Връзка със семеен мъж

• 16 907
  • 499
  •   1
Отговори
# 330
Тримата в триъгълника. Всички са хора постигнали неща в живота и имащи някаква стабилност, включително финансова. Всички играят с открити карти, със сигурност съпругата на мъжа е наясно със ситуацията, но си има други интереси. Не е този грозен триъгълник тип "теленовела". Мъжът зарязва жена си с малки деца, тръгва да търси и той не знае какво с друга, започват се борби за попечителства, апартаменти, коли, издръжки, нелепи сцени и скандали.
Ох, много знаеш ти какво са постигнали, и дали играят и тримата с открити карти. И че съпругата била наясно със ситуацията, ама си имала други интереси. 🤣
И за какво да им завиждаме?
Самотна от дълги години жена прави секс с женен мъж, жена му рогоноска вероятно не знае, или се прави, че не знае, и дърт любовчия.
На финансовата стабилност ли?
Това е доста относително понятие.
Не вярвам да са с визия, лайфстайл и възможности на холивудски актьори и тримата 😆 че да им завиждаме. Две жени, в менопауза вече най вероятно, си делят дърт женкар. Как да не им завижда човек.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 13:12 от Прекрасная Василиса

# 331
  • Варна
Когато нямаш в картинката малки деца, сигурно и семейния живот тече по различен начин.

Когато в картинката няма деца (защото са големи и отделили се вече) и мъж (защото е бивш), няма семеен живот.

# 332
Имах предвид живот с нов мъж, просто нещата не са като да гледате малки деца.

# 333
Твърде много се усложняват нещата.
Все едно тя е тръгнала да се жени за жена му едва ли не.
Тя не е длъжна да носи вина или отговорност за връзката на други хора, решенията им, изборите.
Ние не знаем каква е жената на потенциалния любовник. Може да е 300 кила, може да е истеричка, може да е асексуална, всичко може да е. Той взима решения и преценява дали и защо ѝ изневерява. Хубаво/лошо - това не касае авторката. Ако тя зорлем го беше прикоткала, нарочно и целенасочено, а той с привидно прилично семейство – да я наречем коварница, а той човекът си се е регнал в такива сайтове. С нея, без нея, той решението си го е взел.

АКо и той има интерес към теб, дай шанс на нещата да се развият и случат от само себе си.
От много стискане, претегляне и свиване, и хоп, той животът си минал.

# 334
Когато се разведохме преди 7 години и децата ни бяха все още teens, изобщо не съм имала време и желание за връзка.
Бившият ми солидно се постара да ми стъжни живота,защото не се съгласих на развод по взаимно съгласие.
Не че му взех нещо,ей така от достойнство.
Намерих си адвокат онлайн в Бг,защото не можех да пътувам по това време,ходех до посолството за пълномощни и му изпращах пари.
Грам помощ не съм получила от него,не за мен,а за децата.
Та започнах от кота 0.
И не е имало време и време за търсене и срещи.
Лондон е огромен,пътува се доста и за среща един ден го пиши бегал.
И в най-добрия случай остава един ден за почивка и подготовка за новата седмица.
Освен това не съм от жените(за добро или лошо),които ще си легнат или живеят с някой,ако няма химия.
Иначе тук примери много,женени,неженени,живеят заедно да делят разходи,квартири,нужди и т.н.
С въпросния мъж отидох на среща на шега.Но...
Писането е едно, когато се срещнеш с някой очи в очи и усетиш енергията е съвсем друго.
Лично аз,когато усетя слаба masculine energy,съм дотам.
Когато една жена стигне до момента, в който може всичко сама, започва да мечтае да бъде жена...
Но може ли го вече... и с кого?"
Не помня кой го беше казал.

Не Ви ли приреснява, хе химията с този мъж/кар не е изключително за Вас? Той твърди, че уж с жена му не вървят нещата, но никога няма да се разведе. Ако му е силна химията, дали не действа и на други жени? Има ли риск от полово-предавани  инфекции?

