Паническо разстройство - 64

• 24 346
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Точно така!
Мъчих се да се справя 3 месеца и накрая разбрах, че няма да мога сама. Точката на пречупване при мен беше безсънието. Сега съжалявам, че можех по- рано да започна лечение.

# 691
Първият път не са ах цяла седмица.

# 692
И аз се мъчих месеци наред с неолексан,стрезам,симпатил,капки бах,валидол,мента глог валериан,алора,витамини,минерали...еми само се закопах по надолу...много ми е интересно ,като прочета "не искам да пия антидепресанти" ...еми,че кой иска...каквито и да е хапчета...или страх ме е да ги пия да не стана по зле...еми ,ако не ги пиеш със сигурност ще станеш по зле...или не искам да ги пия,че ще надебелея...по добре дебела и жива...отколкото слаба и просто съществуваща...

# 693
Нека не критикуваме.
В крайна сметка всички сме минали през периода на отрицанието и нежеланието да пием лекарства.

# 694
аз не критикувам...аз също съм ги отричали и ме е било страх...но когато търсиш съвет и 20 човека са се опитали да помогнат ... минал си и през пси и имаш изписано лечение...но продължаваш да тъпчеш на едно място...ама защо са ми изписали толкова силни лекарства аз не съм много зле...еди кой бил по зле и пиел по леки...
Иначе не вярвам някой от всички нас ей така с радост да е започнал да ги пие

# 695
Позволено ли е да се пие чаша вино понякога? Преди си пиех редовно чаша вино след работа и сега понякога ми липсва.
Пия велаксин и 1/2 флуанксол.

# 696
По принцип не е редно, де факто нищо няма да стане. Пила съм алкохол, докато приемах ад. Само с бензодиазепини не го комбинирай НИКОГА.

# 697
По принцип не е редно, де факто нищо няма да стане. Пила съм алкохол, докато приемах ад. Само с бензодиазепини не го комбинирай НИКОГА.

Кои са тези лекарства?

# 698
Ксанакс, клонарекс, лексотан, и всичките такива.

# 699
Пия клонарекс преди сън, но през деня мога да пия алкохол - не виждам никаква забрана, не ми става лошо.

# 700
Щом казвате… по принцип имах предвид да не се пие алкохол, и после бензодиазепин, или обратното. Може би, като има интервал страничните реакции не са фрапантни. Това обаче далеч не означава, че е редно.

# 701
Щом казвате… по принцип имах предвид да не се пие алкохол, и после бензодиазепин, или обратното. Може би, като има интервал страничните реакции не са фрапантни. Това обаче далеч не означава, че е редно.
Разбира се, че не е редно, но можеш да пийнеш, когато има повод или нещо. Като при взимане на антибиотик, не може в никакъв случай.

# 702
Зависи какво означава за човека да пийнеш за повод. За мен глътка, за друг чашка.

# 703
Точно 1 път си позволих 1/4 Клонарекс сутринта, а вечерта пих около 20-30 гр. алкохол и ми стана много лошо.
Но в обратния ред може и да не е такъв ефектът.
Може да не е редно, но понякога си позволявам концентрат. Аз съм от 3 години на АД и не мога съвсем да спра да живея.

# 704
Не става въпрос да спираме да живеем, напротив. Ад се пият точно с тази идея - да живеем (в някои случаи). Става въпрос да се разграничава антидепресант от бензодиазепин. Не говорим за четвъртинка клонарекс и едно питие в интервал от 10 часа. Говорим за една таблетка бензо, и след това консумация на алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт