Всичко за дамските чанти – 4

• 66 463
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
etomira Най-лесно ще прецениш на място в бутика на YSL като премериш чантата - или ще си уау или ще си пас. Иначе и аз повече клоня към това да не се купуват заместители, а едно нещо, което много искаш и ти харесва. Но го има и моментът с т.нар. buyer’s remorse, въпреки че в най-лошия случай ще я купиш и ще я върнеш на следващия ден, ако размислиш. Приятна почивка и да се похвалиш после 🙂

# 691
New York в Sage ми харесва. Комбинативен цвят е, ще пасне на летния ми гардероб, а и на по-есенен.
Малко се покрива с една маслинена която нося само лятото, но английската е красива и функционална.
Най-много ми харесва в тази комбинация, със светлите шевове

Ето Кейт със Strathberry

Аз искам този им модел, в момента в който пуснаха чантата си я сложих в Уиш листа, искам малката, моделът е 180 см висока

Етомира, успех с избора!
Която ти е на сърце 🙂

# 692
  • София
Този кафяв цвят е толкова красив и богат... много, много ми харесва.

Аз имам време да помисля. А така искам и двете.

# 693
Да, точно - красив и богат цвят и модела изглежда много добре.

Двете чанти са многи близки като форма и функция и би могла да вземеш черна ИСЛ плюс в цвят на Стратбъри - първата ще ти е подарък, втората самоподарък Kissing Heart

# 694

Вие какво бихте направили на мое място?

Много е хубава YSL чантата, но аз поне винаги ще си купя нещо по джоба си. Най-елегантното нещо е да изглеждаш и да се чувстваш така, че чантата служи на теб, а не ти да служиш на чантата. Освен това след няколко носения ентусиазмът намалява, излизат нови, много по-красиви модели и най-вече всяка чанта, всяка се скапва в даден момент, дори и най-скъпата.
Аз имах подобна дилема с една Джаки на Гучи, но съм убедена че ще намеря точния заместител.
Ето тази е моята изкусителка

Успех каквото и да решите и много радост да донесе!

Да кажа и още нещо. Тази чанта на DeMellier, модел Ню Йорк вече е толкова популярна, че има риск като отидете някъде с нея да има поне още две жени със същата. Мисля, че достигна пик този модел и вече не изглежда толкова готино да си с тази чанта. Само моето мнение е това, не ангажирам никой с него.

# 695
Изпуснала съм страхотни чанти, раздвижване на темата и разкошотии! Etomira, имаш чудесен избор за правене, аз бих избрала просто тази, която ще ми развълнува сърцето повече.
Лудата ви съфорумка в събота получи мейл за лотарията на Ермес в Париж, вчера литна до там в 6.30 и се върна късно през нощта. Нямаше квотна чанта този път, но взех този бонбон да не съм капо. Много е красива и ако не бях купила вече розово Андиамо, щях да я задържа.

Форумът убива цветовете, на живо е разкош.

# 696
  • Велико Търново

Да кажа и още нещо. Тази чанта на DeMellier, модел Ню Йорк вече е толкова популярна, че има риск като отидете някъде с нея да има поне още две жени със същата. Мисля, че достигна пик този модел и вече не изглежда толкова готино да си с тази чанта. Само моето мнение е това, не ангажирам никой с него.

Факт е това, обаче, освен чанта има и излъчване, та там няма копиране.

Ах, Ния, Ния!Телецо мой!Със здраве и кеф да носиш всички чанти!
Аз съм като Ния-развълнува ли се сърцето това е.
Мъжът ми сложи семейството на финансова диета и сега ще гледам само.Две- три сака на Balmein ще се продадат, но това е положението.

# 697
  • София
Привет и от мен!
Любима тема са ми чантите, както и обувките. Имам добра колекция и всичките си харесвам и нося.
Последната ми придобивка, която се оказа много удобна е тази:

# 698
Siska, не вярвам в зодиите, но телците и сърцето…
Още ми се спи ужасно много от пътя вчера, доста уморително беше. Защо, о, защо имам мейл за час и в Ермес в Лондон за петък? Стягам се наново! Поне там знам, че е пристигнала квота.
Добавям да покажа и красотите от магазина, който не ми дадоха. Бъркинът на отделната снимка е чисто нов.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 12:12 от NiaV

# 699
NiaV, заплюла съм си розов пикотин нали помниш! Като решиш да се разделяш с него пишеш на лични 👍🏻

# 700
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз досега не съм засякла никъде на живо някой с Ню Йорк Демелиер, за разлика от много пъти голямата Polene. Иначе в инстаграм е доста популярна, факт. Пуснаха и модел с къси дръжки, в стил Бъркин Smiley  Аз съм фен на марката, страхотно качество имат.

# 701
Много е хубава и според мен, леко east west ми е, много ми харесва.

# 702
Разходете се до някое по-вървежно брънч заведение в София и ще видите доста Ню Йорк чанти. Малко като униформа е станала. По-младите носят по-малката, по-зрелите по-голямата.

Факт е това, обаче, освен чанта има и излъчване, та там няма копиране.
То излъчването си го има човек и без чанта, та не знам как точно  е по темата това изказване.

# 703
  • España
Аз досега не съм засякла никъде на живо някой с Ню Йорк Демелиер, за разлика от много пъти голямата Polene. Иначе в инстаграм е доста популярна, факт. Пуснаха и модел с къси дръжки, в стил Бъркин Smiley  Аз съм фен на марката, страхотно качество имат.

Аз имам ето тази :
Скрит текст:
. Това ми е най- любимата и удобна чанта и я нося доста често , откакто си я самоподарих за Коледа . Другата седмица даже смятам да я поразходя из София 😉.

# 704
Някаква алтернатива на DeMellier може да се намери в Manuatelier, доста подобен силует имат и сходен ценови клас.
East West в актуалния цвят мока

Тази беше най-популярният им модел, но не знам дали кафява велурена чанта все още е актуална.

Общи условия

Активация на акаунт