Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 102 860
  • 1 719
  •   2
Отговори
# 60
Много е добре като приходи като се има предвид малкия бюджет.

# 61
И аз си спомням от другата тема, че филмът спечели доста. Въпреки че в САЩ имаше бойкот и даже трендваха против Блейк (не заради Балдони, а заради това, че рекламира шампоани и поведението й е неадекватно спрямо посланието на филма).

# 62
Темата е хубава, насилие , любов, успешен край, което не е маловажно да излезеш отдъхнал, че все пак има разум . Ако  за младата  Лили поне са взели млада актриса... не съм гледала филма ,само книгата, не  е да стане класическа литература или  за награда , но е  четивна, приятна, че Достоевски беше на младини ,сега гледам по - лекото.

# 63
  • София
То това е проблемът на филма, чудиш се това насилие ли е, докато в книгата, доколкото разбрях няма никакви съмнения, че е.

# 64
  • София
It Ends with Us
бюджет: 25 млн.
световен приход: 351 млн. (148 млн. в САЩ/Канада, въпреки бойкота)

Много голям успех! Особено като за любовен филм. Много шум се вдигна и това винаги помага. А и романа е много популярен.

# 65
  • София
По принцип и насилниците не са черно-бели. Да, не трябва да се допуска, трябва да изтърпят някаков наказание и жертвата да с емахне от тях. Макар да няма оправдания, има причини. И те самите много често не могат да с еконтролират, поне в първите случаи изпитват вина.
Вероятно са искали д апокажат многопластов герой, не просто насилник...а да има чувства, да си личи, че я обича, но по токсичен начин и трудно се контролира. А много хора са свикнали, като някой е лош, просто си е лош. Не искат да виждат, че някой го обича този лош или, че той има чувства.

В Инстаграм гледах преди малко публикация на Блейк-фен профил, със скрийншот на обвинението и за родилните сцени. Натиснали я да има по-разголени кадри, Балдони казал, че жените раждали голи, не с тази нощница. Тя с епочувствала насилена.
Ае с нощница си раждаме жените, но не сме покрити прилежно през цялото време. А и смятам, че актрисите трябва да с аподготвени, че ще се изискват някакви неща от тях, не винаги комфортни. И този въпрос трябва да се урежда подробно още при сключване на договор и преговори. Какво точно са склонни д апокажат-рамене, горна част на гърди или повече

# 66
Вижте коментарите:

[https://youtube.com/shorts/eZ3mr4FWohc?si=RedXlCvshU7kdhum

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 20:55 от Alucard

# 67
  • Sofia
Защитата на Балдони е пуснала видео от снимките
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-14308745/Blake-Liv … truth-abusee.html

(статията е подробна с това какво си казват). Ако това е насилието...не знам...

# 68
  • На топло
Защитата на Балдони е пуснала видео от снимките
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-14308745/Blake-Liv … truth-abusee.html

(статията е подробна с това какво си казват). Ако това е насилието...не знам...
Разбирам, че трябва да флиртуват, но сякаш яко си флиртуват на друго ниво Joy
Насилие ли....?
На дамата и е кеф, по сценарий Joy

# 69
Коментарите за теглото й са забавни - доста хора предполагат, че тежи повече от него Simple Smile
Очевидно не е дебела, но е висока и едра.

# 70
  • Разпиляна във въображението
Ами изглеждаше мощна на стълбите. Помислих си, че може да го нокаутира направо героя във филма. Винаги ми е приличала на жена, която знае как да се отстоява, как да не се дава и т.н.

# 71
И аз идвам да споделя горното видео 😁:

# 72
Чак сега се разтърсих - Балдони е съпругът-насилник.  Не му личат годините, десетина над  героя  му, няма и млада версия, за разлика от Лайвли.  Личи си възрастта и,  но  който не е чел книгата и  не се взира - приема.   Не вярвам да са пресъздали младите версии, Лили и Атлас  тийнове. Там е интересното Нейните родители , неговата майка основно. Насилие ,на което не можеш да отговориш , само бягаш.
 Не ги разбирам, умират да се съдят някои.

# 73
  • Sofia
Не вярвам да са пресъздали младите версии, Лили и Атлас  тийнове. Там е интересното Нейните родители , неговата майка основно. Насилие ,на което не можеш да отговориш , само бягаш.

Напротив, пресъздадени са и насилието е показано.

# 74
  • Sofia
Пак съм аз с последни новини - след като адвокатът на Балдони пусна видеото със звук за това какво си говорят, адвокатите на Блейк искат от съда ограничителна заповед, с която да се забрани на адвоката на Балдони да говори и пуска информация в пресата. Според тях, така щяло да се въздейства на потенциални заседатели по делото.

Но пък те изпуснаха информация към New Your Times с всички оплаквания на Блейк и Балдони твърди, че трябва да има право публично да се защити, понеже е загубил репутация и работа.

Общи условия

Активация на акаунт