Магията на изтока - тема 75

• 23 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Chotto matte kudasai!

Прескачанията ги прави биби-то (защото не я интересува нищо свързано с И Джонг Сок), аз казах, че чета с почивки и това, което не ме интересува го минавам по диагонал, признавам.
Касиерката на банкера, която се е правила на адвокатка до въпросния Сок, също вече я прескачам. Не знам защо, но след сериала в банката, я намразих. Не мога да ѝ простя колко долно постъпи с Ю Йон Сок, когато го накара да си мисли, че е спала с най-добрия му приятел. Той страдаше.

Още много вода ще изтече, докато разберем цялата истина/ мистерия около Нерура. Изминаха пет епизода, остават още пет. Развръзката предстои.

Ето ти Рьо Нарита, да му се порадваш, че и без това не си го гледала отдавна, а и не следиш Hatsukoi DOGs.
Той се прави там на ветеринар, обяснявах преди месец и половина, когато изгледах началото.
Биби-то следи Hatsukoi DOGs и нека тя да ти разкаже за ветеринар Нарита и корейския му партньор. То да вземат те да си станат любовници и главната да я захвърлят на някой остров. Ще вдигнат и рейтинга на продукцията.

# 661
Tempest

Всички чакат да видят какво са направили едни от най-красивите лица в корейската филмова индустрия и любимци на голяма част от публиката -  Чон Джи Хьон и Канг Донг Уон.

# 662

Бел и bb6 гледат DOPE , гледам че "мърда" на моя ресурс но ....не съм в такова настроение.
Скрит текст:

Оххх, забравила съм/не съм отчела "японския закон за сричките". Знам че нямат Л, то всеки път се сещам за Лаура Леписто на японска ледена гала преди много вече години, но не се усетих за сричките и се чудех защо поне не е Нерра ooooh! . Ясно.
Ахха , склад на таткото значи, то и такъв вид има от кадрите дето даваха, с дървено стълбище, горя явно повече и достатъчно светлина за художника. Последния го описаха като художник по учебник направо, чак ме Mr. Green

Хм, е какво мистериозно може да има в полицай. Без да ми се обиждат реалните но те са чиста проза.
Аз го започнах само заради участието на Арата, както може да се досетиш, а пък то взе, че наистина ми хареса. Някой ден, когато ти се гледа нещо подобно, може да му обърнеш внимание. Има елемент на Ф, но се преглъща според мен.

# 663
Е, тя си е грозница, но с пластичните операции и силния грим е намерила мекото на хляба в бизнеса.
Каква красавица?! Виждала съм ѝ снимки в началото - направо си плаши. Носът ѝ (тип човка) е известен в бизнеса. Него не го е пипала, защото е била вече популярна и отказала да го променя. Но клепачи, скули, какво ли не е кълцала, стъргала и рязала.
То така с пари и пластични операции всеки става красив.

Те затова са изтрещели масово в Корея - възхищават се на нереални образи/ хора.

За Канг Донг Уон - същият си е, с грим му докарват и лустро (камерата с филтри допълнително), но на мен не ми е приятен, еле пък и красив.

# 664
  • вятърничава
Много ми прилича на The Plot (2024)

Рьо Нарита рекламира Samsung Joy Нали прибра корейския чингу чеболски внук в дома си. До там съм стигнала със следенето на Hatsukoi DOGs  и заседнах. Рьо Нарита е симпатичен ветеринар, малко отвеян и повече се интересува от пациентите си,отколкото от жените и любовта. Чингуто подозира,че имат чоссаран с адвокатката, но май и той хлътна по нея.

DOPE не знам с какво ще ни занимават още 4 епизода, тя историята май се разплита.
Арата беше в умопомрачителен в този костюм едва го познах.
Томоя Накамура е много мил и сладък съпруг.

# 665
Скрит текст:
Много ми прилича на The Plot (2024)

Рьо Нарита рекламира Samsung Joy Нали прибра корейския чингу чеболски внук в дома си. До там съм стигнала със следенето на Hatsukoi DOGs  и заседнах. Рьо Нарита е симпатичен ветеринар, малко отвеян и повече се интересува от пациентите си,отколкото от жените и любовта. Чингуто подозира,че имат чоссаран с адвокатката, но май и той хлътна по нея.

Арата беше в умопомрачителен в този костюм едва го познах.
Томоя Накамура е много мил и сладък съпруг.
+1

Аз мисля, че има още какво да се покаже до края. Не очаквам пълнеж. Трябва да се разкрие истината за убийството, разбира се, а там не се знае какво ще се окаже всъщност. Може да е различно от очевидното. Също така историята на семейство Сайки и защо толкова хора проявяват интерес към тях.
А, да, забравих Изуми. С героя на Арата уж са партньори, но като че ли беше загатнато някакво разминаване между тях в последния епизод. Не знам дали накрая тя няма да го подхлъзне.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 15:56 от bell_87

# 666
Zenzen, watashi no taipu arimasen/ Никак не е мой тип.
Айде сега, не е твой тип!
Шун е бомба. Датата е 16 октомври.

