Как да накарам взаимоотношенията ни да разцъфтят отново

• 4 257
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
  • Out of the Mix
... Авторката казва че било абсурд да се говори за това, как той се чувства. Напълно рабзираемо е, повечето мъже още от малки разбират, че не трябва да споделят чувствата си, защото рано или късно биват наказвани за това поведение. Това е начина по който функционира света.
Така, конструираме примера:

"Аз искам да ми кажеш как се чувстваш и аз няма да те накажа за което, но ще се опитам да те разбера и да ти помогна"

Сега, това последно си е висш пилотаж в междуличностните отношения и едва ли авторката ще може да изпълни втората част, но знае ли човек ?
Т.е. с жената до нас да не си говорим, да не споделяме как се чувстваме, да не се знае защо сме тъжни, какво ни мъчи, какво обичаме, какви са любимите ни неща, да не споделям чувства, вътрешни пориви, нагласи, желания, представи, мечти за заедност, ерго да си кимаме, като роботи, приел-предал и да се разбираме с мимики, жестове и телепатия? Rolling Eyes

Ставаме изцяло AI и 3D Universe. Mr. Green

В такъв случай при мен е висш пилотаж всичко. Relieved

Всичко се споделя и коментира, задължително е да сте открити, честни, искрени и да държите един на друг, "четенето" идва с времето, като ако си от "висшия пилотаж", може да предугаждаш някои емоции, и да действаш проактивно.
Hands V

# 46
Авторке,

сега е моментът да му кажеш класическата фраза "Заслужаваш нещо по-добро от мен" и да си тръгнеш. След месец-два ще се чувстваш възкресена, повярвай ми.

И този мъж не те обича. Не знам дали те е обичал в началото, но сега няма нищо. Той едва те понася. Защо продължаваш да стоиш и да се мъчите взаимно? Не разбирам.

# 47
Или можеш да му кажеш "мило, проблемът не е в мен, а в теб, такова де, как беше изразът"...

# 48
  • Out of the Mix
2-3 г. е точно периодът, в който са се опознали, и поне би трябвало.
Имало е спречквания, сърдения, преодолявания, сдобрявания, хубави моменти, напасване.
Ако в началото сте ок, вие продължавате, никога не се знае какво може да "изкочи", да се случи, дори да "декларирате" постоянно с действия и всичко да е по мед и масло.
При зрели, осъзнати отношения и хора, наистина е възможо изразът "заслужаваш повече, аз не мога да ти го дам", да е релевантен, защото връзката е палитра от емоции, действия, осъзнавания, дори катарзис, компримиси. Simple Smile
А двама души не се ли мачват, постоянно напрежение и неудовлетореност ли има, прекратяват, няма смисъл от "мъчения".

# 49
  • София
Напоследък съм като премазана, никаква енергия и желание за каквото и да било. Изтощена.

Ще съм кратка - куфарчето и по пътя си продължавайте.
И за да не се чувствате 'насред нищото' - и аз на 29 прекратих 9год връзка и върнах пръстен. Ако вие не се чувствате ОК, представете си след 5 години как ще сте.

Тук сте се изчерпали. Давайте напред.

# 50
  • Най-красивата страна
Избързала си .За два месеца не можеш да опознаеш човек.През първите месеци се е старал,за да хлътнеш.
Едно е да сте гаджета,друго е да живеете заедно.
Ти си заживяла с човек,когото не познаваш и с течение на времето си видяла какво представлява.

Той  вдигал скандали.Изисква от теб,държи ти сметка.
А ти?
Имала ли си някакви изисквания към него?Той има ли някакви задължения вкъщи?
Позволила си да се държи с теб като с прислужница.

Казваш,че той никога не прави първата крачка-да се извини за грубото си държание и да се сдобрите.А ти отиваш при него и се подмазваш.
С това си поведение си му показала че може да продължава да те унижава.
Защо?На първо място ти трябва да уважаваш себе си и да покажеш,че няма да търпиш такова поведение.

Казал ти да си тръгваш,ако не ти харесва.
Ако имаш някакво достойнство следващия път наистина си тръгни.

Вие бъдеще нямате.
Това е психически тормоз.

Всеки прави грешки,но важното е да не ги повтаря.
Приеми ситуацията като житейски опит и продължавай напред.

