Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 653
  • 735
  •   2
Отговори
# 645
Аз след какатото, което ми хареса много , реших да изпробвам с малки парченца халва . От финната халва с ванилия. Ами за моя вкус ужасно се получи. Т.е. не го препоръчвам  Иначе с конфитюр по-бих разбъркала,, отколкото вариациите с вкус на пазара .

# 646
Купих кетчуп на Дон Домат. Е, няма такава гадория. Много разводнен и с вкус на всичко друго, но не и кетчуп. За състава да не говорим... Направо не знам как не се натрових.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 21:02 от nezabravka_7

# 647
С 13 процента домати няма как да има вкус на кетчуп,но пък в съдържанието
пише " аромат" кетчуп та дано поне мирише на такъв  Joy

# 648
Трябва да се четат етикетите и да не се подвеждаме от ниските цени.

# 649
  • София
У нас се признава за кетчуп класическия на Heinz.
Преди време имаше една марка "Колорадо". Част от сосовете ѝ бяха доста добри на вкус, но вече никъде не я предлагат.
Hellman's бях взела преди време- отврат.
А продуктите на Remia дори не са за вкусване. Не си спомням какъв сос бях взела, но отиде право в кофата.

# 650
Маска за коса Joico Hydrasplash. Изобщо не е евтина, неприятно текстура, оставя косата като метла. Директно я хвърлих.

# 651
Ютия Тефал! Такава мъка е гладенето с нея, залепва, а уж се води с керамично покритие! Persevere Бях я купила на промо от Кауфа. Днеска си скъсах нервите докато изгладя една сатенена риза. Пълна скръб е тази ютия! На Филипс поне се плъзга по дрехите. Тази не се плъзга въобще, залепва към дрехата все едно към магнит, без значение на каква температура я сложа, все едно вдигам гира с нея... Rage

# 652
Ютия Тефал! Такава мъка е гладенето с нея, залепва, а уж се води с керамично покритие! Persevere Бях я купила на промо от Кауфа. Днеска си скъсах нервите докато изгладя една сатенена риза. Пълна скръб е тази ютия! На Филипс поне се плъзга по дрехите. Тази не се плъзга въобще, залепва към дрехата все едно към магнит, без значение на каква температура я сложа, все едно вдигам гира с нея... Rage
Аз така си купих онзи ден котлон от Кауфланд. Пълен ужас ! Леща готвих два часа 🤦 ! Литър вода завира за 30 Мин 😃😃😃.

# 653
Индукционен CROWN е трябвало да си купиш, за 35 лв. Въобще и Сапир и Краун индукционни са супер от Кауфа, много издръжливи!

# 654
Индукционен CROWN е трябвало да си купиш, за 35 лв. Въобще и Сапир и Краун индукционни са супер от Кауфа, много издръжливи!
Уж ми е за временно ползване, докато ми пристигне печката и не ми се даваха повече пари... Обаче ..мъкааа ! Намразих готвенето !

# 655
Смени го за индукционен, ако още има, няма да съжалиш! Wink

# 656
+1
И аз съжалих, че не взех Филипс или каквато и да е друга. Не знам дали е същия модел, ама на всичкото отгоре, уж не трябва да капе, ама капе. 😂

# 657
  • Sofia
На залепваща ютия може да се сложи такава подложка

# 658

Направо подигравка! "Нон-стик" я водят.

# 659
Поне си я взела евтино. Имам една ютия на Ровента, почти най-скъпата от Техномаркет, която ме беше побъркала. Тече, лепне, беше ми скъсала нервите.

Общи условия

Активация на акаунт