Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 90

• 27 583
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми се случи веднъж от началото на бременността. Отдадох на раздразване на пъпка при бръснене, защото изглеждаше точно така, все едно си пипнал раздразнена пъпка с хартия. После съм била на няколко преглед и всичко е било наред. Мъжът ми ми е казвал, че когато много силно си бърше дупето му се получава така.

Тази сутрин видях нещо странно на бельото си, но не съм сигурна и постоянно се проверявам. Ако се повтори веднага ще отида на лекар, но засега съм добре.

Здравейте , в 5 г.с. съм
Стори ми се на тоалетната хартия , като се забърсах , че леееко розовее но не съм сигурна, защото тоалетната ни хартия има шарки. По бельото нямам нищо
Ако има нещо би трябвало да се вижда хубаво и да не се чудя, нали така.
Втора бременност ми е, първия път не съм имала зацапвания, но сега имам едно течение , което от време на време жълтее и ме притеснява.

# 706
Здравейте, и аз съм вече мисля в 6 седмица, но пък имам много обилно течение, нещо между бяло и прозрачно е. Не е всеки ден, но вчера беше доста, може ида е нормално, но пък все се чудя с какво ли е свързано, да не би да е някой симптом за инфекция...

# 707
  • Благоевград
Здравейте, и аз съм вече мисля в 6 седмица, но пък имам много обилно течение, нещо между бяло и прозрачно е. Не е всеки ден, но вчера беше доста, може ида е нормално, но пък все се чудя с какво ли е свързано, да не би да е някой симптом за инфекция...

И аз бях така в тези седмици, мислех, че имам кандида, но микробиологията е чиста. Може би хормонално тялото реагира. Обсъди го с лекаря си.

# 708
Мерси много, ще си пусна и аз една урина и секрет, да видим, по - добре да сме на сигурната страна!:) мерси:)

# 709
И аз имах такова белезникаво, жълтеникаво течение почти през цялата бременност. Всички микробиологии бяха чисти. А пък за бялото течение доколкото знам е най-нормалното през бременността и е с тенденция да се увеличава дори.
Пуска ми АГ микробиология за всеки случай така че най-добре споделите с АГ за спокойствие

# 710
Да, много благодаря за съвета. Аз не случайно съм малко притеснена тук, защото пък с предната ми бременност имах само две чисти урини (тук в Англия изследват на няколко месеца кръв и урина и каквото покаже урината - бактерия или нещо се изписват АБ), и три уринарни инфекции, предизвикани от бактерии, които дори и не бях чувала. Та затова сега ми се иска малко по-нормално да протече и без АБ, ако може:))

# 711
Стискам палци! Hug

Да, много благодаря за съвета. Аз не случайно съм малко притеснена тук, защото пък с предната ми бременност имах само две чисти урини (тук в Англия изследват на няколко месеца кръв и урина и каквото покаже урината - бактерия или нещо се изписват АБ), и три уринарни инфекции, предизвикани от бактерии, които дори и не бях чувала. Та затова сега ми се иска малко по-нормално да протече и без АБ, ако може:))

# 712
Нормално е. Ако няма оплаквания други. Аз точно това питах АГ кое течение би описал нормално, описа точно такова - бяло, гъсто понякога, белезникаво. Щом няма сърбеж, парене, дискомфорт, неприятна миризма е ок. МБ и цитонамазка са ми супер сега. Аз по принцип и съм с по-засилен флуор, още от преди бременността. Много често си мислех, че нещо ми има, а съм здрава. Сега съм 19та седмица, сравнително намаляло е течението.

# 713

Нормално е, от повишения естроген по време на бременност е.

# 714
Може ли мнение за изследванията ми. АГ ме наплаши с думите "всичко, за което пуснахме микробиология е положително направо не знам от къде да започна да изброявам" и ми предписа 12 дни Полижинакс. Пробата е взета 4 дни след 12 дневен прием на Макмирор. Нямам никакви симптоми, нито сърбеж, нито болка, нито мирис особен, дори течението което преди имах спря след Макмирора. Предишната ми микробиология показа по думите й "само едни стрептококи агалактие но те са безобидни и няма да ги лекуваме освен с Лактажин". Цялото това поставяне на глобули, за които пише че не са подходящи за бременни и след които по думите на АГ картинката дори се е влошила ме тревожи.

# 715
И аз съм на Полижинакс за 12 дни заради  ентерококи. Търсих в предишни теми във форума и се оказа, че често го предписват лекарите. Друг е въпросът, колко е помогнал, по мненията във форума, но не е навредил.

# 716
Здравейте. Мин.седмица влагалищния секрет беше норм.флора, вс беше наред. Но от ония ден усещам един на моменти дискомфорт и на моменти сърбеж. Влагалището е спокойно(видимо) и оскъдно течение, изписаха ми Полижинакс, защото не могат да ми вземат отново МБ(през1 седмица нямало как). Четох, че много бременни са го използвали. Утре влизам в 14г.с. Какво мислите вие , не е толкова обилно течението и сърбежа, но все пак от време на време ги има, спрях и с интимния гел,защото още повече сърбеше.

# 717
Момичета, някоя с бежово/кафеникаво течение в ранна бременност , 5+3 , има ли , на която се е развила добре бременността нататък.
Голямо щастие беше,но вчера получих зацапване. Бях на преглед видя се плоден сак с правилни размери , жлъчно мехурче не беше сигурна докторката, каза, че е рано.
Много се притеснявам...
С първата бременност не съм имала такъв проблем

# 718
Момичета, някоя с бежово/кафеникаво течение в ранна бременност , 5+3 , има ли , на която се е развила добре бременността нататък.
Голямо щастие беше,но вчера получих зацапване. Бях на преглед видя се плоден сак с правилни размери , жлъчно мехурче не беше сигурна докторката, каза, че е рано.
Много се притеснявам...
С първата бременност не съм имала такъв проблем
Аз бях така, АГ ми каза лежане и но шпа 3х2 и дуфастон приемах 3х1 ... за 1 2 дни изчезна

# 719
Аз се притеснявам, че може това да се е получило от това че вдигах дъщеря ми, тя е 13 кг.
Не ми казаха да има отлепяне или нещо такова. Докторката не можа да каже от какво е това течение.

Общи условия

Активация на акаунт