# 51
Вие сте млади, без деца. Би трябвало да хвърчите от щастие, да пътувате, да излизате. Не да се забива да чисти и готвиш, че и да те юрка. И с претенции.
 Представи си с едно, две деца и се връща "принца" от работа и започва да те прави на нищо. Ще има - ти какво правиш по цял ден, тука има троха, там петно, детето реве, ти си виновна, опикано и подобни. Ще има и шамари най-вероятно. Щом сега брзгрижни без деца е такъв, не знам не го виждам. Някоя друга да си троши главата. Мъж ще намериш.

# 52
  • София
Т.е. с жената до нас да не си говорим, да не споделяме как се чувстваме, да не се знае защо сме тъжни, какво ни мъчи, какво обичаме, какви са любимите ни неща, да не споделям чувства, вътрешни пориви, нагласи, желания, представи, мечти за заедност, ерго да си кимаме, като роботи, приел-предал и да се разбираме с мимики, жестове и телепатия? Rolling Eyes

Казвам, че е рисково. Представи си как ще реагира жена ти, ако се прибереш от фитнес/сауна и кажеш:
"Ей мило, тъжен съм, реве ми се .. ако знаеш какво секси пиче видях в сауната с перфектно тяло и ходи с някакъв уръфлек, направо ми се реве че не ме чака вкъщи вместо тебе!"

Много ясно, че ще си траеш.

# 53
🤣🤣
И що се мъчите тъй?

# 54
  • Out of the Mix
Луудс, абсолютни простотии пишеш.

И между другото, да, случвало се е да си коментираме другите, и заедно, като сме, и днес нещо, ако се е случило - на нея с мъж, на мен с жена. Проблем не е имало, защото отношенията са ясни. Винаги може да изпаднеш в някаква ситуация, не че ти искаш, търсиш нещо, а спрямо поведението на другите.
Вече, ако на теб ти се въртят някакви мисли за "кръшване", е отделна тема, и ако не ви вървят отношенията с "милУто".

Пишеш по някои точни неща понякога, но като цяло си трол, суховат и "академично скучен". Trollface

# 55
  • Далечният изток
Мхм, ми то обикновено това ги мъчи мъжете, че има готини жени, дето само могат да точат лиги по тях и толкова. Верно, ако тръгнат да си споделят с благоверната мъките... и отиде коня у ряката.

# 56
  • София
Revoker - за теб може да са глупости, за друг човек истина

Нали знаеш каква е разликата между бито и небито куче Grinning В някой отношия сме различни именно защото сме преживяли различни травми и лош опит в миналото си. Радвам се, че ти се натъквал само на разбиране от страна на женското съсловие и не ти минават "мисли за кръшкане", какви тормозят мен на всеки 14 минути от както станах на 14-15 годишна възраст. Завиждам ти на спокойния живот, който живееш !

# 57
  • Далечният изток
Искаш да кажеш, че имаш жена ли?!

# 58
  • София
Искаш да кажеш, че имаш жена ли?!

За лични въпроси има опцията за лично съобщение Simple Smile

# 59
  • Out of the Mix
Мерси, Луудз, то е както си го направиш, и какви избори правиш, а на моята възраст трябва да си мега осъзнат.
Е, аз съм.

Ако визираш дали сме си изневерявали, или имали драми в личен план, трети лица - никога, нито от моя страна, нито от тяхна. Уважавали сме се достатъчно, всичко е било изговаряно, кристално ясно.

В любовно-сексуален план не съм имал никога проблеми, освен няколко пъти с нетолкова сексуални жени, имащи си и други проблеми, с които въпреки моята подкрепа, не успяха да се справят, а всяко нещо има някакъв "праг на търпимост", а моят може да е много висок, ако има осъзнаване, адекватна реакция и поведение след това.

Вече с характерчетата и патиите не можеш да се "бориш".
Или се мачвате, или в противоборства 2 силни характера, много трудно, дори и по-силният да снижава, опитва да балансира, какъвто аз съм бил винаги.
Говоря за натюрел.

А теб защо да те "тормозят"?
Това може да се случи, ако нямаш доверие в жената, или ако тя с поведение те провокира, което би говорило зле за нея, не за теб.

Общи условия

Активация на акаунт