# 335
Когато се разведохме преди 7 години и децата ни бяха все още teens, изобщо не съм имала време и желание за връзка.
Бившият ми солидно се постара да ми стъжни живота,защото не се съгласих на развод по взаимно съгласие.
Не че му взех нещо,ей така от достойнство.
Намерих си адвокат онлайн в Бг,защото не можех да пътувам по това време,ходех до посолството за пълномощни и му изпращах пари.
Грам помощ не съм получила от него,не за мен,а за децата.
Та започнах от кота 0.
И не е имало време и време за търсене и срещи.
Лондон е огромен,пътува се доста и за среща един ден го пиши бегал.
И в най-добрия случай остава един ден за почивка и подготовка за новата седмица.
Освен това не съм от жените(за добро или лошо),които ще си легнат или живеят с някой,ако няма химия.
Иначе тук примери много,женени,неженени,живеят заедно да делят разходи,квартири,нужди и т.н.
С въпросния мъж отидох на среща на шега.Но...
Писането е едно, когато се срещнеш с някой очи в очи и усетиш енергията е съвсем друго.
Лично аз,когато усетя слаба masculine energy,съм дотам.
Когато една жена стигне до момента, в който може всичко сама, започва да мечтае да бъде жена...
Но може ли го вече... и с кого?"
Не помня кой го беше казал.

Не Ви ли приреснява, хе химията с този мъж/кар не е изключително за Вас? Той твърди, че уж с жена му не вървят нещата, но никога няма да се разведе. Ако му е силна химията, дали не действа и на други жени? Има ли риск от полово-предавани  инфекции?
Това сме го обсъждали с него,не мисля,че има такъв риск,но аз все пак съм взела мерки.
Благодаря
Но това че на мен ми действа така,не означава, че е така с други жени

# 336
Почвам да си мисля, че има дами, които смятат , че всички 60 годишни мъже страдат от приапизъм. Joy
Двама души, които все още имат нужда от секс са се намерили. Появила се е страст и радост, че все още не са за изхвърляне. Какво лошо има да си го изживеят?
Тук пишат по-млади жени, описващи съвсем други ситуации.
Има значение възрастта. Вече аз и много други го писахме.
Когато някои жени навлязат в критическата спират със секса. В много случаи мъжете им се примиряват и приючват заедно с тях. Други обаче не могат и не искат. И обратното е валидно. Младолика пълна с живот поддържана жена и отпуснат с кръвно и ишиас седящ пред телевизора мъж.
Не всички остаряват еднакво. Не всички го приемат еднакво.
Никой мъж няма да тръгне да се развежда,  защото жена му на 60 не му пуска. Тя пък ще си затвори очите за някои неща, защото го познава.
Хубаво е да са на една вълна. Да се хранят здравословно, да спортуват, поддържат...
Но не винаги се получава, случва се и някой да се разболее.

# 337
  • По света и у нас
Виждам много либерални разсъждения. Аз се питам, ако детето/ децата са далеч и няма "мъж" вкъщи, на 63 как би се чувствала? Или интогава ще се намери готин мъж за разходка, лов, риболов, вила, ранчо, от време на време?
И ти ли прилагаш прогресивното мислене тук? Сега да си намери един сериозен за да може на 63 след (10 години )да не е сама защото ще има еди колко си нови бръчки.
Може и да си намери. Много жени остават вдовици на 63… и пак си намират мъже или пък решават, че са си добре без мъж.
Но не е нужно да започваш взаимоотношения от страх че ще си сам след 10 години.  Няма никаква гаранция какво ще е тогава, и кой кого ще гледа.

# 338
  • Обран бостан ;)
Ако искаш да разсмееш господ - разкажи му за плановете си. Sunglasses

# 339
И на мен винаги ми е било чудно това да се стои във връзка или да се търси такава, за да не остарееш сам. Не се знае кой ще е пръв и кой втори. Винаги някой от двамата остава сам. Недай си Боже, пък и да трябва да се грижиш за човек на легло. Най-много ти да се гътнеш перди него. Има една приказка "На болния мъж, жена му умря." Живейте както ви е кеф докато можете, стига да не пречите на другите.

