Връзка със семеен мъж

• 16 878
  • 499
  •   1
Отговори
# 390
Винаги съм намирала за супер нагло някой мъж да ми каже, че няма нищо против да си намеря друг, стига да му пускам, когато му се прииска и е свободен.

Хич не се връзва с имането на чувства.

Ти всъщност продължаваш ли да излизаш на срещи, или седиш в чата с нвго? Не си губи времето, защото той със сигурност не си го губи.
Определено ако някой ми хареса и е
 свободен,ще отида на среща.

Ама проверяваш ли? Нали не си си изтрила профила. Поне това направи.

Дори моралната страна не ме фрапира толкова, колкото как лесно един разпасан мъж може да си гледа кефа, като злоупотребява с чувствата на жената. Даже ако каже: Пенке,  аз държа на жена си и никога  няма да я оставя, но имам нужда от още секс, защото с нея ми е вече рутина, искам екстри, които тя не прави, или аз не мога да ги поискам от нея, защото, нали, с тая уста целува децата, затова нека да се чукаме като зайци, докато мога, без ангажимент и без емоции, това е окей. Но те виждат, че жената е слаба, самотна, иска обич, внимание, чувства, някой да я мисли от сутрин до вечер,  да я желае и да му липсва и хоп - с готовност изсипва от торбата куп клишета, за да си получи своето.

Просто не го слушай какво ти говори, а гледай какво прави, това всяка жена на половин век вече го знае.
И си следи профила и излизай по срещи. Да не вземеш да си го махнеш.
Не съм го махнала.
Той неговият го е махнал,но това не означава,че не може да си направи друг или в друг сайт.
Аз по принцип не съм от тези,които вярват на всичко,нищо,че съм си паднала по него.
Винаги имам съмнения,но това също пречи,повярвай ми.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:44 от Kosano

# 391
  • По света и у нас
Той може да си заявява каквото иска, той не я притежава и тя може да си прави каквото си иска.
Ако си държанка на любовника ти е друга история, но при положение, че той се е вързал със съпруга...и не те издържа, няма право да изисква да си му вярна въобще. Може само да се моли.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 02:58 от PriMadonna

# 392
  • Обран бостан ;)
Винаги съм намирала за супер нагло някой мъж да ми каже, че няма нищо против да си намеря друг, стига да му пускам, когато му се прииска и е свободен.

Ти да видиш. В една друга тема ме убеждаваха, че жените много ценят откровеността. Wink

# 393
Е той е хубаво да е откровен. Просто всяка жена си решава изнася ли й или не.

# 394
  • Обран бостан ;)
Ахаааа, демек ако и изнася е мъжкар, ако не - гадняр, мръсен, долен (добавете по свой избор). Trollface

# 395
  • Out of the Mix
Той може да си заявява каквото иска, той не я притежава и тя може да си прави каквото си иска.
Ако си държанка на любовника ти е друга история, но при положение, че той се е вързал със съпруга...и не те издържа, няма право да изисква да си му вярна въобще. Може само да се моли.
Затова "out" от всякакви триъгълници, петоъгълници, многоъгълници, седи се в брака, стискат бузки, или излизаш от брака с "цялата отговорност", и тогава се "наслаждаваш" на тръпка, чувства, емоции, и разврат с обекта за "грях". Sweat SmileLaughing

В нормални отношения, пак ли е валидно горното за "правене, каквото си искат", всеки самосиндикално, или както се разберат? Rolling Eyes

Това с "държанката" - ерго, ако плаща и "отрупва", всичко ток, ако не - не става?
"Приемно-предавателен протокол" за размяна на телесни течности и още нещо. hahaha

# 396
Ахаааа, демек ако и изнася е мъжкар, ако не - гадняр, мръсен, долен (добавете по свой избор). Trollface
Мнем.
Просто някои дами го приемат като обида, очевидно дамите с непоклатим морал.
Други ѝ казваме да не му мисли толкоз, че утре ще се гътне морална и "достойна", ненаранена.

# 397
  • По света и у нас
Ами да дойде с откровенията си и ще му се изсмея в лицето и ще го пратя да се образова в дипломационно направление.

То се изисква малко интелигентност за да ти обърнат внимание, защото в повечето случаи не сте чак толкова красиви и неустоими, че да си затворим очите за тъпотата.

Ловеца като ходи на лов за патици, с искреност ли ги поканва да им резне главите или с патешка свирчица и пушка? Така е и в живота на хората.

