ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 3

• 20 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Купоните не ме вълнуват.Всеки път ми дават и така горят.Подаръците са нещо друго,както и мистериозната отстъпка

# 136
Да ви се оплача, каката май пак е пред разболяване. От както е започнала новата година, а и преди празниците, не е имало три поредни дни да ходи на градина. Миналата седмица беше с лека хрема, постоя два дни вкъщи и размина.

И снощи точно преди да легне се започна едно “боли ме главата, боли ме гърлото, отпаднала съм”, влачене по земята и т.н. Гърлото ѝ не е червено, а за главата няма как да знам… но понеже е пъъъълно с болни с грип А в групата ѝ, я задържах вкъщи днес да ѝ направя тест.

Проблемът е, че вече не ѝ вярвам като каже, че не се чувства добре, защото тя започна явно да ревнува от брат си и иска да стои вкъщи с мен постоянно. Плаче, че не иска на градина почти всеки ден.

Е, ако е отрицателен ще я пращам утре, не знам вече какво да я правя, ако е започнала и да лъже, че не ѝ е добре. Обръща ѝ се внимание, просто не е центърът на света както преди.

Някой карал ли е този грип? Сега пък и за бебо пак се притесних.

За тренировките и аз се чувствам като плужек, от години ходя редовно на фитнес, но някак не мога още да вляза в ритъм. С това недоспиване изобщо не ми се занимава да тренирам. Иначе килограмите мноооого бавно слизат надолу. Аз искам да съм 52-54 кг, в момента съм 56-57. Но аз съм по-ниска - 160 см.

# 137
4ти ден сме със същите симптоми - страшна отпадналост, главоболие, гърло. Това не е грип, а вирус.

Иначе и моят ме буди, снощи заспа в 2 и досега няколко пъти се кърмихме. Ама аз не бързам да ставам, до обяд сме по леглата с бебо, ако карам аз баткото, после пак слагам пижамата и се мъча да спя, ако той спи. Окончателно към обяд се излюпваме.

# 138
Здравейте и аз да се оплача децата от сряда минават онлайн,а ММ има от предишния си брак дете което е 3-ти клас.При нас е 4 или 5 дни в седмицата другите е при майка си.Но сега с това онлайн обучение ще е всеки ден вкъщи.Майка му изобщо не се съобразява че сега нямаме толкова свободно време да го взима малко по често и даже дори и да е болен пак е при нас и стои долу до баба си и дядо си.Баправо нямам думи и всеки път ѝ се ядосвам колко е несъобразителна,но няма какво да направя.Дано бързо да минава всичко че че се побъркам.Той(баткото) е свикнал и той на внимание и трябва да му се помага с влизането в класните стаи и кучето и то иска грижи и тази седмица ще ми е лудаааа

# 139
  • UK
Тзи нощ при нас нещата бяха по-добре, буди се само 2 пъти и после дори си спа в леглото Blush   Но друг ‘проблем’ - от вчера започна непрекъснато да се обръща и сега ден и нощ го прави. През нощта само леко се протягам и го връщам по гръб, че иначе забива нос в стената на леглото си Grinning

# 140
Аз днес съм на тема шопинг, че трябва да зареждам памперси, мокри кърпички и прочие и реших да разгледам и офертите в озон.
Реших, че е и крайно време за детско столче да поръчвам и засега май съм се спряла на това от Икеа с възглавничка към него.
https://www.ikea.bg/products/antilop-stolche-za-hranene-s-tablichka/29067293/

# 141
  • Sofia
Аз днес дадох за първи път пюре от тиква - 2!лъжички. На вкус му хареса, облизваше се. Само се моля да му понесе добре.

# 142
vaflichka, нищо му няма, спокойно. Simple Smile

sweety, аз говоря, че половината деца в групата на каката са с доказан грип А, не вирус. Сигурно и вируси има, но е доста вероятно, ако е болна да си е баш грип.

Момичета, вашите бебета забелязали ли сте с коя ръка основно посягат към играчките? Забелязах, че моят постоянно гледа на ляво и все с лявата ръка опитва да хваща.

# 143
Mommy, по принцип грипа е с висока темп., наблюдавай я.
При нас засега с дясната ръка хваща, макар ММ и баткото да са левичари.

# 144
  • UK
Филип хваща и с двете, макар че сякаш посяга повече с лявата. Рано е да се каже още коя ще е доминантната, мисля, че след 18 месеца ставаше ясно.

# 145
  • Sofia
Сега след опита с пюрето май на бебчо не му е камфортно. Имам чувството, че го боли коремчето. Как да му помогна?

# 146
  • UK
Вафличке, едва ли от пюрето. Сигурно му се ака и като се изака, ще олекне. На колко е бебето ти че вече му даваш пюре?

# 147
Maya,
Вкъщи  Simple Smile Количката добре измита след всяка разходка, защото и без това нямаме друго място където да я държим, освен вътре.

И нашата редовно заспива в 2 и 30 през нощта, поне не е в 5-6 както преди по първи и втори петли да заспи. 🤣🤣🤣🤣

Много сладки снимки споделяте, момичета.  Пораснали са бебоците. 🥰🥰🥰

Супер се е получило изравняването на леглата, браво, Мая.
И моята много обича да я галя, но трудно я приспива това засега. При нас се получава вечерното приспиване с возене в количката, особено там където има прагчета и друса повече. Simple Smile  В нея има меко матраче и понякога нощния сън прекарва там.
Бях се настроила да ми спира кърмата вече, толкова намаля, а сега се увеличи и дори ми мокри тениската. Непредвидимо е понякога кога има, кога няма. 🤔

Juji, по улиците ли я изкарвате вечерта? В колко часа това вечерно, при нас няма такава нещо май 🤷🏼♀ как се падне. Ако я сложа в 21-22ч в 3-4 се буди, и по-късно да се вади официалното лягане тя пак ми будува за 2 ч рано сутринта, ей тази сутрен от 5 до 7ч стояхме.

# 148
  • Sofia
Вафличке, едва ли от пюрето. Сигурно му се ака и като се изака, ще олекне. На колко е бебето ти че вече му даваш пюре?

Днес за пръв път му дадох 2 малки лъжички. Навърши 4 месеца - роден е през септември в 8 месец.

# 149
Бързо оздравяване на болните. ❤️

Лунатичка,
Развихрила си се яко с пазара  Simple Smile  Да са ви честити придобивките.

Янинка,
Тя майката на момчето може и да се сеща, че прекалява и не ви е лесно, но да не я интересува. Да не разказвам на какви случки с бивши съм се нагледала.

Общи условия

Активация на акаунт