Връзка със семеен мъж

• 16 843
  • 499
  •   1
Отговори
# 240
Авторке, ти явно си решила и по - скоро търсиш валидиране на решението си тук. Добре...ако оставим настрана моралният аспект, влюбена си, ще го изживееш, НО..ако си от по-привързващите се натури, няма да усетиш как ще излети времето и ще излезеш изчерпана от една безперспективна ситуация / защото не е връзка/ на възраст, когато да намериш читав партньор е още, още по- трудно, каквато и прекрасница да си. Да, мъжете, които си струват и не са обвързани на тази въраст не са много, но хващайки се с тоя, губиш други по- добри възможности. Един ден, може и по- далеч да е, може и по- скоро, ще потърсиш рамо, на което да се опреш, наистина ще имаш нужда от партньор, който да е до теб и тогава?! Вечната любовница на стари години не е никак изгодна позиция, казано възможно най - меко. Имам и един пример пред себе си, дългогодишна любовница, на сходна възраст, която така и не се примири, че не успя да го разведе / макар да не си го признава/, когато накрая остана сама се алкохолизира - тъжна гледка. Не казвам, че те чака същото, а че си явно влюбена- загубена и недотам осъзната, заради дългите години самота и не преценяш всички рискове. Пожелавам ти мъдрост!
Благодаря!

# 241
Моля да вдигнат ръка дамите, които след 52 са си намерили половинка?

Момичета и момчета, не знам вашия свят какъв е но ВСИЧКИ мои приятелки останали сами по ред причини след 50 години са си сами. Тези, които имат деца си ги гледат, другите си чуват племеници и други приятелки на които да се "опрат" в труден момент. Свободни, читави, ставащи за съвместен живот и имащи какво да предложат в една връзка МЪЖЕ след 50 е мега трудно да срещнеш.
А пък такива дето и секс да правят почти се свежда до 0. Годините си казват думата, лекарствата за кръвно също.

Пиша това, защото и говорите сякаш е на 30 и пред нея има куп переспективи за нормална, сексуална и романтична връзка. И готин секс да правиш, и да се влюбиш и мъжа да става си е направо като ЧУДО. Е има си и косури - женен е!

# 242
  • София

Момичета и момчета, не знам вашия свят какъв е но ВСИЧКИ мои приятелки останали сами по ред причини след 50 години са си сами. Тези, които имат деца си ги гледат, другите си чуват племеници и други приятелки на които да се "опрат" в труден момент. Свободни, читави, ставащи за съвместен живот и имащи какво да предложат в една връзка МЪЖЕ след 50 е мега трудно да срещнеш.
А пък такива дето и секс да правят почти се свежда до 0. Годините си казват думата, лекарствата за кръвно също.

Къде живееш ти? Викаш, сега съм на 48, да хващам нещо или после да закривам всички сезони, че и мъже, и жени свършват... Много приятели имам, и мъже, и жени над 50, не забелязвам да си режат вените самотни вечер. Да, не на всеки му се свива семейно гнездо, но това важи и за жените, не само за мъжете, даже още повече важи за жените, според мен.
Тук все едно сме в някоя село през 80-те и жена след 40-50 трябва да се облича в сиво и да ходи по гробища, евентуално да гледа внуци и да си трае. Хората в нормалния свят се загаджосват и на 70, и на 80, какво остава за 50.

# 243
Опасявам се Бояна, че нищо не си разбрала от написаното от мен!

Чакаме да завалят вдигнати ръце на дами сгаджосали се на 50, 60, 70.

# 244
  • София
Опасявам се Бояна, че нищо не си разбрала от написаното от мен!

Чакаме да завалят вдигнати ръце на дами сгаджосали се на 50, 60, 70.
Може и да не съм разбрала, обясни ми. И не съм вдигнала ръка, че съм се загаджосала, просто гледам по-възрастните около мен. То ясно, че на 50 не си като на 20, но не си и умрел.

# 245
Т.е. тезата е, че след 50 ти остава само случаен секс с обвързан мъж или каквото падне, защото нищо не се случва на сама жена след 50?

# 246
Никога не съм била с женен мъж и не виждам защо заради възраст да си променя принципите. Пък като си около 40 г. с деца, доста преди 50, пак ти обясняват от навсякъде как никой нямало да те иска. Е, изобщо не е вярно.

# 247
Ами точно защото не си умрял трябва да се възползваш от възможностите, които имаш и да се забавляваш без да чакаш Негово величество най-подходящия за обществото Принц!

Ама тук не става дума за случаен секс! Жената е влюбена и има химия!

