Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 102 956
  • 1 721
  •   2
Отговори
# 75
Много добре се онагледява познатата ни приказка: Който копае гроб другиму, сам пада в него. Блейк дълбае все повече дъното и поне в синхрон със заглавието на филма, ще подпише края не само на кариерата, но и на брака си.

Нито ще успее да подчини, нито да смълчи Балдони. Направо му изписа веждите. Свършено е и с нея, и с Раян Рейнолдс.

От материала, пуснат от адвоката на Балдони, се вижда едно: сконфузна сцена, обречена да изглежда романтично. Лайвли се държи като срамежлива ученичка. Липсва актьорската способност да остане в образа, което в крайна сметка прави сцената неудобна и за двамата. Балдони е в роля, а тя е в изблик на логорея, защото явно професионализъм при нея липсва.

# 76
  • София
Чудя се дали не е изпитвала някакво физическо привличане към него, от там и неудобство от някои сцени. На мен ми се е случвало някой д ами се натрапи, но е имало случаи и да съм привлечена от някой и като с еприближим или се налага някаква близост, да се панирам и да изпитам силно неудобство, точно защото усещам привличане и се чудя дали той няма да го усети. Разбира се, догадки са това на база мой опит.
Последните дни яко се засили хейта срещу Блейк, чак почва да ми дожалява Laughing
В онази сцени, в която е родила и говори с героя на Балдони как иска развод, всъщност ми е много красива...а виждам коментари колко е дърта, как не става за актриса, за тази героиня. Аз не съм чела книгата и вероятно за читателите и хич не пасва, но на мен точно в тази сцена ми е красива.
Не, че ме кара да съм на нейна страна Sweat Smile Не мога да ги трая вече и нея, и мъжа и...а Тейлър Суифт от отдавна ми е в черния списък.

# 77
Балдони, ако не бяха тези двамата да го съдят едва ли щеше да се чуе за него. Напълно бездарен и като актьор, като режисьор, а и на външност.
Нека изчакаме наистина делото. Поредната лесна дъвка за анонимните рицари на социалките.
Намирам коментарите за уоук, снежинки и пр.неприемливи. Кенсъл културата отдавна не е на мода. Вярно, че сме с години назад в България, ама хайде няма нужда.

Аз лично очаквам Блейк да победи, а Джъстин да плаща години наред. Мулти милиардера скоро ще го изостави- твърде много лоша реклама, пък и стана ясно че има скелети в гардероба. Той кой ли няма, с толкова пари и в тази машина.

Няма тук невинни. Книга с послание, кухо и бездарно изпълнение. Нито тази роля е за Блейк, нито беше нужно точно този галфон да е режисьор. Нейсе.

# 78
  • София
Гледала съм ги и двамата в различни продукции. Определено Балдони има малко повече дарба от нея да играе. За външност са несравними, но ако той е дърво, тя е направо дъска.
Хейтът по нея е доста голям, който и д апобеди, тя вече няма да е любимка на почти никой.

# 79
  • Sofia
Мда, аз също мисля, че тя се самопрецака, освен ако не държи някакви много сериозни доказателства, които още не сме видели.
Доста изявени youtube анализатори са я направили на пух и прах след видеото и последните действия. Коментарите по медиите са красноречиви.

Все пак, очаквам делото, за да си създам сериозно мнение. Но със сигурност вече доста хора са намесени. Милиардерът на Джъстин е една страна и сигурно не му е приятно, но на Сони със сигурност не им е приятно също, че са намесени в скандала и ще бъдат забъркани в делото. Що за идиотщина да се прави сатира в Deadpool със ситуацията?? Няма да са очаровани, че Раян ги е намесил в това.

Като цяло, голяма каша! Само не съм съгласна, че Джъстин е слаб актьор и не е хубав Simple Smile Гледах филма и през цялото време мислех колко е убедителен като насилник и същевременно завладяващ, като външност. Абсолютно бих си го представила като мечта за много жени. Блейк е слаба актриса и бледнее с играта си до него. То се вижда и от видеото - той играе роля на убедително влюбен, тя не може да влезе в своята.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 21:04 от NBM

# 80
  • София
Е, тя би казала, че е била притеснена от него, затова не се е раздала като актриса Laughing
Не е мой тип Балдони, прилича ми на онзи актьор във филма 365...така ли беше? Не съм го гледала и не съм чела и книгите, само съм мяркала някакви сцени и ми е доста неприятен.

