Чувствам се объркана

• 8 717
  • 260
  •   1
Отговори
# 15
  • SF
Има един много тънък момент - идея си нямаш колко бързо се изтъркулват 10 години просто ей така пуф!

Arielle, има още един тънък момент. (живот е това! тънки моменти - бол!)
Тя не се омъжва не защото й е рано, а защото няма за кого. Няма връзка, а да се омъжиш за никого, няма как.
Mishinkaa, тези, омъжените, които знаят как се живее този живот и кога за кое е времето, много добре ли са уредили своя си живот? Всичко ли им е по часовник, блести, нареденко?

# 16
Mishinkaa въобще не се тревожи за хорското мнение. Важното е ти как се чувстваш и какво искаш. Учи и работи.
Аз имам две дъщери на 25 и на 27 необвързани. И двете учиха и сега работят. Както казват сега искат да градят кариера. Тяхна позната на 30 г срещна любовта и сега си имат бебе.
Не се е тревожила за хорскато мнение.
Следвай сърцето си.

# 17
Не, разбира се. Обаче на нейната възраст 3 години сама - за мен е невъзможно да си го представя. А то все по-често се случва явно.

Как ще избереш подходящ, като не се виждаш с никого? Просто не разбирам някои аспекти от живота на съвременните 25 годишни. Но пък гледам да не съм досадна поне Simple Smile

# 18
С кого да е, ако не е срещнала човек, който я привлича и да е привлечен от нея? Освен да се хване с първия срещнат само и само за да не е сама. То и някакво себеуважение е нужно все пак. Освен това някои жени нямат нужда от постоянно мъжко присъствие около себе си.

# 19
  • SF
И защо да ти е невъзможно да си го представиш? Не е от тези, които са с някого, само и само да бъдат с някого. Има си критерии, не се дава на всеки, който я загражда...
Сега ще кажете, че от много подбиране, накрая ще остане сама с котките си, но може и да не го кажете, защото така заплашително говорят само хора с определен манталитет.

# 20
Е, аз съм била различна на тази възраст. Всичките ми приятелки също не са оставали с години без гадже. Не сме оглеждали всеки за съпруг. Просто не сме стояли сами. Как да успея да си представя ситуацията на авторката?

Никой не говори да излизаш с всеки. Но от 5 все един може пък да ти хареса? За 3 години никой - все пак моето мнение е от миналия век - за мен е странно.

И мен сигурно това ме чака с децата, чета и ми е полезно Simple Smile

# 21
Това, че Вие сте живели така, не означава, че обратното е грешно. Аз пък не мога да си представя да си инвестирам времето в някакви случайници без перспектива.

И по-добре сама с котките, отколкото с някой от никъде и за никъде. Да не споменавам и какви патологии бродят наоколо.

# 22
  • SF
Не си я представяй. Достатъчно голяма си, за да знаеш, че по различен начин ще преминем през този живот.
Твоите приятелки още ли са с мъжете си, с които бяха тогава? Щото моите не са. И сега си представи да кажа: ами аз не мога да си представя, че ако сега имаш гадже, след 10 години още ще сте заедно и ще имате деца!

# 23
Чудесно - просто сме различни Simple Smile

Пак казвам, на мен ми е полезно, като чета как живеят сега 20-25 годишните, защото придобивам по-цялостна картина върху разсъжденията и очакванията им. Сама не бих могла да си го представя.

Имам няколко приятелки, и досега омъжени за гаджетата си от училище или студентство. децата им са вече на 20+.  Имам и много с втори брак. Просто нямам такива, които да са стоели сами с години на съвсем млада възраст.

# 24
Ама тя за да има дете,първо трябва иска и второ трябва да намери мъж,който да иска същото. Как в една тема се обяснява,че няма проблем на 40+ да се раждат деца,пък в други теми на 25+ вече ти е време..... И обясняваме как трябва да е самостоятелна,да има собствени пари и жилище преди да вземе някой мунчо. Е до 25г как да стане този номер? Колко от вас имаха собствени жилища и заделени пари на 25г.?

# 25
  • Somewhere beyond the moon and stars
Стереотипи са и даже не са на по-голямата част от населението, или поне не в големите градове.
Аз на 25 още не бях завършила, какво остава за семейство и деца.
Повечето жени започват да се замислят сериозно около 30-те, и пак, това са много лични решения, трябва да са добре осъзнати и с точния човек.
Живей си живота щастливо и не го съобразявай с хорското мнение, защото винаги има какво да се каже. Животът на всеки се развива с различен темп.

# 26
Аз никога не съм си представяла, че трябва да си напълно самостоятелна, за да имаш дете и семейство. Трябва да можеш да изкарваш пари, което е различно за всеки как ще го постигне.

# 27
  • София
Авторке, семейството и децата вървят с правилния човек. Трябва да искаш семейство точно с този мъж и да създадеш деца точно с този мъж. Не е въпрос на рано или късно, въпрос е на точния човек. Ако искаш семейство и деца, търси него. В момента имаш време да го търсиш спокойно. Ако под натиск се хванеш с някой неподходящ, само за да угодиш на хорското мнение, е доста вероятно да си нещастна и после ще ти е доста по-трудно да намериш щастието.

# 28
Има един много тънък момент - идея си нямаш колко бързо се изтъркулват 10 години просто ей така пуф!

Arielle, има още един тънък момент. (живот е това! тънки моменти - бол!)
Тя не се омъжва не защото й е рано, а защото няма за кого. Няма връзка, а да се омъжиш за никого, няма как.
Mishinkaa, тези, омъжените, които знаят как се живее този живот и кога за кое е времето, много добре ли са уредили своя си живот? Всичко ли им е по часовник, блести, нареденко?

Ако и аз не бях слушала такива простотии, как за всичко имало време вероятно живота ми щеше да се стече по друг начин да.
Изведнъж обаче като чуках 30 и все още бях сама ( две годишен период) всички край мен полудяха да ми говорят за мъже и бебета. Е как да стане това "промиване на мозъка" като само допреди няколко години си "имала време"?

# 29
Съвсем нормално ми изглежда на мен и да не живее с някой на 20-25, нали това имате предвид, че е беа мъж. Това е време за студентство, компании, излизания, а не да седне в къщи. И за мъжете, с които излиза като са на тая възраст им е рано.

Общи условия

Активация на акаунт