# 667
Шун, Джин... преди това Чу Джи Хун, Чо Ин Сонг, Чи Джин Хи, И Джун Ги, Пак Ши Ху, Со Джи Соп, И Бьонг Хон, Ко Су, Чонг У Сонг, Ю Йон Сок, Канг Донг Уон, Дже, Шики, Суки.... върви и на Хан Хьо Джу smile3502.

# 668
Как се мазнеше на Ин Сонг във втори и трети сезон на Unexpected Business.... "Оппа, оппа, оппааааа", но той добре я поставяше на място и я бъзикаше. Доста писах тогава за нея тук.
Стар играч е Ин Сонг, на него такива евтини номера не му минават.

Френско-белгийският оригинален филм от 2010 г. Romantics Anonymous, по който е японско-корейски римейк, не ме впечатли кой знае колко. Типичен европейски филм, който изгледах онзи ден.
Там главния герой е възрастен, над 50 години и не беше особено симпатичен/харизматичен. В японския вариант няма да имаме такъв проблем.
Шун в романтична светлина. Това е ново и за мен. Чак толкова никога не е бил, никъде.
В европейския филм героят имаше проблем с близостта, интимността и тя с нейните страхове и социално разстройство. На финал тръгнаха заедно - тя в булчинската си рокля, той в костюм, но ще ги видим японеца и корейката какви ще ги свършат.
Е, поне има много шоколад и в японския ще има, че при тези цени сега на какаото и шоколадите станаха скъпо удоволствие.

# 669
Скрит текст:
DOPE 6. Много е увлекателен за мен, постоянно те кара да се съмняваш в този или онзи, има обрати и е от типа сериали, при които нямаш търпение да разбереш какво следва. Томоя Накамура е впечатляващ. Не съм му обръщала чак такова внимание досега, не съм го и гледала много в интерес на истината, но тук определено ме спечели като актьор.
Образът на Арата е много любопитен, непрекъснато поражда въпроси. Съюзник ли е, враг ли, какво всъщност цели.
Самоцитирам се, за да споделя едно предположение. Замислих се, че е възможно да използва Джинай, за да разчиства свои врагове и конкуренти чрез него. Ще видим дали съм права. Любопитно ми е в какъв образ е влязъл този път Арата. Дали ще се окаже чисто отрицателна роля, или ще има някакви нюанси.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 21:50 от bell_87

# 670
Рьо Нарита ще е братовчед на Шун в Romantics Anonymous. Какви братовчеди, какви левенти.
Ще има за какво да се гледа този сериал - Шун, Джин, Рьо. Няма да съм капо.

Хайде на рикшата в Киото

# 671
Ако не друго, поне ще плакнем очите Blush. Пък и шоколад ще има Animal Pig.

# 672
Започнах да гледам My Lovely Journey. Сещаш се поради коя причина.
4 излъчени епизода от 10, ще вляза в крачка с излъчените, но ще прекъсна довечера, за да гледам Уулвс и Ман Сити.
Притеснява ме единствено, че има и втори сезон, който ще бъде излъчен догодина, но заради причината ще рискувам.

Гледах архитект Ча Чи Су епизод 3 пряко. Ще го женим. Стана интересно.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 16:27 от rossonera

# 673
  • MJF
Оххх, не. Насълзиха ми се очите чак от смях. Гледам спорт. Записи на Светоното първенство Сингапур 2025 за водните спотове- скокове във вода. Гледам Team event
Дойде ред на южнокорейския отбор и запецна старта. Първо един от обслужващия технически персонал със списъците се зачуди по тях, после и втори се включи , общо гледат по списъците на хартия пред тях и се пулят. Аз взех нещо леко да се припознавам като се сетих , че точно южнокорейския отбор с имената си е на ред. Двамата коментатори в ефир също не знаят какво става. А аз гледам че разгеле един от недоумяващите какво чете, отиде при южнокоейския отбор и от жестовете и мимиките им съм убедена че настана срив заради имена и ред. Въпреки че сега проверих конкретно имената на четиримата спортисти и даже няма дублираща се фамилия. Ама така е то на такъв измислен формат. Но това е друга тема.

# 674
My Lovely Journey и аз го загледах поради същата причина Wink. Става за сега. То си е май повече реклама на корейската природа. Поне на хубави места ни водят да поразгледаме.

Скрит текст:
Букнах екскурзия в ЮК за края на март догодина. С една приятелка ще сме по женски. Ако всичко е наред и върви по план, ще се насладим на цъфтящите вишни.

И Love Take Two погледнах. Въпреки, че започнаха ударно с мозъчен тумор и то на млад човек, поне не са забили в трагедията, а наблягат на взаимоотношенията и го дават някак си по-позитивно. Двете мами са готини, а сега се появи и бабата. Да видим накъде ще избие всичко.

Ча Чи Су го видях само в първи епизод. За повече не остана време.

Общи условия

Активация на акаунт