Връзка със семеен мъж

• 16 845
  • 499
  •   1
Отговори
# 420
  • По света и у нас
С какъв типаж искам да те бракувам?

Чакам те, сложила съм кафеварката на котлона!

# 421
  • Out of the Mix
"Държанка". Mr. Green
Падам си по силни и независими жени, че искам да има 50-50 на усилията, не само да бутам, искам и да почивам от време на време, както и тя, баланс. Играл съм ги и двата филма, та знам за себе си. Sweat Smile

Не пия шварц или турско от "кафеварки".
Само еспресо, без захар, с малко канела и капка мляко, моля. Simple Smile

# 422
  • Paris, France
Само еспресо, без захар, с малко канела и капка мляко, моля. Simple Smile

🤝. Мислех, че съм единствената. Все ми казваха, че в кафето се слага кардамон, канела не. Хубу, но кардамонът дава леко лимонена привкус, а канелата го прави кадифено.

Еспресото си го правя в кубинска кафеварка, не в машина. Понякога слагам филтър за пяна, но повечето пъти ме мързи. Ако си намеря домашна машина, която на топли чашата, може и да си я купя. 15 бара, не повече. Обичам плътно кафе.

Обожавах турското кафе на дядо ми. Не се усещаше изобщо кафения прах. 10 минути мелене с ръчна кафемелачка. После на пясък на котлона. Пробвах, не го умея.

Хайде при Примадоната да те бракува!

# 423
  • По света и у нас
Реви, у нас се правят два вида кафета - еспресо от кафеварка и нес кафе. Имам и джезве за украса, но не зная как се прави турско кафе, ако искаш да ти предричам бъдещето, имам таро карти... ще се оправим някак.

Какво си слагаш в кафето, как точно и от какво качество са продуктите, които искаш да погълнеш, вече си е твоя работа. От мен - бяла захар. Това е.

При отприщения мъж, няма 50/50 със силна жена, има 100/0 с блага женичка която го слуша.
Нищо не си разбрал, както винаги.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 06:29 от PriMadonna

# 424
  • Обран бостан ;)
Верно е Ал, самият израз F* them е толкова несправедлив. Казват го с една такава злоба, уж е лошо, а ти си мислиш - а за мен няма ли?

Малко като вица за онзи "нежен мъж", който искал да стане център нападател. Trollface

# 425
  • Out of the Mix
Прима, не може само мъжът, душа, връзката е от двама от всякакво естество, затова за да са екип.
Понеже само пари са ти в главата - ако само аз внасям и разплащам, от теб ще искам безобразно много куп други неща да са свършени, няма да кесиш по цял ден в мола. Mr. Green
Разбира се, и с това няма да си ок, нормално, или по-скоро ще те "подмокря" "мъжкарството"? Rolling Eyes
За мен това не е критерий за здравословни отношения.
Ако единият прави, удава му се нещо по-добре, или иска, другият прави други неща. И в моите връзки е било така винаги. Примерно, тя е перфектен кулинар, разполага се, както иска, нито се мешам, нито бъркам, щото не разбирам, но правя куп други неща вместо нея, и т.н.
Остави съотношенията и %-те, парлама е това. Simple Smile
Естествено, важното е двама души да са щастливи, удовлетворени и задоволени. Sunglasses

Ма, не ми давай sugar, не искам. JoySweat Smile
Качеството на продуктите е възможно най-натурални, чисти и полезни.

Евала, Невена, партия си за кафе. CoffeeSimple Smile

# 426
  • По света и у нас
Скука скукаааа… всяка може да живее със съквартирант и не е нужно да си интимна с него/нея

# 427
  • Out of the Mix
Няма скука, никога не ми е.
А е, както си го направиш, направите. Wink

# 428
  • По света и у нас
Авторке има ли нещо друго по темата което те интересува или да я приключваме вече?

# 429
Авторке има ли нещо друго по темата което те интересува или да я приключваме вече?
Не,няма.
Благодаря на всички за отделеното време!

# 430
  • София /Абсурдистан
Даскалка ли се е върнала?
Който е безгрешен, пръв да хвърли камъка.

# 431
Не изчетох всичко, но аз вярвам в клишето, че женените не си развалят семейството.
Запознах се с женен в нета по мое настояване - изключително много ми допадна като визия и интелект. Той качва видеа и ме грабна...
Имал връзка от 25 г. и не търси нищо, освен ако, не дай си Боже се влюби..
Изключително съм очарована от него, но честно, дори не съм сигурна, че има смисъл да се запознаем.
Живеем не много близо един от друг, а ми се струва напълно безсмислено.
Тази виртуална химия едва ли ще продължи и на живо, съмнявам, че тръпката ще прогресира в истинско чувство.

# 432
Ами от моя опит и това, на което съм става свидетел, си ги развалят, когато се влюбят истински. Е, разбира се тук идва и въпросът точно в кой момент се е развалило и дали не е много преди да се появи новия човек.

# 433
  • Out of the Mix
Не изчетох всичко, но аз вярвам в клишето, че женените не си развалят семейството.
Запознах се с женен в нета по мое настояване - изключително много ми допадна като визия и интелект. Той качва видеа и ме грабна...
Имал връзка от 25 г. и не търси нищо, освен ако, не дай си Боже се влюби..
Изключително съм очарована от него, но честно, дори не съм сигурна, че има смисъл да се запознаем.
Живеем не много близо един от друг, а ми се струва напълно безсмислено.
Тази виртуална химия едва ли ще продължи и на живо, съмнявам, че тръпката ще прогресира в истинско чувство.
Страшна мъка, мъка, мъка.
Кви са тия изнасилени неща? Rolling Eyes
Пишеш взаимно изключващи се неща.
Не искаш контакт, ама по твоя настояване?!
Оня ми звучи също мега зле.
Страх го е да се влюби. Кви са тия глупости.
Това или се случва, или не.

Ами от моя опит и това, на което съм става свидетел, си ги развалят, когато се влюбят истински. Е, разбира се тук идва и въпросът точно в кой момент се е развалило и дали не е много преди да се появи новия човек.
Когато вкъщи липсва тръпката, любовта, секса, а човек иска и има нужда от това, търси навън.
Повечето няма да си развалят рахата, разбираемо.
Не всеки е склонен да е втора цигулка, особено ако прелюбодейците се влюбят.
Вече е толкова шарено, че ум да ти зайде от многоъгълници и петоъгълници.
Въпреки това, яко има напрежение, стрес, въобще кофти живот в двойката, разделяне, разтрогване, или там каквото, и всеки да си хваща, търси щастието.

# 434
  • София

Въпреки това, яко има напрежение, стрес, въобще кофти живот в двойката, разделяне, разтрогване, или там каквото, и всеки да си хваща, търси щастието.
И аз не мисля, че семействата се развалят, заради друг. Заради хората в семейството е или заради отношенията им. Кофти отношения, несходство в характерите и нищо не може да се направи. Понякога е по-добре човек да прогледне, че всичко е свършило преди да оплете в геометрични фигури, по-леко е, макар това винаги да е като една смърт.

Общи условия

Активация на акаунт