# 340
И ти ли прилагаш прогресивното мислене тук? Сега да си намери един сериозен за да може на 63 след (10 години )да не е сама защото ще има еди колко си нови бръчки.
Гаранция-Франция.
Напомни ми за точно същата история.
Мисля, че Дорис питаше познаваме ли жена над 50 намерила мъж за семейство.
Майка ми имаше приятелка, която на 50 и малко беше неудържима - едновременно я сваляха 4 броя свободни мъже! Уж идваше при майка ми, но си обсъждаше с мен любовните ухажвания, защото наборките й не я разбираха.
Та, избра си един от тях (аз бих избрала друг), започнаха сериозна връзка. Поживяха даже заедно - тя след пенсия (тогава беше 55 г.) отиде при него в някакво планинско село. И точно след 10 години се разделиха - тя не искаше зимата да се мъчи на кюмбе, той не искаше да се местят при нея в града. Така че няма гаранция за нищо в любовта и връзките.

# 341
  • По света и у нас
Има една приказка "На болния мъж, жена му умря." Живейте както ви е кеф докато можете, стига да не пречите на другите.
Ето това е най гадното, казвала съм го и преди тук. Той все горкичък, а е всъщност катил, тормози я с изискванията си. Накрая тя умира от нерви заради живота с него, тя го осъзнава чак като няма оправия за нея вече,  а той си е жив още много години… намират му друга прислужница да го гледа.
Живейте си както душата ви иска само не се свивайте и не се тормозете от някого си и нещо си.

# 342
  • Paris, France
Виждам много либерални разсъждения. Аз се питам, ако детето/ децата са далеч и няма "мъж" вкъщи, на 63 как би се чувствала? Или интогава ще се намери готин мъж за разходка, лов, риболов, вила, ранчо, от време на време?

Съмнявам се, че и сега ходи на лов, риболов, вили и разходки. Тя писа, че е в Лондон и там пътуването до работа може да е пътешествие.

На 23, 33 и 53г не съм правила въпросните дейности и не ми харесват, та едва ли на 63г ще ме пленят. Аз обичам купон и танци.

Всички и пишете за мъже за разходки и компания, но с възрастта все повече мъже се поболяват и умират. Не е далновидно да се обвързва особено със стар, който после ще очаква да го гледат и да му шетат. Повечето български мъже това искат от титулярката. Авторката иска българин.

# 343

Съмнявам се, че и сега ходи на лов, риболов, вили и разходки. Тя писа, че е в Лондон и там пътуването до работа може да е пътешествие.

На 23, 33 и 53г не съм правила въпросните дейности и не ми харесват, та едва ли на 63г ще ме пленят. Аз обичам купон и танци.

Всички и пишете за мъже за разходки и компания, но с възрастта все повече мъже се поболяват и умират. Не е далновидно да се обвързва особено със стар, който после ще очаква да го гледат и да му шетат. Повечето български мъже това искат от титулярката. Авторката иска българин.
И аз обичам купон и танци.
Без футбол,лов и риболов,хаха

# 344
Така е, Невена. Моя роднина се разведе на 55, после заживява с ерген, неин колега. . Ама в нейната къща. Въпреки, че и той си имаше собствено жилище. Цялата домашна работа беше за нея, не знам за сметките как е било, ама той най вероятно си е пазарувал само храната за себе си. Накрая доведе и умиращата си майка в нейната къща тя да я гледа. Е, най накрая жената се усети, че я използва и го изгони.
Мъж на тези години си гледа интереса, не пеперуди и либоф. И обикновено е дърт егоист. И ако се събере да живее с жена  е от интерес, да има кой да му слугува, както е свикнал с майка му и бившата му жена, ако е имал изобщо такава. За единия секс все ще си намери нещо случайно.
Авторке, похвали се вече колко си вървежна, други въпроси и нужда от съвети имаш ли към форума? Дано поне гаджето да те води по купони.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 23:24 от Прекрасная Василиса

Общи условия

Активация на акаунт