Реви, вземи се бракувай най-накрая, че да разбереш за какво говориш. Хвърли се в бездната на живота, стига се стиска бе пич! Намери си държанка, е така за идеята какъв тип връзка ще е това, направи 2 деца и изживей тая реалност, отприщи се бе човек! Няма да живееш 200 години.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:15 от PriMadonna

# 398
  • Out of the Mix
Ясно, всичко е до подход, хитрост, манипулация, памук, и още нещо. Mr. Green

# 399
  • Обран бостан ;)
Мнем.
Други ѝ казваме да не му мисли толкоз, че утре ще се гътне морална и "достойна", ненаранена.

Наздраве за неморалните Wink

Ша ма звиняят другите. Trollface

п.п. Как ни търпи авторката на темата не знам. Wink

# 400
Мнем.

Наздраве за неморалните Wink

Ша ма звиняят другите. Trollface

п.п. Как ни търпи авторката на темата не знам. Wink
Искам да ви кажа,че чета с интерес всяко мнение и на моменти доста се смея,благодаря за което!!!

# 401
  • София
".........докато преди два месеца не ми писа мъж и се видяхме.
Химия от пръв поглед,не мога да се позная.
Но той каза,че е семеен(на 57г е) и категорично няма да се разведе.........."

Още това ме фрапира. А, вас?
Първо - Кога точно ви каза, че е семееен, на първата среща ли - ако е така (дано съм разбрала правилно), това е достатъчно ред флаг за този човек, за да благодаря за кафето, да стана и да му изтрия номера. Още тук трябва да светне лампичка, че ви е манипулирал, скривайки този факт в комуникацията си с вас. Пишете си, чувате се, най-вероятно, виждате се - вече имате изградена някаква ХУБАВА представа за него, нещо има във вас като.. хайде, емоция ще го нарека. И това е епрфектния момент да кажа - женен съм. Защото ви е оплел донякъде и вероятността да преглътнете този факт е по-голяма, отколкото, ако го каже в началото.

Второ - за развоя на събитията погледнете към себе си. Той може всичко да говори, но вие от какво имате нужда и този човек може ли да ви го даде на 100%, така че да се чувствате щастлива... Има и друго - колкото и да говорим за него и постъпката му, той все пак е казал, че няма намерение да се развежда. Слагате бариерата, забавлявате се с него и до там. Ако знаете, че сте емоционален човек и това не е възможно за вас - бягайде далеч от такива ситуации, ще се самонараните... в края на краищата.

Two Hearts

# 402
Тук за момента никой на никого не е причинил болка.
И как си сигурна? Знаеш на 100%, че жена му не знае или на 100%, че жена му знае и не чувства болка?
Авторката също надали знае. Предполагам, не се е запознала със съпругата и не я е питала: ,,Гадно ли ти е да чукам мъжа ти?". Знае само, каквото онзи е решил да й каже и каквото е сметнал, че му е угодно за споделяне и то не е задължително да е истина. Да не намесваме и деца, ако има семейният. За тях също не е сигурно какво знаят и как се чувстват от случващото се.

Ако жена му знае и се чувства наранена, защо не се разделя с него. Айде той не иска, но тя е свободна да го направи. Децата и на тримата, доколкото стана ясно, са големи и си вървят по пътя.

# 403
Сега и до морала на жена му ли стигнахте? Flushed

Дано не е толкова морална, че ако го натири да не му вземе поне половината имане на бизнесмена и да си гледа живота някъде на топло с някой млад Педро за разтуха Joy

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 10:34 от Threemafan

# 404
Тук за момента никой на никого не е причинил болка.
И как си сигурна? Знаеш на 100%, че жена му не знае или на 100%, че жена му знае и не чувства болка?
Авторката също надали знае. Предполагам, не се е запознала със съпругата и не я е питала: ,,Гадно ли ти е да чукам мъжа ти?". Знае само, каквото онзи е решил да й каже и каквото е сметнал, че му е угодно за споделяне и то не е задължително да е истина. Да не намесваме и деца, ако има семейният. За тях също не е сигурно какво знаят и как се чувстват от случващото се.

Ако жена му знае и се чувства наранена, защо не се разделя с него. Айде той не иска, но тя е свободна да го направи. Децата и на тримата, доколкото стана ясно, са големи и си вървят по пътя.
Да,и на двама ни децата са големи

Общи условия

Активация на акаунт