КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ - споделяне на опит и знания, тема 41

• 6 713
  • 174
  •   1
Отговори
# 165
Да, но е изцяло в духа на френската школа, която е най-разпространена в световен мащаб.
Всеки прави избор за себе си, но класическата е реално неприложима при хора с няколко хронични заболявания.
Темата, в която пишете е за класическа хомеопатия.

От опита, който имам, считам твърдението ви, че класическата хомеопатия е неприложима при няколко хронични заболявания за невярно.

# 166
Тъй като няма тема за боаронска хомеопатия, реших да чета / пиша в тази тема.
Едно, че нищо полезно не научих, и второ, че ви досаждам. Изнасям се, останете си със здраве! Flowers Four Leaf Clover

# 167
Тъй като няма тема за боаронска хомеопатия, реших да чета / пиша в тази тема.
Едно, че нищо полезно не научих, и второ, че ви досаждам. Изнасям се, останете си със здраве! Flowers Four Leaf Clover
Не сте чели - не сте научили Simple Smile

# 168
Че вие не дойдохте да четете, а да обяснявате как класическата хомеопатия не работи и то без да имате представа за нея.

# 169
Здравейте, някой дали има контакт по различен от този в интернет на Др Иван Енев ,Враца ,търся го все на един и същ номер взет от интернет,но никога не отговоря . Сменил ли го е...какво ли ...

# 170
Някой има ли опит с естрогенна доминантният и повлияване с хомеопатия?

# 171
  • София
Нямам, но мисля да пробвам, защото вече вдигам ръце!

# 172
Бихте ли ми припомнили кои точно гранули на Боарон се дават при тревожност? В лилава опаковка бяха, но не се сещам

И аз това се чудя, по скоро аз търся при депресия породиля се след дадена ситуация в живота си ...научила съм си да посетя хомеопат,но не мога да се свържа с него ...ще отида на място пред кабинета без час ,явно друг начин няма да го чуя този човек  .

# 173
Нямам, но мисля да пробвам, защото вече вдигам ръце!
Моята лекарка ми предписа нещо, ще го взема сега. Пратих изследвания разбира се и на тази база. Ще споделя опит после.

# 174
При естроген доминантност по-добре вижте група Рей Пийт България във фейса. Аз се вкарах в пътя дори без хомео (а съм хомеопат:-) )

Общи условия

Активация на акаунт