Връзка със семеен мъж

• 16 907
  • 499
  •   1
Отговори
# 315
  • Обран бостан ;)
Темата (особено последните няколко страници) е трепач.

Апропо - ако авторката беше пуснала тема, че е на 53, а няма с кого да си легне, 100% от мненията щяха да са от типа, че е "жена с разцъфнала женственост, която задължително ще си намери мъж".

В този случай обаче - "зарежи го, не става щом е женен" без да познават мъжа.

Жени.    Wink

# 316
  • София
Темата (особено последните няколко страници) е трепач.

Апропо - ако авторката беше пуснала тема, че е на 53, а няма с кого да си легне, 100% от мненията щяха да са от типа, че е "жена с разцъфнала женственост, която задължително ще си намери мъж".

В този случай обаче - "зарежи го, не става щом е женен" без да познават мъжа.

Жени.    Wink
Женения мъж го познаваме, все едно какъв е, той е женен и не става. Авторката е влюбена, затова не става тази история. Ако и беше бройка нямаше и да пуска тема.

# 317
  • Обран бостан ;)

Женения мъж го познаваме, все едно какъв е, той е женен и не става.

Рече и отсече. Sunglasses

# 318
  • София

Женения мъж го познаваме, все едно какъв е, той е женен и не става.

Рече и отсече. Sunglasses
Търпение и ще дойде темата "Как да го забравя". Пак казвам, човекът сигур си е супер, но подобни истории не са за сантиментални и уязвими жени, само ще страда. Дори и несантиментална може да клъвне на невъзможното и да изгуби по точки. Нали уж мъжът ловец, пък недостъпен, това е лошо.

# 319
Когато се разведохме преди 7 години и децата ни бяха все още teens, изобщо не съм имала време и желание за връзка.
Бившият ми солидно се постара да ми стъжни живота,защото не се съгласих на развод по взаимно съгласие.
Не че му взех нещо,ей така от достойнство.
Намерих си адвокат онлайн в Бг,защото не можех да пътувам по това време,ходех до посолството за пълномощни и му изпращах пари.
Грам помощ не съм получила от него,не за мен,а за децата.
Та започнах от кота 0.
И не е имало време и време за търсене и срещи.
Лондон е огромен,пътува се доста и за среща един ден го пиши бегал.
И в най-добрия случай остава един ден за почивка и подготовка за новата седмица.
Освен това не съм от жените(за добро или лошо),които ще си легнат или живеят с някой,ако няма химия.
Иначе тук примери много,женени,неженени,живеят заедно да делят разходи,квартири,нужди и т.н.
С въпросния мъж отидох на среща на шега.Но...
Писането е едно, когато се срещнеш с някой очи в очи и усетиш енергията е съвсем друго.
Лично аз,когато усетя слаба masculine energy,съм дотам.
Когато една жена стигне до момента, в който може всичко сама, започва да мечтае да бъде жена...
Но може ли го вече... и с кого?"
Не помня кой го беше казал.

# 320
Усеща се завист Simple Smile А всъщност има трима души, които си гледат живота. И риск от страдание съществува и ако се впуснеш в "стандартна връзка".

# 321
Усеща се завист Simple Smile А всъщност има трима души, които си гледат живота. И риск от страдание съществува и ако се впуснеш в "стандартна връзка".
Завист от моя страна ли?

# 322
Завист от моя страна ли?

Завист към вас тримата.

# 323
Към кои трима?
Ако визираш авторката, любовникът и съпругата, никой не е за завиждане в тая конфигурация.

# 324
Интересно ми е на какво точно трябва да се завижда? НАИСТИНА ЛИ има някой, който завижда на някой от замесените в нелепия триъгълник? На кого и за какво?
Недоумявам какво чета в тази тема...

# 325
Завист от моя страна ли?

Завист към вас тримата.
Хахсха

# 326
Тримата в триъгълника. Всички са хора постигнали неща в живота и имащи някаква стабилност, включително финансова. Всички играят с открити карти, със сигурност съпругата на мъжа е наясно със ситуацията, но си има други интереси. Не е този грозен триъгълник тип "теленовела". Мъжът зарязва жена си с малки деца, тръгва да търси и той не знае какво с друга, започват се борби за попечителства, апартаменти, коли, издръжки, нелепи сцени и скандали.

# 327
Интересно ми е на какво точно трябва да се завижда? НАИСТИНА ЛИ има някой, който завижда на някой от замесените в нелепия триъгълник? На кого и за какво?
Недоумявам какво чета в тази тема...
Мисля,че беше в кръга на шегата.

# 328
Ами по повод твърденията, че Косано ще страда при всички положения в настоящата ситуация, и да си намери разведен, вдовец, свободен и  т.н., все едно това ще гарантира, че няма да страда. И няколко месеца романс си струват, пък ако междувременно се появи някой, тя реално си е свободна:). Винаги като има намесени чувства, има риск от разочарования, ама не върви и да се живее в емоционална капсула, сакън някой да не се прецака.

# 329
Не знам защо се приема като неоспорим факт, че Косано ще страда като свършат нещата? Обикновено тези неща просто затихват и раздялата си идва от само себе си. Остават само спомени. Но и да я зарежат докато още не се е наситила, защо пък трябва да страда? Да, като изчетеш любима книга или изгледаш хубав филм ти е мъчно, че няма вече, ама пък имаш спомена и по-добре ли би било изобщо да не си чела или гледала? Как постулирахте, че Косано е толкова дълбоко влюбена, че ще се срине, ако нещо стане? Според мен е здравословно увлечена, ще и се раздвижат хормоните, ще живне, ще се подмлади... Гадже на тези години си е анти ейдж терапия.

Общи условия

Активация на акаунт