Кредит за майка ми на мое име, не знам какво да правя….

• 5 240
  • 202
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сподели ѝ, тя ще ти помогне.

Разбира се, ако ти искаш да ти се помогне.
На когото съм споделила за проблемите ми всеки ми казва “тръгни си остави го”
Вие, които пишете тук с мъже до себе се от 15-20 години, някой ако ви каже да си тръгнете вие ще се тръгнете ли? С лека ръка така ще загърбите всичко? И ако имате и деца? И недейте да пишете да ще си тръгна защото не е така. Като се замислиш не е толкова лесно.
Нещо не ти ли подава ток в мозъка, че всички, които ти казват това са прави?
Или ти напук на тях си стоиш в скапаната връзка да им доказваш какво?

Много е лесно всичко (все още), ти просто така си харесваш.

Суха ще те нарича, врата ще ти показва, стотинките ще ти брои и ти си викаш - всичко е наред. Аха.

# 181
Аз съм пас вече по тази тема. Авторката явно се чувства удобно в ролята на мъченица, щом не прави нещо освен да търси оправдания за нищоправенето си.

# 182

Вие, които пишете тук с мъже до себе се от 15-20 години, някой ако ви каже да си тръгнете вие ще се тръгнете ли? С лека ръка така ще загърбите всичко? И ако имате и деца? И недейте да пишете да ще си тръгна защото не е така. Като се замислиш не е толкова лесно.

Суха ще те нарича, врата ще ти показва, стотинките ще ти брои и ти си викаш - всичко е наред. Аха.
Няма как да разберете, защото не сте били в моето положение и ви пожелавам да не бъдете никога. Да доста по-слаба ми е психиката. Страх ме е да се тръгна, страх ме е какво ще последва.

# 183
Добре, де, какво очакваш от темата?! Да си похленчиш, да споделиш, и ние тук само да те изчетем, и да  не ти дадем някакви насоки, които да те извадят от батака?
Не става така. Повечето от нас тук сме майки, че някои са и баби вече, и не бихме искали нашите дъщери или внучки да живеят като теб, все едно кон с капаци.
Разбери, че в момента живееш в токсична среда, и тя по никакъв начин няма да се промени, ако ти не направиш нещо по въпроса!

# 184
  • София
Нищо няма да последва.
Ще се прибереш, ще се наспиш, ще се обадиш на 112, ако трябва и ще си подкараш живота.

Върви в града, намери си среда, запиши се на курс, на танци, върви лятото на морето.

Аз няма как да те разбера, съжалявам.

# 185
Добре, де, какво очакваш от темата?! Да си похленчиш, да споделиш, и ние тук само да те изчетем, и да  не ти дадем някакви насоки, които да те извадят от батака?
Не става така. Повечето от нас тук сме майки, че някои са и баби вече, и не бихме искали нашите дъщери или внучки да живеят като теб, все едно кон с капаци.
Разбери, че в момента живееш в токсична среда, и тя по никакъв начин няма да се промени, ако ти не направиш нещо по въпроса!
Опитвала съм много пъти да променя нещата. Да получава се горе долу за една седмица и до там. И като кажа, че се тръгвам и той започва с манипулациите и аз съм глупава и отново оставам..

# 186
  • Далечният изток
Аз те разбирам, защото съм била в твоето положение. Само едно мога да ти кажа - единственият човек, който може да ти помогне и да те измъкне, си самата ти.
Щом осъзнаваш, че те манипулира, не го позволявай. Махни се окончателно, блокирай го, не говори изобщо с него, не му пиши, не му отговаряй. Млада си, не си пропилявай живота в токсични връзки.

# 187
Отказвам се от тая тема! Не може на 22 да си толкова безмозъчен, където и да си живял! Особено ако имаш достъп до интернет.
Моля, кажете ми как де се отпиша от темата?

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 22:08 от Без цел

# 188
Изтегли кредита, за да те изгони твоят и да се отървеш от него.

# 189

Няма как да разберете, защото не сте били в моето положение и ви пожелавам да не бъдете никога. Да доста по-слаба ми е психиката. Страх ме е да се тръгна, страх ме е какво ще последва.

Бие ли те?
Какво ще последва?

Много е просто: нямате брак, нямате деца. Недей да теглиш кредит на майка си, но излъжи твоя използвач, че си теглила. Той нали ти е казал ако изтеглиш да си събираш багажа. Ето така ще имаш причина да си тръгнеш спокойно.

# 190
  • Бургас
И по-рано казах аз сама усещам, че имам някакъв страх да го оставя. Той няма да ми позволи да си тръгна
Щом има страх, не е любов. Един ден ще го разбереш. Звънни на асоциация "Анимус" ще те консултира  безплатно психолог, може и по телефона. Сигурно ти е първи, единствен този "мъж", манипулира те успешно, порасни...и не забременявай! На майка си също не давай пари! Още една окова на шията не ти трябва! Много е вероятно да ти плаща кредита до време, а твоят няма да те остави и с кредит /къде ще намери друга такава наивница/, само ще дадеш още един коз да увеличи тормоза...

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 22:26 от rosi81

# 191
Толкова си млада още, напускай това Таласъми ООД, додето е време и додето може да стане без непоправими последствия. Родиш ли от тоя - край, животът ти ще си мине ей така, в мачкане (твоето), в неудовлетвореност, в нещастие. И най-лошото - ще възпроизведете модела и ще създадете следващо смачкано поколение.

# 192
  • Out of the Mix
Горджъс, наистина повечето жени особено сякаш са със слаба психика, нерешителни, страх ги е от промяната, новото, незнайното, свикнала е с мъжчето 6 г., първи й е навярно, overthinker - ки са също, абе много фактори са.
А тя все пак е почти дяте на 22, за устойчив характер трудно да се говори.

# 193
  • София
... мога и да се заклея ако желаете. ...

Ето точно този израз вече поне в 2 безумни теми го срещам. Уж от различни автори. И стилът на писане е същият.

# 194
Сигурно е някой дребен хулиган, който я заплашва с физическа саморазправа, ако реши да си тръгне.
Ако не я бие (а само я заплашва) как Анимус ще се намесят и изведат от жилището му?

Общи условия

Активация на акаунт