Връзка със семеен мъж

• 16 695
  • 499
  •   1
Отговори
# 75
Като почнете с тези щети... Тя досега е била сама и без мъж до себе си. В момента е с мъж за секс и и е готино. След малко пак ще е без мъж до себе си и ще е в началната позиция. Тоест известно време ще и е готино, но нищо няма да е загубила. То е все едно "не ходете на СПА, защото само за малко ще ви е кеф там, ама после ще си тръгнете и пак ще е същото".  Проблем може да има само ако авторката е влюбчива и си докара после сълзи и сополи. Но ако подхожда по същия начин като мъжа няма да има щети. Нали никоя тук не съжалява мъжа, колко ще страда като свърши връзката им?

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 17:46 от Черна станция

# 76
Всъщност на подсъзнателно ниво, дори и да не си го признаваш, искаш човек до себе си.
С този, още секс не сте правили, а ти си хлътнала, имаш тръпка и емоции.
Сега си отговори сама, дали няма да си жестоко наранена от този човек?
Ако си само, за единият секс, не ти пука грам, опитай, но ми се струва, че изобщо няма да си щастлива от тоя избор.

# 77
Всъщност на подсъзнателно ниво, дори и да не си го признаваш, искаш човек до себе си.
С този, още секс не сте правили, а ти си хлътнала, имаш тръпка и емоции.
Сега си отговори сама, дали няма да си жестоко наранена от този човек?
Ако си само, за единият секс, не ти пука грам, опитай, но ми се струва, че изобщо няма да си щастлива от тоя избор.

Консумирано е вече.

# 78
Ми щом пита за чуждо мнение, явно иска нещо повече. Така че, щети е неминуемо да има.

# 79
  • София
То пък оставаше да седят и да се пазят за... незнайно кога.

# 80
Авторке, едва ли си първата любовница на тоя дърт коцкар, гарнатирам ти .... Не възлагай надежди за бъдещето, защото само разочарования те чакат. Този мъж ясно е заявил, че си търси жена само за разнообразие и секс. За всичко останало ти ще си пак сама. Другите преди мен са казали вече всичко по темата.

# 81
Има много мъже и жени на тази възраст, които имат желание и възможности за секс, но вече не го получават в семейството. Някои се примиряват, други си търсят на друго място.
Авторката не е обвързана и това може да и е последната тръпка (дано не е), да си я изживее.
Той на 60 може да спортува, да се поддържа и да е здрав и най-вероятно още работи. Жена му може да се е отпуснала, да няма желание за секс. Това е често срещан проблем.
Не всички мъже и жени, които изневеряват на тези години са го правили цял живот.
Има различни случаи.

# 82
Авторке, едва ли си първата любовница на тоя дърт коцкар, гарнатирам ти .... Не възлагай надежди за бъдещето, защото само разочарования те чакат. Този мъж ясно е заявил, че си търси жена само за разнообразие и секс. За всичко останало ти ще си пак сама. Другите преди мен са казали вече всичко по темата.

Ама авторката не е девойка на 20, а зряла и опитна жена на +50. Едва ли не се познава и няма опита да оцени ситуацията, в която се е поставила. И все тази презумпция, че мъжете може да търсят неангажиращи връзки и да не страдат от това, но жените непременно трябва да са съсипани след края им??? Нали има еманципация, бре хора? Wink

# 83
Хубаво, вече са се изконсумирали.
Лошо няма, ама авторката вече е хлътнала.
Абе, факта, че господина виси по приложенията е достатъчен,че тя едва ли е единствената, дори жена му да не е фактор.
Драмата е започнала. Ама за нея, не за него. Как па няма да съм на повикване и да галя Егото на някакъв дърт коцкар, решил да се прави на вървежен.
Бляк🥵

# 84
Има много мъже и жени на тази възраст, които имат желание и възможности за секс, но вече не го получават в семейството. Някои се примиряват, други си търсят на друго място.
Авторката не е обвързана и това може да и е последната тръпка (дано не е), да си я изживее.
Той на 60 може да спортува, да се поддържа и да е здрав и най-вероятно още работи. Жена му може да се е отпуснала, да няма желание за секс. Това е често срещан проблем.
Не всички мъже и жени, които изневеряват на тези години са го правили цял живот.
Има различни случаи.
Много точен коментар
Положението е горе долу такова
Той е доста поддържан,жена му се е отпуснала последните години

# 85
Драмата е започнала. Ама за нея, не за него. Как па няма да съм на повикване и да галя Егото на някакъв дърт коцкар, решил да се прави на вървежен.
Бляк🥵

Пак двоен стандарт и съответни презумпции, защо пък той да не е на повикване? По мои спомени мъжете са на повикване в такива връзки, не жените.

П.П. Аз нито одобрявам, нито осъждам. Призовавам за прагматичен подход, на база на познаването на собствената психика и личност. И определено съм против двойния стандарт, който проличава в повечето мнения - при секс все жената е мината, а мъжът е тарикатът. Все жената е еб@ната, а мъжът таковащият победител.

# 86
Явно нямаш достатъчно "стаж" в такъв тип отношения.
За "липсата" на интимност с жена му - в това изобщо не трябва да се вярва. Особено на тази възраст. И никога да не се споменава дори гласно, че е смешно.
Като се започва такава, хм, връзка, не трябва да имаш никакви очаквания. Просто да следиш себе си и своите преживявания и емоции. Устройва ли те тайминга от-до. Ако да, супер, това е точната връзка.
За пътувания и др. негови отсъствия от дома, пак ще е малко трудно, тайминг...
Изобщо, добре прецени какво ти дава тази връзка.
Със сигурност след време, ако продължи, ще почувстваш раздразнение.
Защото си свободна и би ти се приискало понякога малко спонтанност.
Нямам изобщо стаж в такива връзки,да.
И затова съм объркана,но и аз мисля,че след време ще ме подразни всичко това.
Благодаря

# 87
На тази възраст и то необвързан, и  в чужда държава, където по принцип е по-трудно с контактите.   Да си намериш другарче за секс и  и  да има тръпка си е цял подарък.
Изживейте си го, все още сте млада жена. Няма да отидете в ада.
Кой, кого използва е относително, след като и двамата получават удоволствие.

# 88
На тази възраст и то необвързан, и  в чужда държава, където по принцип е по-трудно с контактите.   Да си намериш другарче за секс и  и  да има тръпка си е цял подарък.
Изживейте си го, все още сте млада жена. Няма да отидете в ада.
Кой, кого използва е относително, след като и двамата получават удоволствие.
Да,доста е трудно с контактите,дори и за младите,виждам и по моите деца и на приятели.
Благодаря!

# 89
Не е изобщо двоен стандарт, а си е чистата истина. Тя ще е на повикване, той е женения и заетия, съответно той ще краде часове и дни да се видят.
Тя стои и чака, защото се вижда че е хлътнала. Отделно той, кой знае с колко още се занимава щом стои и търси в тия приложения.
Фактите са очевидни. Не знам защо я  залъгвате, че тя просто го е минала и не й пука вече.

Общи условия

Активация на акаунт