Хич не се връзва с имането на чувства.
Ти всъщност продължаваш ли да излизаш на срещи, или седиш в чата с нвго? Не си губи времето, защото той със сигурност не си го губи.
свободен,ще отида на среща.
Ама проверяваш ли? Нали не си си изтрила профила. Поне това направи.
Дори моралната страна не ме фрапира толкова, колкото как лесно един разпасан мъж може да си гледа кефа, като злоупотребява с чувствата на жената. Даже ако каже: Пенке, аз държа на жена си и никога няма да я оставя, но имам нужда от още секс, защото с нея ми е вече рутина, искам екстри, които тя не прави, или аз не мога да ги поискам от нея, защото, нали, с тая уста целува децата, затова нека да се чукаме като зайци, докато мога, без ангажимент и без емоции, това е окей. Но те виждат, че жената е слаба, самотна, иска обич, внимание, чувства, някой да я мисли от сутрин до вечер, да я желае и да му липсва и хоп - с готовност изсипва от торбата куп клишета, за да си получи своето.
Просто не го слушай какво ти говори, а гледай какво прави, това всяка жена на половин век вече го знае.
И си следи профила и излизай по срещи. Да не вземеш да си го махнеш.
Той неговият го е махнал,но това не означава,че не може да си направи друг или в друг сайт.
Аз по принцип не съм от тези,които вярват на всичко,нищо,че съм си паднала по него.
Винаги имам съмнения,но това също пречи,повярвай ми.