Връзка със семеен мъж

• 16 714
  • 499
  •   1
Отговори
# 90
Какво се пита в темата?
Каква е идеята да се пусне темата, никой не знае.
Явно е само с цел да се похвали авторката.

# 91
Ако авторката беше, като богомолките, видяла, ебнала и изяла, лично щях да я поздравя. Ама, не е.

# 92
Ами то си е за хвалба. Не всеки има тази възможност. Да се възползва докато може. Секса не е само за 20-30 годишните.
Тук не става въпрос за 25 годишно момиче, което някой семеен с 2 деца залъгва.

# 93
Е тя се похвали.
Цяла тема за похвала пусна.
Въпроси нямаше.
Сигурно и любовницата на бившият и мъж, заради която се е развела се е хвалила така.

Каква забава е животът. Sunglasses

# 94
Ако авторката беше, като богомолките, видяла, ебнала и изяла, лично щях да я поздравя. Ама, не е.

Kaква е тепърва ще си проличи. Вероятно тя самата не знае, какво остава за нас тук. Но ако не беше пробвала цял живот щеше да живее със съмненията за нещо пропуснато. А сега ще знае дали такива отношения са или не са за нея. Не знам по какъв друг начин може да го разбере.

# 95
  • София
Затова я съветваме да не го играе ва банк с тези отношения, да не реве после.

# 96
  • По света и у нас
Е да така е. Но това тя ще си реши дали и пасва.

# 97
На 57, две жени, ами браво на него! Joy
Авторката ако беше на 23-43, щеше да е друго мнението ми. На 53 да си вземе това, което и липсва, да си изживее момента, а нататък-каквото, такова.

# 98
Това, че е 50+ не означава, че гледа реалистично на нещата, действа като мъж, чук и бег, не изпада във фантазии и щади чувства. Даже по начина, който описва как мъжът е много ангажиран, много солиден, пък жена му е запусната, пък не правят секс, ми се струва наивна и тотално летяща в облаците.
Сравнява се с официалната, интересува се от нея, вярва му на измислиците... Абе нищо общо с мъжемелачка.

# 99
Това, че е 50+ не означава, че гледа реалистично на нещата, действа като мъж, чук и бег, не изпада във фантазии и щади чувства. Даже по начина, който описва как мъжът е много ангажиран, много солиден, пък жена му е запусната, пък не правят секс, ми се струва наивна и тотално летяща в облаците.
Сравнява се с официалната, интересува се от нея, вярва му на измислиците... Абе нищо общо с мъжемелачка.
Не съм споменала или намекнала,че съм мъжемелачка.
Изобщо даже не се сравнявам с официалната, защото той е и ще остане с нея,това го е казал в течение на разговорите ни.
Благодаря

# 100
Вече няма значение, кой какво я съветва, то се е случило и тя си е взела удоволствието.
Какво правела  любовницата на отдавна останал в миналото бивш мъж, вече не е важно.
Не знам защо се опитвате да жегнете жената.
Може след време, когато си изживее тръпката да се огледа за нещо друго.
Дори ще и е много по-лесно, отколкото, ако е вече поръждясала.
Познавам доста жени над 60, които си търсят гаджета, намират си, правят секс, ходят по заведения, купуват си нови дрехи и си живеят живота.
Не знам защо, но се  сетих за баба.
Тя се поддържаше до последно, никога не съм я виждала с побелели корени. Един път я попитах,
не се ли притеснява че ще и се изтощи косата от толкова често боядисване. Тя се засмя и вика "за кога?"

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 22:13 от zavs

# 101
Вече няма значение, кой какво я съветва, то се е случило и тя си е взела удоволствието.
Какво правела  любовницата на отдавна останал в миналото бивш мъж, вече не е важно.
Не знам защо се опитвате да жегнете жената.
Може след време, когато си изживее тръпката да се огледа за нещо друго.
Дори ще и е много по-лесно, отколкото, ако е вече поръждясала.
Познавам доста жени над 60, които си търсят гаджета, намират си, правят секс, ходят по заведения, купуват си нови дрехи и си живеят живота.
Не знам защо, но се  сетих за баба.
Тя се поддържаше до последно, никога не съм я виждала с побелели корени. Един път я попитах,
не се ли притеснява че ще и се изтощителни косата от толкова често боядисване. Тя се засмя и вика "за кога?"
Благодаря за коментара,не защото не е критичен,а защото казвате нещо,което и аз го чувствам така....че за нищо не е късно,че винаги има шанс,също и желанието да изглеждаш и чувстваш добре.
Но това се разбира като се случи нещо такова .

# 102
  • Варна
Ееее, то какво откритие, като топлата вода.
Въпросът е само ще понесете ли цената/струва ли си? Оттам насетне действате в избраната посока,

# 103
  • София
Вече е преживяла развод, един любовник няма да я бутне. Ако не друго, ще проправи път за нови вълнуващи емоции Wink

# 104
На 57, две жени, ами браво на него! Joy
Авторката ако беше на 23-43, щеше да е друго мнението ми. На 53 да си вземе това, което и липсва, да си изживее момента, а нататък-каквото, такова.
Не са само две.
В приложенията... изкушения дебнат отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт