Връзка със семеен мъж

• 16 870
  • 499
  •   1
Отговори
# 375
Тук за момента никой на никого не е причинил болка.
И как си сигурна? Знаеш на 100%, че жена му не знае или на 100%, че жена му знае и не чувства болка?
Авторката също надали знае. Предполагам, не се е запознала със съпругата и не я е питала: ,,Гадно ли ти е да чукам мъжа ти?". Знае само, каквото онзи е решил да й каже и каквото е сметнал, че му е угодно за споделяне и то не е задължително да е истина. Да не намесваме и деца, ако има семейният. За тях също не е сигурно какво знаят и как се чувстват от случващото се.

# 376
Винаги съм намирала за супер нагло някой мъж да ми каже, че няма нищо против да си намеря друг, стига да му пускам, когато му се прииска и е свободен.

Хич не се връзва с имането на чувства.

Ти всъщност продължаваш ли да излизаш на срещи, или седиш в чата с нвго? Не си губи времето, защото той със сигурност не си го губи.

# 377
Винаги съм намирала за супер нагло някой мъж да ми каже, че няма нищо против да си намеря друг, стига да му пускам, когато му се прииска и е свободен.

Може
А ако каже искам да си само моя,но аз ще имам и жена си,...чувства ли е?

# 378
По изразът ще ги познаете - "морални квачки" Simple Smile Що за израз.

А относно как животът не ти дава, човек се чувствал зле и самотен и по-добре все пак да има "нещо", това е мислене от позицията на липсата и на мен не ми звучи здраво.  Може да си много жаден  и това не значи да пиеш от локвите, понеже нямаш достъп до вода. Естествено, че е по-трудно да се изпълни, когато си вътре в ситуацията, отколкото "отстрани".

Бих изразила и допълнителен щрих, по повод съседна тема. Потребителка отново с бутонките изрази мнение от порядъка, че всеки можел да прави каквото иска и колкото и ние , много моралните, да сме против, да не си въобразяваме, че това че изказваме мнение, някой трябва да се съобразява с него и т.н. Първо, това е очевидно и смятам ясно за всеки със среден интелект. Това обаче не означава да не се изразяват мнения и/или ценности (Колкото и непопулярни да са те). Относно "сраменето "- ами то има своята социална функция.  Не потупваме по рамото някой, който краде, например. Има си някои общоприети норми в обществото.  Разбира се, че и те се променят във времето или спрямо балона, в който човек общува.  Но тъй или иначе аз не виждам логика да потупвам по рамото и някой, който влиза в триъгълници, по аналогичен начин с други действия, които винаги могат да бъдат оправдани- всячески даже, но не влизат в ценностнат система.
И моля, не влизайте пак в референа, че обвинявам жените и т.н., защото не е такъв случаят.

В заключение, както се каза многократно, това е форум и всеки може да си изразява мнението, стига да се аргументира. И на децата е ясно, че това е просто мнение и не е от значение.  Но няма нужда да се скача с обиди - квачки, не знам си какво.  То самата реакция на мен ми сочи, че е натиснат неудобен бутон.

# 379
  • София

Как, бе? Нарани половин форум морални квачки.
Дотам ли стигнахме? Морален да е обида… потрес.

# 380
Собственическо чувство. За мен може всичко, за теб - само аз.

# 381

Може
А ако каже искам да си само моя,но аз ще имам и жена си,...чувства ли е?
Не казвам,че на мен ми харесва

# 382

Как, бе? Нарани половин форум морални квачки.
Joy Невена Heart

# 383

Ти всъщност продължаваш ли да излизаш на срещи, или седиш в чата с нвго? Не си губи времето, защото той със сигурност не си го губи.
Определено ако някой ми хареса и е
 свободен,ще отида на среща.

# 384
Не че нещо, извън темата е, но ако умираш от жажда, ще пиеш от локвите и ще питаш за още даже...

# 385
  • София
Не че нещо, извън темата е, но ако умираш от жажда, ще пиеш от локвите и ще питаш за още даже...
В цял Лондон няма други мъже освен женения Аполон? Да беше в някое немско село жива да я ожалим, но това е голям и хубав град, възможности за контакти много, англичаните са забавни хора, не са спеченяци.

# 386
Казах, че съм извън темата, съвсем буквално. Пък в цял Лондон не знам какво има, аз като съм влюбена в един мъж и имам привличане към него, дори цял Лондон плюс още един град, не биха ми променили усещанията, не знам вие как така си направлявате чувствата като видите други мъже и си ги насочвате към правилния.

# 387
  • София
Казах, че съм извън темата, съвсем буквално. Пък в цял Лондон не знам какво има, аз като съм влюбена в един мъж и имам привличане към него, дори цял Лондон плюс още един град, не биха ми променили усещанията, не знам вие как така си направлявате чувствата като видите други мъже и си ги насочвате към правилния.
Това няма как, затова като каже, че е женен или наркоман, комарджия и си тръгваме мигом. За пет минути едва ли ще се влюбим безутешно.
Сега тук е станало лошо, вече е свирено, чакаме да и мине, или да му се ядоса, или нещо. После може да си намери друг.

# 388

Определено ако някой ми хареса и е
 свободен,ще отида на среща.

Ама проверяваш ли? Нали не си си изтрила профила. Поне това направи.

Дори моралната страна не ме фрапира толкова, колкото как лесно един разпасан мъж може да си гледа кефа, като злоупотребява с чувствата на жената. Даже ако каже: Пенке,  аз държа на жена си и никога  няма да я оставя, но имам нужда от още секс, защото с нея ми е вече рутина, искам екстри, които тя не прави, или аз не мога да ги поискам от нея, защото, нали, с тая уста целува децата, затова нека да се чукаме като зайци, докато мога, без ангажимент и без емоции, това е окей. Но те виждат, че жената е слаба, самотна, иска обич, внимание, чувства, някой да я мисли от сутрин до вечер,  да я желае и да му липсва и хоп - с готовност изсипва от торбата куп клишета, за да си получи своето.

Просто не го слушай какво ти говори, а гледай какво прави, това всяка жена на половин век вече го знае.
И си следи профила и излизай по срещи. Да не вземеш да си го махнеш.

# 389
Направи си фалшив профил. Започни комуникация с него. Така ще видиш колко ти е верен и ще ти се отще.

Общи условия

Активация на акаунт