# 248
  • София
Ами точно защото не си умрял трябва да се възползваш от възможностите, които имаш и да се забавляваш без да чакаш Негово величество най-подходящия за обществото Принц!

Ама тук не става дума за случаен секс! Жената е влюбена и има химия!
То това е чудесно, но пък вече сме дърти за сложни истории. Вярно, че съдя по себе си, но именно, защото не съм на 20, не само с женен, но и с други сложни ситуации не бих се занимавала. Пък като си влюбен искаш повече, моето влюбено его изобщо не умее да дели. И при другите хора е така, но понеже са заети да изживяват момента и после го усещат, пък чувството, с което ще останат не е приятно. Мисля.

# 249
  • Варна

Той женен-това означава,че ще се крие,на празници няма да сте заедно,няма да си приоритет за него,ще стоиш сама, той ще се прибира при жена си,а това ще те дразни,ще те използва известно време и накрая ти ще страдаш..

Четете. Тя и сега е сама по празници.

# 250
За мен любовта е нещо изключително специално. Нещо, което не можеш да накараш да вирее на сила с подходящ партньор. За съжаление с  годините все по-трудно се влюбваме и по-трудно идва любовта.
За бурна любов и страхотен секс /най-омайната комбинация/ съм много готова за сложности и скачам с двата крака, независимо от годините и парливия опит.

# 251
  • София

Той женен-това означава,че ще се крие,на празници няма да сте заедно,няма да си приоритет за него,ще стоиш сама, той ще се прибира при жена си,а това ще те дразни,ще те използва известно време и накрая ти ще страдаш..

Четете. Тя и сега е сама по празници.
Съществена разлика има между това да си сам и да си сам, но защото любимият ти е другаде. От второто боли. С първото се свиква и ако и толкова самотно ще отиде при роднини и приятели. Но уж с някого се обичаш, но той при жена си, не ми се е случвало, но съм виждала при други, това е отврат.

За мен любовта е нещо изключително специално. Нещо, което не можеш да накараш да вирее на сила с подходящ партньор. За съжаление  годините все по-трудно се влюбваме и по-трудно идва любовта.
За бурна любов и страхотен секс /най-омайната комбинация/ съм много готова за сложности и скачам с двата крака, независимо от годините и парливия опит.

То по принцип е рядкост, но човек трябва да обича повече себе си. Любовта е взаимност, а някой, който те обича няма да живее с друга жена, ще иска и той да скочи с двата крака. И като не скача и да не го осъзнаваш, ще усетиш, че обичаш само ти.

# 252

Пиша това, защото и говорите сякаш е на 30 и пред нея има куп переспективи за нормална, сексуална и романтична връзка. И готин секс да правиш, и да се влюбиш и мъжа да става си е направо като ЧУДО. Е има си и косури - женен е!

Извинявай, но с това си изказване ми напомняш за една небезизвестна нация, в която мъжете все не достигат и това да отмъкнеш мъжа на ближната се счита едва ли не за национален спорт.
Дотам ли допряхме?

# 253
Ние не знаем защо този мъж няма със сигурност да се разведе и какви са му причините за това. Приема се някак машинално, че е сериен кръшкач със свястна жена, която си мисли, че семейството им е ок.
Има много фактори двама да са заедно, а семейство да няма под подписаната хартия - здравословни проблеми, деца, имоти, пари, криворазбрани отговорности и дългове  вероятно и други неща, за които не се сещам.

Хм, явно все пак не съм се изразила правилно след като човек, след човек приема написаното, като ода за злочестите 50+, които не бива да подбират или моментално да се насочат към котка или две.
Може би и да са различни световете ни, но около мен 50+ годишните нямат почти никакъв свестен избор за мъже. А са страхотни жени. 50 годишните мъже, които са свободни пък търсят 40+ и свъвсем става мазало.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 11:37 от the Дорис

# 254
  • София
Ние не знаем защо този мъж няма със сигурност да се разведе и какви са му причините за това. Приема се някак машинално, че е сериен кръшкач със свястна жена, която си мисли, че семейството им е ок.
Има много фактори двама да са заедно, а семейство да няма под подписаната хартия - здравословни проблеми, деца, имоти, пари, криворазбрани отговорности и дългове  вероятно и други неща, за които не се сещам.
Семеен мъж в сайт за запознанства какъв да е освен сериен кръшкач?  И да, човек може да не се развежда по някакви сериозни причини, но освен ако жена му не е в нужда, болна и тн, не виждам защо си играе на семейство, и вероятно я мами тази жена. Нечистоплътна история, чак чудно как се влюбва човек в това.

Общи условия

Активация на акаунт