Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 572
  • 756
  •   2
Отговори
# 555
Джаки, защото на младини бяха много пухкави и с годините се свиха.Аз слагам по 0,5, през 1,5г, просто смотаният лекар ми го
постави неправилно.Иначе нямах никаква друга причина да разграждам.Нито големи устни, нито натрупване, нито миграция.

# 556
И аз слагам 0,5мл през година и половина в устните, при Денкова една много приятна млада лекарка ми ги направи чудни. След това в Дерма Акт бях при д-р Клакова, не се получи така добре, но предвид малкото количество се понасяше. Сега се чудя къде да отида, ако дадете насоки бих се радвала.

# 557
Чилингирова!

# 558
  • София
На мен винаги ми текат сълзи- макар да не ме боли. Всеки път при ботокс, като правих бустер... Реакция на организма. Но така или иначе няма нужда от мъчения- има ли обезболяване, най-добре.
Благодаря за мнението за Фотона, аз май нямам друг вариант, така че ще рискувам, не знам...да видим пък при назото дали няма да има ефект Grinning

# 559
На мен винаги ми текат сълзи- макар да не ме боли. Всеки път при ботокс, като правих бустер... Реакция на организма. Но така или иначе няма нужда от мъчения- има ли обезболяване, най-добре.
Благодаря за мнението за Фотона, аз май нямам друг вариант, така че ще рискувам, не знам...да видим пък при назото дали няма да има ефект Grinning

Би ли споделила после дали си имала ефект от Фотоната?

# 560
И аз слагам 0,5мл през година и половина в устните, при Денкова една много приятна млада лекарка ми ги направи чудни. След това в Дерма Акт бях при д-р Клакова, не се получи така добре, но предвид малкото количество се понасяше. Сега се чудя къде да отида, ако дадете насоки бих се радвала.
0.5 мл. само е едната устна ли слагате?
1 мл. го делите за двете устни, така ли?

# 561
0.5 мл. само е едната устна ли слагате?
1 мл. го делите за двете устни, така ли?

0,5мл. за устни, и за двете.

# 562
Къде реши да правиш Фотона.

# 563
Alia1
Цитат
Здравейте, а може ли информация къде работи д-р Петкова?
Има кабинет на ул. Бузлуджа 39 в София, но за повече информация на лично Simple Smile
Може ли и на мен на лично? Имате супер резултат!

# 564
И аз се нареждам с молба за информация на лично 🙏🏼🩷

# 565
Момичета, някоя получава ли е подобен ефект на повдигане на отпуснатото около устата с Радиес като в този това видео?

https://youtu.be/y46opB5ShCM?si=LX5d-QpNGMrVXOoi

# 566
  • София
Къде реши да правиш Фотона.
[/quote]
Ами за момента при Каляшева. Ще изчакам дали за 8 март няма да излезе някъде другаде промоция, но като цяло не искам да е някой безизвестен център, а не намирам Дермаакт, Ванеска или друг по-познат да го използва, излиза ми Skinline, където в момента правя липолиза с Venus legacy, но май няма отзиви за там за специалисти за лице, както и vderm, но знам,че от Шаркова имаше много оплаквания. Та май няма да рискувам и ще си злаожа на Каляшева. Както писах и по-рано, изморих се да чета за аналогични процедури, защото се обърквам вече, може би дермаакт имат аналогичен лазер, но не го намирам.
Като че ли в дермаакт има аналогичен TempSure , с добри цени сега на промоция. Кой лекар беше добър с апаратните там? Трендафилова ли?

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 11:09 от Kanari

# 567
На страницата точно на Vderm съм виждала добри резултати с Фотона, но не съм пациент на клиниката и не мога да говоря от личен опит. Освен д-р Шаркова, хвалят и един млад д-р Мартин Стефанов

# 568
Момичета, някоя получава ли е подобен ефект на повдигане на отпуснатото около устата с Радиес като в този това видео?

За мен си личи, че е пълнено.

# 569

За мен си личи, че е пълнено.

Да, абсолютно! "Преди" е много по-добре. Flushed От момиче са я превърнали в тьотка.

Общи условия

Активация на акаунт