Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас - Тема 2

• 6 115
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте! Може ли да препоръчате учител по математика от школата Регалия?

# 31
За кв. "Лозенец" и центъра в София препоръчвам учебен център "Подточка А" срещу УАСГ. И двете преподавателки по БЕЛ са много добри.

# 32
За кв. "Лозенец" и центъра в София препоръчвам учебен център "Подточка А" срещу УАСГ. И двете преподавателки по БЕЛ са много добри.
Работят ли индивидуално?

# 33
Работят ли индивидуално?
да, мисля, че работят, но им звъннете все пак. За групи със сигурност знам, че имат.

# 34
Здравейте, моля за обратна връзка относно Пламен Румпалов и подготовката му по математика? Имате ли впечатления?

Имам отлични лични впечатления. И като преподавател и като човек. Синът ми влезе в ТУЕС тази година. Освен това му беше изключително приятно да ходи при него.

# 35
  • София
Здравейте, незнам дали е правилната тема - интересувам се от интензивен курс за НВО след 7 клас по БЕЛ -имам предвид кратък курс само през пролетната ваканция. Ако имате препоръки за Младост в София ще бъде идеално Simple Smile

# 36
  • София
Вижте школа Ния - Младост 1. Тази година провеждаха интензивни курсове през пролетната ваканция. А през юни имаха 3 дневен интензивен курс само  за 2-ри модул (преразказ по БЕЛ и текстови задачи по МАТ).

# 37
  • София
Здравейте, Бихте ли препоръчали преподавател за подготовка за изпита в Американския колеж и НВО? Какви уроци и сборници ползвахте или ползвате  за подготовка?

# 38
Мисля, че школа Вярабел в Младост 4 подготвят за Американския колеж. Виж, защото може информацията да ми е стара.

# 39
Здравейте, моята щерка тепърва реши, че иска да кандидатства тази година с рисуване и сега спешно търсим учител, който да я подготви за някоя от художествените гимназии. Много е притеснителна и предпочита индивидуално или в много малки групи, някъде в Лозенец или София-център, можете ли да ми препоръчате някой?

# 40
Здравейте, някой може ли да препоръча щкола или още по-добре учител за индивидуална подготовка за НВО БЕЛ 7 клас в райони Слатина, Редута, Гео Милев, Яворов и в близост?

# 41
  • София
Здравейте, някой може ли да препоръча щкола или още по-добре учител за индивидуална подготовка за НВО БЕЛ 7 клас в райони Слатина, Редута, Гео Милев, Яворов и в близост?
В Редута е Учебен център "Маре". Но за тази учебна година едва ли има свободни места.

Общи условия

Активация на акаунт