Връзка със семеен мъж

• 16 839
  • 499
  •   1
Отговори
# 225
  • Out of the Mix
Мирена, съжалявам за тегобите, подкрепа и от мен имаш.
Това е най-лошото нещо сякаш, което може да му се случи на човек - да загуби рожба.
Със сигурност психически сте се сринали.
Не мога да взема страна, ти по описание си била "примерна съпруга" и си се старала, за него нищо не мога да кажа, не е издържал, но не го оправдава да ти изневери и да те лъже, та там му е проблемът.
Правилно сте се разделили, то това е било мъчение абсолютно.
Горе главата, както казва Дорис си много млада още, в "топ" форма.
Нека доживеем 50-55+ ще видим как ще е сексът. Smile

# 226

Именно! Тъпо е да го хабим със сурогати.

Mirena00, ако му простиш, ще те обявя за светица! Аз лично не бих могла да простя и то не точно заради изневярата, а най-вече това, че е предал детето си. Това е нещо, което никога и на никого не бих простила.

# 227

Mirena00, ако му простиш, ще те обявя за светица! Аз лично не бих могла да простя и то не точно заради изневярата, а най-вече това, че е предал детето си. Това е нещо, което никога и на никого не бих простила.
Няма прошка вече след всичко което ми чуха ушите и начина по който ме накара да се чувствам.
Казах че бях готова да простя в един момент ,но той не поиска прошка.За него нищо нередно не се е случило.

# 228
Добре де, защо Мирена не си пусне отделна тема, а измества тази на авторката?
Корено различни неща и ситуации са!

# 229
Мирена не е искала съвет, за да пуска нова тема, питат  я, отговаря.

По основната тема. Познавам жена, която се озова точно в положението на авторката на темата Приблизително е на нейните години, даже децата са в чужбина и извън картинката. Историята завърши неприятно, точно защото с мъжа супер си паснаха. Полека - лека дойде момента, в който на нея й се е искало да излязат еди кога си, да направят еди какво си - да сподели с него някакви преживявания. Той се отдръпвал почти неусетно. Но тя остана много наранена. Надявам се и желая на авторката при нея да не е така.

Един живот живеем. Но уточнението на първа среща! че мъж е женен и няма да се развежда е червен фенер, от който трудно може да се избяга.

Това уточнение  не е червен фенер, а би трябвало просто да го дисквалифицира.

# 230
Да, като седнеш да разказваш собствената си история в една тема и отклониш вниманието от автора, поемайки "трафика" на текущата дискусия, то видимо не си искал съвет и внимание ...

# 231
  • София
Да, но авторката може да не иска да излиза с него и да си гукат. Може вместо това да джитка с приятелки или да плете на дивана.
Вие изкарахте една влюбена жена на дъното на живота.

# 232
# 233
Цитат
...трето - да бъдеш използвана за безплатен секс...
(всякаква прилика на цитата с мнения от темата е обосновано преднамерена Simple Smile Simple Smile )

За кой ли път достигаме до твърдото убеждение, че е недопустимо жена да бъде "използвана" за "безплатен" секс". Задължително трябва да е платен!
Само да питам - цената кой я формира? Пазара и неговата невидима регулираща ръка? Незнам, незнам... Wink Мистика...
===============================================
Тъй като авторката търси мнения и съвети, та ето мъжките ми такива Simple Smile
Само мнение, съвети не давам, че да не ме подведат под отговорност многобройните юристки тук Wink
Та мнението ми е, че резултата от тази тема ще се онагледи тази вечер в семействата на 2/3 от коментиращите мами (тоест тези на сходна възраст). Онагледяването ще се осъществи чрез фразата :
"- Ще ти откъсна главата, неблагодарник проклет!!!", отправена към съответния благоверен.
Предвид агресивното писане тук, не изключвам преминаването към действия в немалък брой от случаите.
Trollface

# 234
  • Paris, France
Не и у нас, Bowerick Wowbagger. 🥂 Възрастта съм я минала преди година и не се класирам, та затова явно 🤣😻🐸. А и ММ какво да търси в къщи в полунощ? Отишъл е да подиша чист въздух човекът за 5-6 часа. 😇🥂

На нашата възраст си знаем какво искаме и не искаме, какво приемаме и не приемаме. Която иска платен секс си е пуснала съответната обява, записала се е в ескортна агенция или .... заглежда обяви за платен секс 💃. Същото за мъжете. Няма лошо.

Пазарът формира цената, да. А на мъжа каква му е цената? Май няма цена, ей! Безценен е.

# 235
  • По света и у нас
Ако мъжа ме съблазни с  домашно приготвени хубави пържоли с гарнитура, пресно печен хляб, аз капитулирам. Цена няма да има

# 236

Скрит текст:

Всеки си хаби живота с това, което му е достъпно / под ръка. Трудно ще го изхабиш с нещо, което гледаш единствено през крив макарон Wink
От друга страна всеки живот си има край. Малко тъпо бих се почувствал да стигна до края с някакъв почти нов, лъскав и живян според фабричната инструкция за употреба, живот.

# 237
  • Бургас
Авторке, ти явно си решила и по - скоро търсиш валидиране на решението си тук. Добре...ако оставим настрана моралният аспект, влюбена си, ще го изживееш, НО..ако си от по-привързващите се натури, няма да усетиш как ще излети времето и ще излезеш изчерпана от една безперспективна ситуация / защото не е връзка/ на възраст, когато да намериш читав партньор е още, още по- трудно, каквато и прекрасница да си. Да, мъжете, които си струват и не са обвързани на тази въраст не са много, но хващайки се с тоя, губиш други по- добри възможности. Един ден, може и по- далеч да е, може и по- скоро, ще потърсиш рамо, на което да се опреш, наистина ще имаш нужда от партньор, който да е до теб и тогава?! Вечната любовница на стари години не е никак изгодна позиция, казано възможно най - меко. Имам и един пример пред себе си, дългогодишна любовница, на сходна възраст, която така и не се примири, че не успя да го разведе / макар да не си го признава/, когато накрая остана сама се алкохолизира - тъжна гледка. Не казвам, че те чака същото, а че си явно влюбена- загубена и недотам осъзната, заради дългите години самота и не преценяш всички рискове. Пожелавам ти мъдрост!

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 10:10 от rosi81

# 238
Аз разбирам, че става дума за сексуална връзка със солиден мъж, вероятно добре поддържан, събран, самоуверен, "строг", опитен и т.н. Самият факт, че бързо е разкрил, че е женен, означава, че е доста наясно със ситуацията и че познава жените и когато им "действа". Това очевидно привлича.

Също така е напълно ясно. че липсва перспектива. Може би хората живеят на момента, "тук и сега". Времето ще покаже дали всичко ще се нареди. След 3 години може пак и двамата да живеят "тук и сега".

# 239
  • Най-красивата страна
На тези години защо се забъркваш в такава каша?
Не ти трябват проблеми.
Той женен-това означава,че ще се крие,на празници няма да сте заедно,няма да си приоритет за него,ще стоиш сама, той ще се прибира при жена си,а това ще те дразни,ще те използва известно време и накрая ти ще страдаш..
Ще бъдеш ,,другата,, ,,втората,,, Ти не уважаваш ли себе си?

Мъжете не са се свършили.
Разкарай го,намери си един свободен мъж,има много разведени,които също си търсят половинка.
Мъж,който ще те обича,уважава и цени и с когото ще сте заедно ,без да се криете.
На тия години аз лично бих искала спокойствие .

.

Общи условия

Активация на акаунт