# 81
Въобще не съм гледала филма и нямам намерение, но съм виждала Джъстин Балдони и за мен той изглежда много по-добре от Райън Рейнолдс. Райън е малко като картоф в лицето, сигурно затова повече ми харесва с маската на Дедпул.

# 82
  • София
Чак пък край на кариерата за Лайвли и Рейнолдс...
Блейк не е права, но и Балдони не е цвете.

# 83
На мен филмът ми допадна именно заради играта на Балдони и Брандън Скленар. Бях много изненадана, когато разбрах, че Балдони е режисьор на филма. Има силна харизма, която е и доста въздействаща. Още покрай премиерата на филма имаше негативизъм, извиращ от Лайвли.
Явно не е разбрала дори в какъв проект е участвала. Нито като идея, нито послание. Използвала е филма да рекламира измислените си продукти за коса - учудващо предвид факта, че тя има доста невзрачна коса. Това, с което е на главата са екстеншъни и стилизирани прически.
Самата тя е и сред продуцентите на филма - още по-нелепо.
Няма как да четеш/приемеш сценарий, в който ясно се описват интимни сцени, да вземеш милиони, участвайки, а после да се сетиш, че не ти било комфортно да се целуваш пред камера. Това правят актьорите. Ако не си ок с един сценарий, не участваш в продукцията.

Още повече - стана ясно, че за всички по-интимни сцени, е имала дубльорка. Реално, тя един танц не е могла да изтанцува с Балдони. Пълна пародия на актриса.

За нея цялото нещо е да се изяви ала Кари Брадшоу и да показва модерни аутфити. Объркала се е, че е в Сексът и градът.
Повечето тоалети във филма стоят абсурдно и някак този арт и секси стил, който се е мъчила да наподоби - не се е получил.
Нито изглежда свежа, нито млада. Напротив, дава вид на тромава и едра. Особено до двамата си екранни партньори.
Между другото, Брандън Скленар е изтрил съобщението, с което бе обявил подкрепата си. А авторката на книгата (също върл почитател на Лайвли) направо си е изтрила инстаграм акаунта.
Разграничават се ясно. Така и трябва.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 15:15 от Аня

# 84
  • Berlin
Доколкото разбрах, точно авторката е настоявала ролята да се играе от Блейк. Така че това разграничаване малко нищо не значи, сигурно я помилат на ЛС и затова няма акаунт.

# 85
Да, коментираше се в Ю туб, че си е изтрила акаунта, заради лоша реакция на феновете.

# 86
  • София
Доколкото разбрах, точно авторката е настоявала ролята да се играе от Блейк. Така че това разграничаване малко нищо не значи, сигурно я помилат на ЛС и затова няма акаунт.

Да, Хувър е настоявала за Лайвли с аргумента, че си е представяла точно нея в ролята. Освен това споделяше снимки с Блейк от премиерата с разни хвалебствия колко честна, талантлива и прочее била актрисата. И това си съществува из интернет, дори и Хувър да си изтрие акаунтите во веки веков.

П.П.: Почти всички известни имена използват дубльори за голите сцени.

# 87
И аз се нареждам сред категорично несъгласните с това!
Балдони, ако не бяха тези двамата да го съдят едва ли щеше да се чуе за него. Напълно бездарен и като актьор, като режисьор, а и на външност.

# 88
  • София
Лайвли за мен е особа, набедена както за талантлива актриса, така и за красавица. Като прибавя и това, че е нагла, арогантна, надменна, и се държи високомерно и с насмешка с хората, които смята за по-нисши от нея, картинката е плачевна. Към това няма как да прибавя и онзи льольо - съпругът й, те са си дупе и гащи в простотиите. След грандиозната й изцепка, под формата на подигравка с Катрин, съвсем не мога да я трая. Уж после се опита да замете оаканото, не не успя. Изобщо не ме е жал, че се компрометира така жестоко. Те така или иначе имат толкова доходи от други места, които не са свързани с актьорстването, че няма да седна да ги мисля как ще свързват двата края с 4 деца.

# 89
Факт е, че същата преди години, докато безброй жени осъждат Харви Уайнстийн, защити продуцента, който беше обвинен в сексуален тормоз и/или злоупотреба от повече от 80 жени.

Между другото, Балдони днес е рожденик.

Общи условия

Активация на акаунт