Перилни препарати и омекотители - 77

• 44 181
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Бихте ли.ми препоръчали.хубав омекотител за чувствителна кожа? Омръзна ми вече миризмата му  на  омекотител Bingo soft Sensitive.
Леля.ми.спомена за някакви капсули.омекотител и имали чуден аромат. Но така не ми каза.тяхната марка. От Кауфланд са купени.

# 16
  • оттам, откъдето започва България
Да, с ароматите е така, омръзват и е хубаво да се сменя.
Аз също много си харесвам омекотител Бинго софт сензитив, но сега съм с Коколино:  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/coccolino-omekotitel-za-pr … tml    
Ароматът е много деликатен.

# 17
Да, с ароматите е така, омръзват и е хубаво да се сменя.
Аз също много си харесвам омекотител Бинго софт сензитив, но сега съм с Коколино:  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/coccolino-omekotitel-za-pr … tml    
Ароматът е много деликатен.
Благодаря. Ще опитам. Имам още една бутилка от Bingo soft sensitive.

# 18
  • Бургас
Майстора ми се отчете днес. Ще си използвам пералнята, докато работи, но центрофугата ще е на 400 или 600 оборота.
А, кога ще съхнат тези дрехи, бе майсторе....?

Тази кутийка Ариел за петна я виждам за първи път!

# 19
Днес ги гледах в ТеМакс:    https://temax.bg/pochistvaschi-preparati/perilni-pr … sp;    

# 20
Майстора ми се отчете днес. Ще си използвам пералнята, докато работи, но центрофугата ще е на 400 или 600 оборота.
А, кога ще съхнат тези дрехи, бе майсторе....?

Тази кутийка Ариел за петна я виждам за първи път!
Ужас. Моята е но 800 оборота и я пускам два пъти, за да станат по-сухи.

# 21
  • Бургас
Аз до сега я използвах на 1200 оборота, които са си по програма - 50 минутна.

# 22
Бихте ли.ми препоръчали.хубав омекотител за чувствителна кожа? Омръзна ми вече миризмата му  на  омекотител Bingo soft Sensitive.
Леля.ми.спомена за някакви капсули.омекотител и имали чуден аромат. Но така не ми каза.тяхната марка. От Кауфланд са купени.
Чувствителна кожа и омекотител за мен са несъвместими.

# 23
  • Mediterraneo
Аз пък от Формил с марсилски сапун съм изключително доволна. И от течния, и от прахообразния. Изпира всичко, мирише силно. В началото много ме смущаваше силният аромат, вече много го харесвам. Сред всички перилни, с които винаги разполагам, задължително присъства и Формил от този вид. Другите видове на марката не ми харесват.

# 24
  • София
Чувствителна кожа и омекотител за мен са несъвместими.

+1 !

# 25
  • до най-прекрасния мъж
Утре ми се очертава ходене до Метро. Трябва да купя прах за цветно и се чудя на какво да се спра. Дали има нещо, което си заслужава? Персил, Ариел? Вземах турски, но искам да тествам отново редовния внос. А доста отдавна не съм вземала, все паралелен купувах.

# 26
Ариел прах за цветно на мен ми е избелвал дрехите, та затова преминах на Персил.
Може и в мен да е проблемът, че пера дрехите на дълги програми.

# 27
За запазване на цветовете, повече влияе температурата на изпиране независимо от марката прах за цветно. Скъпи и ефтнини перилни препарати ми запазват еднакво цветовете при по-ниски температури и щадящи програми.

# 28
Имах предвид, че при пране на цветните дрехи на 40 градуса с прах Ариел избеляват, а с Персил прах нямам този проблем. Simple Smile

# 29
  • до най-прекрасния мъж
Няма как да пера на ниска Т и щадящи програми с дете на 3 и баща с не особено чиста професия. Ще ми се да изпира, то е ясно, че вече и багрилата не са това, което трябва. Но поне да са чисти, макар и поизбелели. Така или иначе, вече всичко е еднодневка.

Общи условия

Активация на акаунт