпо е скъпото. И така нататък, и така нататък. Но това са въпроси, които всеки трябва на себе си да зададе.

# 70
  • у нас
Напълно споделям мнението на Zavs. Аз също имам такива познати. Винаги се пита на коя марка е дрехата. А и понякога се обръща етикета да се проверява. Отначало ми беше странно. Но не мога да я разбера тази мания. Едно нещо може и да е марково и скъпо, но да не ти седи добре на твоята фигура. Друго го пък да перфектно за твоя силует, но просто не е дадена и известна марка. И какво от това? Важното, че ти е комфортно.
Има хора, които други мисли освен кой с какви марки е облечен, от къде са дрехите, кач пара са, друго не ги интересува. Накичили са се с различни лога по себе си и си мислят, че летят, а не ходят. Но някои просто избиват комплекси. И си мислят, че ще бъдат по-харесвани. Важното е що за човек си, а другото е само една опаковка.

Bella-ciao, за мен грозни жени няма /външен вид/. Всеки има нещо, което е красиво за някого. Има грозни по душа хора, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт