Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 90

• 30 630
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Чи Лу, да, но това е вече съвсем друг левъл. Друга класа даже. Докато тук сме повечето по-средни хора. И някак самият начин на живот ни е друг.
Аз затова харесвам да гледам дизайнерско, но не и лакшъри имоти независимо дали са на мойте приятели руснаците или са по други земи. Богаташите просто имат друго ежедневие. За тях се проектират къщи с отделен вход за работниците, често отделни кухни за тях. Такива дето уж би трябвало да изглеждат по-обикновенички на фона на "господарските". Ама на мен и те ми изглеждат лакшъри. И обикновено от такива интериори нищо не мога да си заимствам като идейка. Просто защото всичко е разточително скъпо. Гранитогресът е с големина 1,2/2,4. Ми на мен все още даже 60/120 ми се вижда голямко. Най-много да забележа някоя ламБа, на която да потърся китайска реплика. Ама в България китайските реплики и те са доволно скъпи. Та ми идва едно такова твърде теоретично да гледам лакшъри.

# 466
Phloxx, да, и на мен това над масата в хола хич не ми хареса. Ама хич. Като килнато на една страна ми стои.

Ейнджъл, като каза Канада, бих гледала нещо от Канада. Имаш ли? Имам много романтични детски представи за безкрайни гори, дебели зими и ниско строителство. Ама дали е така...не знам.

А ако искате да затрия клипчето. То тоз припрян, другият игнор на всякакви руснаци. Сори, ама аз само руски разбирам и на френски примерно нямам. Инак с най-голямо удоволствие и френско, и скандинавско. Няма ли как да не се омешват нещата от интериорите с политиканите? Никак не ми е приятно подобно смесване.
Аз не разбрах защо го изтри?! Изключително приятно ми беше и го изгледах цялото, с удоволствие гледам видеата, които пускаш. В крайна сметка, което не ми е по вкуса просто пропускам за себе си, което не го прави по-малко атриктивно за друг потребител...

От мен имаш "Благодаря" за обогатяването на темата!

# 467
  • София
Честно и аз не разбирам, на 5човека няма да им хареса, други 5няма и да го гледат, но на други 5ще им хареса... Какво толкова?
😂 😂 😂 😂 Иначе можеш да сложиш по един скрин шот за негледащите ако искаш нещо конкретно да се изкоментира...

Или може би не е лоша идея да се направи една тема точно за обсъждания на интериори от клипове, инстаграм, тв предавания и тн подобни. А тази да остане за личните дилеми на потребителите.

# 468
Чи Лу, да, но това е вече съвсем друг левъл. Друга класа даже. Докато тук сме повечето по-средни хора.
Да, така е. Аз малко се спичам като ходя там и не се чувствам на място, макар че хората са много готини.
Ставаше въпрос за размера на помещенията. Руския клип не го гледах, но вероятно има много площ за да си бацнат 37кв спалня.
Е, що го триеш? Който иска да го гледа, на другите не пречи.

# 469
Щом не може да се отсява едно от друго, ще трия.

Аз пак за квадратурите да кажа. Ам... много са това 37 квадрата бе хора! Та на някои толкова са им големи апартаментите! Или може би на това мойто му се казва да не можеш да надскочиш сянката си. Уж съм живяла в не съвсем малко жилище. Но 37 ми се вижда много. Или... просто си завиждам... Simple Smile

# 470
Не, че завиждаш, а просто ги нямаш излишни.
И аз съм в големи за днешните стандарти жилища, но нямам 37 кв спалня. Двете общо са толкова (даже по-малко) и ако не спяхме в отделни спални с ММ и бях още по-чалната, можеше да е една😆
А колко е голямо жилището от клипа?

# 471
37 квадрата ми е идеално, хич няма да ми е голямо за спалня.
Защо ме търсиш, аз проблем нямам с руски, метни ми клипчето.🙏🏻

# 472
Някоя от вас да е виждала използванто на този скенер за стени Bosch?

Снимките от ремонта са ни такива, че не вършат много работа. Другия месец ще си слагаме едно стъкло при душ зоната. Момчетата, дето ще го поставят, казаха, че имали някакъв (!) уред, но не можело да се разчита на него. Та взех да се позачудвам дали да не купя един такъв Bosch. Мъжът ми не дава да се издума дори. Но мога да го купя тайно и ще кажа, че майсторите са го донесли. Във всяка къща все някога се опира до това да се знае къде какво минава в стената при евентуално пробиване.
Работата е дали е надежден уредът. Дали сте виждали някой да ползва? Отзиви?

# 473
Имаме някакъв такъв, май върши работа.

# 474
  • София
Нали е по аматьорски😁😁😁

Защо ме търсиш, имаме някакъв по-евтин вариант детектор, пак на бош, взехме го когато щяхме да слагаме корнизите, защото трябваше мн близо до кабелите за тока да пробиваме, а при цялото мерене преди това, не сметнахме, че замазка и шпакловка ще променят нещата. Върши нашия някаква работа, относителна, но с него и снимките, които имахме се справихме, понякога засича арматурата, вместо кабела и пищи в някакви граници около кабела, няколко см около него все святка червено😁🤷‍♀️

# 475
Някоя от вас да е виждала използванто на този скенер за стени Bosch?

Снимките от ремонта са ни такива, че не вършат много работа. Другия месец ще си слагаме едно стъкло при душ зоната. Момчетата, дето ще го поставят, казаха, че имали някакъв (!) уред, но не можело да се разчита на него. Та взех да се позачудвам дали да не купя един такъв Bosch. Мъжът ми не дава да се издума дори. Но мога да го купя тайно и ще кажа, че майсторите са го донесли. Във всяка къща все някога се опира до това да се знае къде какво минава в стената при евентуално пробиване.
Работата е дали е надежден уредът. Дали сте виждали някой да ползва? Отзиви?

Пише че открива мед и стомана.
ВиК тръбите не са от такъв материал.

# 476
  • София
На картинката има и дърво и пластмаса.

# 477
Ако не ме лъже паметта в тази тема точно това правехме едно време- коментар за дизайн, тенденции, обсъждане на интериори от света, работа на декоратори, архитекти и тн.
Сега нещо зациклихме прекалено много на местно ниво.
Да, беше много вдъхновяващо. Heartbeat

Нали е по аматьорски😁😁😁
Аматьорите сме ние. Simple Smile Коментари по аматьорски, но пак е интересно и полезно.

# 478
На картинката, но в клипа показват и пълни с вода пластмасови тръби.

Не разбирам как може фирма да не си купят свястен уред при условие, че работата им предполага често пробиване.
Накрая и стъклото ще се окаже смотано, и акулата глуха...

# 479
  • Майничка
Аз имам някакво старо, евтино, лидълско детекторче, купувано от Германия преди 10г., уж за тръби и жици. Вкъщи само веднъж съм го ползвала, но редовно е заемано на приятели.
Но виж, ако скенерът прави цялостна схема на задстенното пространство и я сваля на файл, си струва, може би.

Общи условия

Активация на акаунт