Паническо разстройство - 64

• 24 754
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!Бях на вторичен преглед при психиатъра преди 2 дни.Споделих му,че имам мисли за самоубийство и ми промени лечението на 1 т. есобел и 1/2 т. абизол сутрин и на обяд.Каза,че ако и от това лечение не се повлияя ще трябва да постъпя в болница,за да ме наблюдават да не направя суициден опит.Каза,че психотерапията не е подходяща при моя случай.Чудя се защо трябва да постъпвам в болница след като лечението с лекарства ще е същото като вкъщи.И щом не ми действат медикаментите как изобщо ще се възстановя дори и да постъпя в болница?!Много съм уплашена.

# 61
Не се плаши.
В болницата ще си под наблюдение и тъкмо, ако лечението е неточно ще може да се коригира в движение.
Пожелавам ти да не се налага, но ако се наложи не отказвай, а се погрижи за себе си.
За психотерапията може би психиатъра е имал предвид, че си в остра фаза и в момента само тя не е подходяща, а си трябва и лекарства.
Аз съм ходила на преглед в болницата в София, Свети Наум и те уверявам, че е нормална болница.
Сега си следвай лечението и дръж връзка с лекаря. Успех и не забравяй да се разхождаш, времето се стопли и е чудесно.

# 62
Що за въпрос? Той ви е отговорил, вие пак не разбирате. Именно, за да не направите опит за самоубийство. Също така там наблюдават, и променят, ако се налага лечението.
Няколко пъти го писах, пак ще го напиша - няма нищо страшно в психиатриите.
Ако аз не бях постъпила в такава, щях да съм размазана на някой паваж сто процента.

# 63
Що за въпрос? Той ви е отговорил, вие пак не разбирате. Именно, за да не направите опит за самоубийство. Също така там наблюдават, и променят, ако се налага лечението.
Няколко пъти го писах, пак ще го напиша - няма нищо страшно в психиатриите.
Ако аз не бях постъпила в такава, щях да съм размазана на някой паваж сто процента.
И вкъщи има кой да ме наблюдава,за да не направя опит за самоубийство.Въпросът е след като лечението с лекарства не ми действа какво още може да се направи,за да спрат тези мисли.В психиатрията ще ми дават същите лекарства,които приемам вкъщи.А и там ще съм за известен период от време.

# 64
Там се дава лекарство в по-висока доза, в контролирана среда, за да сработи по-бързо. При мен поне беше така. И сте под постоянно наблюдение, странични ефекти, и т.н. Визитации 2 пъти в деня, отделно разговор с няколко лекаря, консултации, и всичко. Не сте ли лежала в болница по принцип, не психиатрия?

# 65
Здравейте, нормално ли е след около 2 месеца прием лекарството да спре да работи?

# 66
Woman, съжалявам да го кажа,но сама не искаш да си помогнеш. Ако съм на ръба да се разделя с живота си заради депресия и натрапливи мисли ще направя всичко възможно да се спася. Слушай си лекарите и определено има разлика от това да се лекуваш вкъщи и да си под постоянно наблюдение... В болницата в хода на събитията ще могат да коригират и сменят лекарствата докато се почувстваш по-добре,от вкъщи само стоиш,тормозиш се и лекарят чува това,което ти му казваш от разстояние..

# 67
Здравейте, нормално ли е след около 2 месеца прием лекарството да спре да работи?

По-скоро не е вашето лекарство, вероятно. Или дозата не е достатъчна за състоянието ви.

Kamille252, да, да, и пак да. Категорично сте права.

# 68

По-скоро не е вашето лекарство, вероятно. Или дозата не е достатъчна за състоянието ви.

Kamille252, да, да, и пак да. Категорично сте права.

Може би сте права сега ще увеличим дозата пък да видим Simple Smile

# 69
  • София
woman in white, отивай право във болницата, не си прави експерименти. Там ще те оправят, не е срамно, важното е ти да се излекуваш. Имай предвид, че лекарствата действат бавно, нужни са няколко месеца. Грижи се за себе си. С теб сме и чакаме добри новини!

# 70
Имате ли едно вътрешно треперене, като вътрешна вибрация в тялото? Няма външно проявление. Все едно минава слаб ток през тялото.

# 71
Периодично се пита в темата.
Да, понякога.

# 72
Изчестох доста от старите теми и се надявам да се включи Георгий, за да попитам специално за Ashwagandha KSM66. Взех си 600мг, но кога да я пия? Целта е да заменя АД, който приемам вечер (30мг Аритави). Ако пия ашвагандата сутрин, а вечер- аритави, дали ще е ок, или да ги редувам, каквато е схемата на спирането на Аритави т.е. през ден? И дали да не започна от по-ниска доза 150мг или 300мг? Ще имам възможност да попитам доктор чак след средата на февруари.

# 73
Няма да се включи. Стига сте се допитвали до хора в интернет за разни схеми с лекарства. Има лекари, забога! Просто чакайте до средата на февруари (което въобще не е толкова далеч), и тогава питайте, и спирайте лекарствата.
Вие наистина ли вярвате на човек, който е борил пр с водка, бензо, и не знам още какви щуротии?

# 74
Няма да се включи. Стига сте се допитвали до хора в интернет за разни схеми с лекарства. Има лекари, забога! Просто чакайте до средата на февруари (което въобще не е толкова далеч), и тогава питайте, и спирайте лекарствата.
Вие наистина ли вярвате на човек, който е борил пр с водка?
Не виждам причина за назидателния Ви тон. Интересно е, че може и да не вярвам, но от мненията, които съм прочела от него и после съм попитала доктора, се оказва, че въпросният съфорумец е прав в голяма част от случаите. Не говоря за водка и т.н., а за АД, комбинации и добавки. Ще попитам и доктора, интересно, ако докторът каже, че съветите са правилни, пак ли ще се реагира така?
Надявам се човекът да се включи и да отговори конкретно за Ashwagandha KSM66. За водка не питам, негова си работа.

Общи условия

Активация на акаунт