Кредит за майка ми на мое име, не знам какво да правя….

• 5 240
  • 202
  •   1
Отговори
# 150
Излъжи, че си дала пари на майка си и му позволи да те изгони Simple Smile
Защо си слагаш сама вериги? Къде е баща ти?

# 151
  • Далечният изток
Е, естествено, къде ще намери друга такава балама да я командва и мачка. Пък ти си въобразявай, че е любов... Божееее....

# 152
Е, естествено, къде ще намери друга такава балама да я командва и мачка. Пък ти си въобразявай, че е любов... Божееее....
Не си въобразявам, че е любов. Такава от негова страна няма. Но когато свикнеш е трудно да се тръгнеш.

# 153
Освен ако не е за животозастрашаващ здравословен проблем не тегли заем за друг, дори и майка ти.
Самият факт, че иска такова нещо от теб е странен.
Каква е причината да си с мъж с който нямаш брак, не делите финанси и нямаш разбирателство? Защо искаш да забременяваш от този? Ако утре бременна ти постави друг ултиматум или да си стягаш багажа? А ако не заченеш и намери по-плодовита почва. Този не става. На 22 не си престаряла да си намериш по-нормален.  Непълнолетна си се събрала да живееш с мъж, който дори не те третира добре, защо?
Роми ли сте?
Не не сме роми, българи сме си. Явно нашата работа прилича на такава, но не сме. И по-рано казах аз сама усещам, че имам някакъв страх да го оставя. Той няма да ми позволи да си тръгна

Абе ти добре ли си? В кой свят живееш? Сериозно, имаш нужда от психолог. И то по най-бързия начин....

# 154
Ами ето за това направи час за психолог, ходи там, докато ти дойде смелост и се махнеш.

# 155
Няма никакво значение ще го изтегли или няма да го изтегли тоя кредит, защото вече е дръпнала късата клечка.

За това си абсолютно права. Или с майка, дето иска да я набута с кредити, или с гадже, дето ще я мачка. А тя няма достатъчно акъл и смелост да ги за*бе и двамата.
Тъжна картинка.

# 156
Не си въобразявам, че е любов. Такава от негова страна няма. Но когато свикнеш е трудно да се тръгнеш.

Тука вече пресоли.
Ако е истина историята ти - заслужаваш си всичко в тоя живот.
Не знам трол ли си, ама напускам темата.
Догади ми се.

# 157
  • София
Тук не знам, някаква по- хард намеса трябва да има.

Момичето ми е на ръба на скудоумието.

# 158
Нека момичето пише тук. Личи колко много се нуждае от помощ. Дано успеем да помогнем на тази объркана душа.
За мен първа стъпка е да се махне от тези глупаци. Но трябва време, стратегия и сила.
Взе да ми става ясно защо този я гони. Че тя е жертва най- вече на него.
Дали майка и не цели да я изтегли оттам , уж кредит, ала бала

# 159
Стокхолмски синдром.

# 160
Глава ме заболя докато я изчета тази мелодрама с елементи. Ако авторката не е трол, то според мен няма какво да направи освен да се отърве от всички замесени, да си намери нова и да започнехда се вижда с психолог. Това сервилно поведение спрямо всички има спешна нужда да бъде адресирано.

# 161
Въпроса ми единствено беше, според вас да помогна или не…дори и да не ми го отпуснат този кредит просто ми е някакво такова, че съм длъжна да помогна. А вие ме нападнахте.
На единствения въпрос имам единствен отговор: Не.
Не помагай с толкова много (или с колкото и да е) пари на майка ти, която взима повече пари от теб, но иска ти да теглиш заем за нея. Да си прави сметката.
Просто НЕ.

За приятеля, макар че не питаш - също не. Не ти трябва такъв човек, който не те обича, покриваш му разходите за храна и не става ясно за какво изобщо стоиш там. Излез под наем и може би ще ти остават пари. Щом си в забутано населено място, едва ли наемите ще са високи.

И последно, имаш два варианта: или си взимаш живота в ръце, или всеки ще ти се качва на главата. Твое право е да избереш втория вариант.

# 162
Глава ме заболя докато я изчета тази мелодрама с елементи. Ако авторката не е трол, то според мен няма какво да направи освен да се отърве от всички замесени, да си намери нова и да започнехда се вижда с психолог. Това сервилно поведение спрямо всички има спешна нужда да бъде адресирано.

На практика звучи добре, но на теория - без образование, на минимална заплата тя няма как да се изнесе.

# 163
  • София
Има къщата ба баба си и майка си. Да си върви там.

# 164
  • Далечният изток
Тя от там е избягала на 16...
Ама като няма къде, да се връща.

Общи условия

Активация на акаунт