Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 90

• 30 632
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
Днес нали е неделя. Може ли да обсъждаме картинки и видеа на чужди жилища?

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 11:47 от Защо ме търсиш?

# 451
  • тук-там

Ейнджъл, благодаря. Тази ще я потърся на живо. Чудна е.

На Драго идеята също ще разгледам.  Там батерията ще трябва да е с по-голямо рамо, обаче. Ще видя какво предлагат, въпреки, че вече имам батерия. Но за идеята мога да я сменя. Simple Smile

# 452
Защо ме търсиш, няма да го гледам, че съм припряна лелка😆 и клипове над 2 мин не издържам, но тук до мен има огромна къща в която ходя на гости и едната спалня е още по-голяма.
8 метра прозорци от горе до долу, после 6 метра стена с някакви камъни и модерна камина, отсрещната 8 метрова е цялата тапицирана и другата 6 метра пак само прозорци. И в цялата тази площ има само едно огромно легло и голям телевизор.
На мен ми харесва много. Всичко е тъмни цветове, но заради прозорците изглежда перфектно.
Като е голяма площта, какво да я правят? Има си още спални, гардеробни, бани колкото моята спалня😆, перално колкото моя хол😆и т.н.

# 453
  • София
Ам те пък щото само Руснаците ли са грандомани? А американците...? Канадците?
Иначе на мен огромните помещения са ми неуютни... Но който както го чувства... Имат място, имат пари... Да си строят и живеят в палатите(къщи или апартаменти) . 🤷‍♀️

# 454
И аз няма да го гледам:-) игнор съм на всякакви руснаци

# 455
Аз погледнах, нищо специално, но осветителните тела са потресаващи за мен. Ясно е, че трябва да са акцент в иначе неутралната обстановка, но много лъскави, много шукаритетни.

# 456
Phloxx, да, и на мен това над масата в хола хич не ми хареса. Ама хич. Като килнато на една страна ми стои.

Ейнджъл, като каза Канада, бих гледала нещо от Канада. Имаш ли? Имам много романтични детски представи за безкрайни гори, дебели зими и ниско строителство. Ама дали е така...не знам.

А ако искате да затрия клипчето. То тоз припрян, другият игнор на всякакви руснаци. Сори, ама аз само руски разбирам и на френски примерно нямам. Инак с най-голямо удоволствие и френско, и скандинавско. Няма ли как да не се омешват нещата от интериорите с политиканите? Никак не ми е приятно подобно смесване.

# 457
  • София
Ммм не, съжалявам, каквото съм хващала по телевизиите за интериори само. Като цяло не задълбавам толкова да гледам в ютуб, а и ако гледам ще е на английски, пък ти казваш, че си с руски. Аз нито разбирам, нито харесвам особено руски и руснаците, още от детството си, нищо общо с настоящата обстановка... Някак цялото възхваляване на вс руско и самото поведение на руснаците, които съм срещала у нас са ме отвратили до някъде.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 12:25 от Angel_Dust

# 458
  • Sofia
И един два модела, които съм срещала в Bonami.
Няма как хем да е супер компактно, хем механизмите да отварят меко, хем нищо да не пречи на краката, хем и парите да са разумни. Те такоу жювотно няма.

Много благодаря! Тези изглеждат наистина красиви. На Икеа точно краката не ми харесват, с това странично отваряне. Имам чувството, че от която и страна да седне човек, все няма да е удобно. В Jysk не ми харесват на визия. Гледах и едни, които са на стената, ще ходя да ги видя в магазин, понеже на сайта не мога да преценя дали ми харесват:
https://www.multimebeli.com/product-page/%D1%81%D0%B3%D1%8A%D0%B … %B0-multimo-frogg

# 459
Аз не го разбирам, това смесване на политиката с останалия живот. Малко ограничено ми се струва, лично познавам  прекрасни хора руснаци, и невероятни Animal Pig украинци, както и обратното...от къде да вадя изводи?!?
Защо ме търсиш, не затривай клипчето, аз не можах да го видя.

Относно голямата спалня- може да бъде и готино да е голяма, но аз като съм ниска топка, имам си психологически лимит на големината на жилището - се чудя кой ще го чисти и подрежда това чудо Joy

# 460
Ooo, намерих някакво готино канадско. Интересно е. Макар че нещо по така из горите на Канада ми се гледа.

Тези изглеждат наистина красиви.
Да, но са много малки и непрактични според мен. Намареното от теб е много по-добре. Дано и наживо ти хареса. Поне със сигурност е най-плоско.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 12:09 от Защо ме търсиш?

# 461
Иначе това е предната ми мивка, която обожавах - Schock.

Скрит текст:

Точно такъв модел съм включила в проекта. Ако е подплотова стои още по-класно, а капакът за моите представи е задължителен.

# 462
се чудя кой ще го чисти и подрежда това чудо Joy
Е, имат чистачки мн ясно, то само прозорците са два декара сигурно😆
Първия път когато ни поканиха на гости беше инцидентно. Човекът видял ММ и му казал "идвайте довечера у нас, поканил съм и едикой си" (общи приятели)
И аз така се притесних, викам си: "Тоя човек сега, как така сервира още гости на жена си без да пита. Тя дали ще се справи с повече храна, маса и т.н."
Влизам в тая огромна и много красива къща, жената си стои на масата с хубава рокля, готвач и готви, жени и сервират, а тя си бичи айляк😆
Така че, има си хора за всичко.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 16:13 от Чи лу

# 463
  • София
Mamagemelar - аз не смесвам политика, за това писах, че по принцип не ги харесвам нищо общо със сегашните събития, за мен украинци и руснаци са под един знаменател...

Иначе мм си гледа разни руски видеа, имаше едни не ги знам руснаци или украинци бяха, които си строяха къща сами от 0-та,та покрай него ги изгледах и аз повечето серии.. Сега току излизат пак от там някъде някакви строежи, с мн интересни малко тип лего ми изглеждат, термопанели... Доста евтина конструкция изглежда, но явно върши работа и се строи бързо... Но аз сама да търся и да ги гледам като пример, не бих
И като стил и естетика, като цяло, не ми допадат.

# 464
  • Майничка
Търся сгъваема кухненска маса за двама, нещо което да се сгъва почти изцяло, т.е в дълбочина до макс 30см в сгънато състояние. За хранене на двама души. Нещо красиво, без значение от цената, за предпочитане в цвят класически дъб или комбинация с класически дъб. Да сте попадали на нещо подобно?
Ако имаш свободна стена, виж и масите за монтаж на стена. Икейските май са само черни и бели, но мебели Арена и VidalX правят и дървесни. Размерите са 80/50, което си е екстра за двама, а паднала е с до 30см ширина. През лятото закусваме и вечеряме на висяща масичка на терасата, 50/40 ни идва идеално за двама дебеланковци, а ако няма много съдове, сместваме и трети..

Общи условия

Активация на акаунт