Кредит за майка ми на мое име, не знам какво да правя….

• 5 238
  • 202
  •   1
Отговори
# 165
Глава ме заболя докато я изчета тази мелодрама с елементи. Ако авторката не е трол, то според мен няма какво да направи освен да се отърве от всички замесени, да си намери нова и да започнехда се вижда с психолог. Това сервилно поведение спрямо всички има спешна нужда да бъде адресирано.

На практика звучи добре, но на теория - без образование, на минимална заплата тя няма как да се изнесе.
Ако наистина не може да направи нищо за себе си поради обективни причини или собствената си пасивност, то ние тук просто си разтягаме лукуми и каквото и да я посъветваме, то си остава в сферата на пожелателното.

# 166
  • Out of the Mix
Тук не знам, някаква по- хард намеса трябва да има.
Момичето ми е на ръба на скудоумието.
Нова дума научих и аз, не съм я използвал досега.
Вече ще. Wink
Не знам скодоумие ли е какво е, но темата е абсолютна парлама, дори не съм чел всичко, прелистих.
Освен да спамо-чатваме и мохабет-лаф да правим, не знам.
Дечковски истории общо взето.
Тийн проблем.

# 167
Става мъчно като чета всичко.
Дете без баща, майка без финансова култура, която я лъже.
Авторката не е видяла модел на здраво семейство. На 16 се "задомила" с батко, който също я използва.

Авторке, говори с баба си - изглежда тя е най-разумна във вашата фамилия.

# 168
Отиди да работиш лятото на морето. Ще се отделиш малко от тази отровна среда и ще спестиш пари.

# 169
  • София
Тези тийн проблеми обричат и следващото поколение на печал.

# 170
Авторката не е видяла модел на здраво семейство. На 16 се "задомила" с батко, който също я използва.

С нея се говоря всеки ден, тя е всичко за мен. Бих предпочела нея пред майка ми. На не мога да й споделя какво преживявам тук с моя приятел. Не искам да се тормози с моите неща

# 171
  • София
Сподели ѝ, тя ще ти помогне.

Разбира се, ако ти искаш да ти се помогне.

# 172

С нея се говоря всеки ден, тя е всичко за мен. Бих предпочела нея пред майка ми. На не мога да й споделя какво преживявам тук с моя приятел. Не искам да се тормози с моите неща
Ами хем така не става, хем иначе не става. Или се приберете при семейството си, или си стойте с приятеля да Ви използва и обсебва. Ако сама не си помогнете, то нито списващите във форума, нито някой друг може да Ви помогне насила.

# 173
Права е Горджъс. Баба ти ще те посъветва най-добре. Явно е разумна жена, щом е отказала да участва в драмата с кредит на майка ти.
Сама не можеш да се справиш с това "приятелство", нали виждаш.

# 174

На когото съм споделила за проблемите ми всеки ми казва “тръгни си остави го”
Вие, които пишете тук с мъже до себе се от 15-20 години, някой ако ви каже да си тръгнете вие ще се тръгнете ли? С лека ръка така ще загърбите всичко? И ако имате и деца? И недейте да пишете да ще си тръгна защото не е така. Като се замислиш не е толкова лесно.

# 175

Ами хем така не става, хем иначе не става. Или се приберете при семейството си, или си стойте с приятеля да Ви използва и обсебва. Ако сама не си помогнете, то нито списващите във форума, нито някой друг може да Ви помогне насила.
[/quote]
Е то тя не вижда проблем в това и не търси решение за това нещо. На нея й е добре така, колкото и да хленчи. За каква помощ говорим..

# 176

Вие, които пишете тук с мъже до себе се от 15-20 години, някой ако ви каже да си тръгнете вие ще се тръгнете ли? С лека ръка така ще загърбите всичко? И ако имате и деца? И недейте да пишете да ще си тръгна защото не е така. Като се замислиш не е толкова лесно.
Нито деца имате, нито сте от 20 години заедно. Хората се разделят и с по 30 години брак. Не си търсете клиширани оправдания, за да оправдаете пасивността си и оставането си в една токсична връзка. Някой на мен ще ми дава наклон дали да говоря със семейството си, ще ми брои парите и аз ще стоя с него. Как пък не! Не е въпрос на навик, а въпрос на самоуважение.

# 177
  • Далечният изток
Недей гледа другите. Гледай себе си. Щом това положение не ти харесва, направи всичко възможно да го промениш. Нещо правиш ли по въпроса? Не, стоиш и чакаш Годо, щото така е по-лесно. Ами стой си и си търпи. Какво те задържа с този мъж освен място, където да живееш?

# 178

Е то тя не вижда проблем в това и не търси решение за това нещо. На нея й е добре така, колкото и да хленчи. За каква помощ говорим..
[/quote]
Не мислете така, виждам проблем и то голям. Не ми е добре въобще така, но не мога разберете сама не мога и не искам да товаря никой с моите проблеми. Всеки си има негови. Поне така като споделям съм една идея по-добре. Нито една приятелка нямам поне с някой да се говоря, а вие тук ми казвате, че лъжа, че си измислям, че съм трол ли какво казахте даже не знам какво е това. И да знам, че аз съм си виновна, че аз го позволявам, на просто съм безсилна. Не можете ли да се поставите на мястото на друг човек?

# 179

Ти нито деца имаш. Нито брак имаш. Нито подкрепа имаш.  От общ дом нямаш. Какво имаш дето те държи? Кое не е така ?
Ако искаш стой си и си търпи, но не се оплаквай. Давай си парите на "приятеля ти" , който не ти е никакъв приятел и се надявай да те "държи".
Всяко решение, което ти предложиха отхвърли, какво всъщност искаш?

Общи условия

Активация на акаунт